evet canım benim bi tanıdğımın arkadaşı oda süsleri vs herşeyi hazırlamış erkek için isimlikler vs doğumhaneye girmiş doğurmuş haber vermişler bebeğiniz kız diye sonra bütün süsleri vs sökmeye başlamışlar millette zannetmişki bebek vefat etti falan çekine çekine sormuşlar yok demişler erkek dediler kızmış. Kordonu bile pipi zannedebiliyolarAslinda rahim 8.hafta olusmaya basliyor cok net bir ultrason cihazi belki belli edebilir.Ama ufacik bebekte ufacik rahim anlamak icin cok iyi bir doktor ve cok iyi bir cihaz gerek.Ben 12 haftada doktorlarin net olarak bildigini ama söylemedigini biliyorum ama burada 10 haftalik falan soyleyenler var ondan sasirdim.Hele kiz bebekleri 20ye kadar soylemiyor cogu.Cunku erkek de pipi gorundu mu tamam:)Bir de riske atmiyorlar yanlis cikinca sikayet edenler oluyor diye.Hatta genel yargi 14.hafta civari doktor hala belli degil diyorsa o bebek kizdir.Cunku kizi hem aldirmak acisindan hem de yanilma payi acisindan soylemek istemiyorlar
O yuzden doktor cekimserse o bebek kizdir diyorum ben:)evet canım benim bi tanıdğımın arkadaşı oda süsleri vs herşeyi hazırlamış erkek için isimlikler vs doğumhaneye girmiş doğurmuş haber vermişler bebeğiniz kız diye sonra bütün süsleri vs sökmeye başlamışlar millette zannetmişki bebek vefat etti falan çekine çekine sormuşlar yok demişler erkek dediler kızmış. Kordonu bile pipi zannedebiliyolarBurdaki ablanın gelinine erkek demişlerdi 12. haftada 16. haftada net kız olduğu anlaşıldı
Evet bulantinin sekli bile kisiden kisiye degisiyor kimisi yemek yiyemiyorum bulanti degil tiksinme diyor kimisi bulantidan yiyemiyorum diyor agzimin tadi yok diyor, bense bi güzel yiyorum sonra hopBenim bulantılarda gündüz çoğalıyor, kusacaksam gündüz kusuyorum, ama bazı geceler uyumak bile zor oluyor bulantıdan ortaya karışık bir durum var :)
16. haftadan önce cinsiyetini bilmek istemiyorumO yuzden doktor cekimserse o bebek kizdir diyorum ben:)
cevreden duyduklarıma göre erken canım ama benim de ilk gebelik bılemıyorum gorumcemin kız 13.haftada söylediBen cinsiyetle alakali biseyler yazdim ama kimse gormedi sanirim.Dun %80 soyledi doktor.Erken mi sizce soylemek icin?
Ins canım
Amin canım ikimizinkini tamamına erdirsin insE EndoplazmikSeyyahikulum hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Benimde çok yüksek ihtimal kiz dedi. Hayirli olsunHerkese mrb.doktor banada yuzde 80 cinsiyeti soyledi kiz dedi.hayirlisi olsun
11. Haftadayım bende şaşırdım ama akademisyenim. Dr. Umda beni tanıyan bir akademisyen o yüzden bilimsel olarak açıkladı hatta bende videosu var ama sanırım buraya yükleyemem kemik yapısı acısı o şekilde %90 doğru çıkıyor dedi. Birde benim gittiğim yet prenatal tanı ünitesi yani detaylı ultrasonun yapıldığı yer cihazlar çok iyi oyuzden bu kadar net söyledi ama tabi ikili teste gittiğimde daha da kesinleşir diye düşünüyorum. 28inde randevum var bakalimBen cinsiyetle alakali biseyler yazdim ama kimse gormedi sanirim.Dun %80 soyledi doktor.Erken mi sizce soylemek icin?
Bende göndermiştim çok oldu ama listede yokum :) heralde eksik yazmışım
İstanbul
14 Ekim
2.bebek
11 temmuz
37 yaşındayım
Senin de mi akşam artıyor benim de bu hafta akşam midem cok bulanıyor ne yediysem çıkıyor erken yatıyorum o zaman bulantılari daha az hissediyorum ama bu sefer de aksamlarin hic yok gibi bir işin ucundan tutamıyorum esimle zaman geciremiyorum bu bebis karpuz gibi beni yatira yatira kendini büyütüyor diyorum hep..
evet canım benim bi tanıdğımın arkadaşı oda süsleri vs herşeyi hazırlamış erkek için isimlikler vs doğumhaneye girmiş doğurmuş haber vermişler bebeğiniz kız diye sonra bütün süsleri vs sökmeye başlamışlar millette zannetmişki bebek vefat etti falan çekine çekine sormuşlar yok demişler erkek dediler kızmış. Kordonu bile pipi zannedebiliyolarBurdaki ablanın gelinine erkek demişlerdi 12. haftada 16. haftada net kız olduğu anlaşıldı
30 sene önce de olsa bana da ultrasonla bakılmış ve her bakan erkek demiş. doğduğumda nur topu gibi kızın oldu diye anneme söylediklerinde annem aa neden diye sormuş:) hemşireler bakınmışlar tabi :) neyse mavi kazaklar battaniyeler eşliğinde büyüyen biri olarak doktorların cinsiyet söylemlerine kaçıncı haftada güvenirim bilemiyorum.evet canım benim bi tanıdğımın arkadaşı oda süsleri vs herşeyi hazırlamış erkek için isimlikler vs doğumhaneye girmiş doğurmuş haber vermişler bebeğiniz kız diye sonra bütün süsleri vs sökmeye başlamışlar millette zannetmişki bebek vefat etti falan çekine çekine sormuşlar yok demişler erkek dediler kızmış. Kordonu bile pipi zannedebiliyolarBurdaki ablanın gelinine erkek demişlerdi 12. haftada 16. haftada net kız olduğu anlaşıldı
hahah30 sene önce de olsa bana da ultrasonla bakılmış ve her bakan erkek demiş. doğduğumda nur topu gibi kızın oldu diye anneme söylediklerinde annem aa neden diye sormuş:) hemşireler bakınmışlar tabi :) neyse mavi kazaklar battaniyeler eşliğinde büyüyen biri olarak doktorların cinsiyet söylemlerine kaçıncı haftada güvenirim bilemiyorum.
Yaaaa. Çok geçmiş olsun. Gidiyor musun doktora?Kozlar çok kanama oldu dua edin
Kozlar çok kanama oldu dua edin
Cildin çok mu kuruyor ki ? Ya da kavlama genelde soğuktan olur ya. Atkı falan kullansan iyi korusan kendini belki faydası olur.kızlar bişi sorucam benım burnumun kenarında be ustunde kavlama oluyo derim soyuluyo be kabuklar kalkınca kırmızı oluyo yerı boyle olan varmı daha önce hamılelıgımden kalmıstı hamılelık sonrası melhem kullandım gecmıstı ama hamıleyken kullanılmıyor boyle oolan var mı
Kozlar çok kanama oldu dua edin
Rabbim korusun sizi..Kozlar çok kanama oldu dua edin
Ben freelance çalışıyorum.Kızlar çalışmayan bayanlar ne yapıyorsunuz gün içinde? Yani genelde evde misiniz, yoksa geziyor musunuz? Enerjiniz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?