Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah değildir ben şimdi yedimÇinekop biZe yasak mı
Benim ilk çocuğuma 25. Haftaya kadar erkek dediler 25. Haftada kızBen cinsiyetle alakali biseyler yazdim ama kimse gormedi sanirim.Dun %80 soyledi doktor.Erken mi sizce soylemek icin?
Allah kolaylık versin öğretmenleriyle konuşsanız belki onlar konuşurlar oğlunuza.Merhaba takipteydim ama hiç yazmamıştım bende 9+6 hamileyim ikinci çocuğum olacak ama oğlumun huyu değişti kreşe gidiyor yarım gün orda çok uslu ama evde bana hep vuruyor zarar veriyor hep bağırıyorum çok sıkıldım artık hep ağlatıyor beni
Çok geçmiş olsun. Allah ım sizi esirgesin esirgesin..Kozlar çok kanama oldu dua edin
Çok teşekkür ederim herpinize. 2 buçuk civarı kanama gibi hissettim ama normal akıntı zannettim işe daldım 1 saat sonra bakabildim. Şok oldum günlük ped neredeyse dolmuştu. 5 dk sonra fln akmaya devam etti koyu kırmızı bir şekilde. Neyse geldim dr a alttan baktı hemen bebeğimin kalp atışını duydum. Progesteron vurdu serum taktı bir de bir kapsül aldım adını unuttum. Bir gece tedbiren kalacağım kanama olursa bakacak yine. Sabah ki duruma göre de gidişata karar verecek. Allah herkesi korusun şimdiye kadar böyle bir şey olmadığı için şok oldum ne yapacağımı bilemedim. Allah hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çok şükür bisey olmamış sevindim.Rabbim herkesin bebeğini korusun sağ salim doğmayı nasip etsin inşallah.Çok teşekkür ederim herpinize. 2 buçuk civarı kanama gibi hissettim ama normal akıntı zannettim işe daldım 1 saat sonra bakabildim. Şok oldum günlük ped neredeyse dolmuştu. 5 dk sonra fln akmaya devam etti koyu kırmızı bir şekilde. Neyse geldim dr a alttan baktı hemen bebeğimin kalp atışını duydum. Progesteron vurdu serum taktı bir de bir kapsül aldım adını unuttum. Bir gece tedbiren kalacağım kanama olursa bakacak yine. Sabah ki duruma göre de gidişata karar verecek. Allah herkesi korusun şimdiye kadar böyle bir şey olmadığı için şok oldum ne yapacağımı bilemedim. Allah hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Evet canım derin deniz balıkları yasak civa oranları yüksek olduğu içinÇinekop biZe yasak mı
Çok teşekkür ederim herpinize. 2 buçuk civarı kanama gibi hissettim ama normal akıntı zannettim işe daldım 1 saat sonra bakabildim. Şok oldum günlük ped neredeyse dolmuştu. 5 dk sonra fln akmaya devam etti koyu kırmızı bir şekilde. Neyse geldim dr a alttan baktı hemen bebeğimin kalp atışını duydum. Progesteron vurdu serum taktı bir de bir kapsül aldım adını unuttum. Bir gece tedbiren kalacağım kanama olursa bakacak yine. Sabah ki duruma göre de gidişata karar verecek. Allah herkesi korusun şimdiye kadar böyle bir şey olmadığı için şok oldum ne yapacağımı bilemedim. Allah hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar merhaba
Salı günü hastaneye yatırdı doktorum. Bulantı ve kusmalarim artik dayanılmaz hale gelmişti ve hicbir şekilde beslenemiyordum
Hala hastanedeyim biraz toparladım. Inşallah yarın taburcu olucam. Çok şükür bugünüme. Yemek yiyebilenler çok şükretsin. Ben Mafoldum
Yazılanları okuyamadım umarım herkes iyidir.
Balıkçı çinekop derin su balığı değil diye iddia etmiş canım bende merak ettimEvet canım derin deniz balıkları yasak civa oranları yüksek olduğu için
Benim bazen aldığım nefes yetmiyor gibi geliyorKızlar nefes darlığı olan var mı![]()
Nasıl yani ??bi arkadaş var başka topicte diyoki kusanların bebeği daha iyi tutunur kusmaktan korkmakendisinin 3 çocuğu var ve 4.ye hamile sanırım
Çok sevindim ikinizin de iyi olmasına. Hastanede kalman iyi olmuş hem dinlen hem de kontrol altında olursun hep. Yeniden geçmiş olsun.Çok teşekkür ederim herpinize. 2 buçuk civarı kanama gibi hissettim ama normal akıntı zannettim işe daldım 1 saat sonra bakabildim. Şok oldum günlük ped neredeyse dolmuştu. 5 dk sonra fln akmaya devam etti koyu kırmızı bir şekilde. Neyse geldim dr a alttan baktı hemen bebeğimin kalp atışını duydum. Progesteron vurdu serum taktı bir de bir kapsül aldım adını unuttum. Bir gece tedbiren kalacağım kanama olursa bakacak yine. Sabah ki duruma göre de gidişata karar verecek. Allah herkesi korusun şimdiye kadar böyle bir şey olmadığı için şok oldum ne yapacağımı bilemedim. Allah hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun eminim çok zordur yemek yiyememek. İnşallah yarın taburcu olursun sağlıklaKızlar merhaba
Salı günü hastaneye yatırdı doktorum. Bulantı ve kusmalarim artik dayanılmaz hale gelmişti ve hicbir şekilde beslenemiyordum
Hala hastanedeyim biraz toparladım. Inşallah yarın taburcu olucam. Çok şükür bugünüme. Yemek yiyebilenler çok şükretsin. Ben Mafoldum
Yazılanları okuyamadım umarım herkes iyidir.
Ayy sonunda benden biri:) ben benKızlar nefes darlığı olan var mı![]()
Çok geçmiş olsun size bağışlasın allahımÇok teşekkür ederim herpinize. 2 buçuk civarı kanama gibi hissettim ama normal akıntı zannettim işe daldım 1 saat sonra bakabildim. Şok oldum günlük ped neredeyse dolmuştu. 5 dk sonra fln akmaya devam etti koyu kırmızı bir şekilde. Neyse geldim dr a alttan baktı hemen bebeğimin kalp atışını duydum. Progesteron vurdu serum taktı bir de bir kapsül aldım adını unuttum. Bir gece tedbiren kalacağım kanama olursa bakacak yine. Sabah ki duruma göre de gidişata karar verecek. Allah herkesi korusun şimdiye kadar böyle bir şey olmadığı için şok oldum ne yapacağımı bilemedim. Allah hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bu süper bişey sağlıcakla alın kucağınıza inşallahhKızlar merhaba bugün doktora gittim. Ne göreyim meğerse ikiz hamileymişim. Rabbim bir can aldı benden 2 can verdi. Allaha şükür kalp atışlarını da duydum. Sat a göre 7+2, usgye göre 7+1 yavru kuşlar. Hepimiz sağlıkla dunyaya getirelim yavrularımızı inşallah.
Maşallah çok sevindim canım harika haberKızlar merhaba bugün doktora gittim. Ne göreyim meğerse ikiz hamileymişim. Rabbim bir can aldı benden 2 can verdi. Allaha şükür kalp atışlarını da duydum. Sat a göre 7+2, usgye göre 7+1 yavru kuşlar. Hepimiz sağlıkla dunyaya getirelim yavrularımızı inşallah.