8+5ti fakat 6+5te kalmış benimki de.. Evet canım Rabbim yaşatmasın bir daha..benimde aynı canım bende martta kürtaj oldum 6+6 da kalbi durdu bebekle alakalı senle alakalı değil Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin aynı şeyleri yaşatmasın
benim nasip olursa ilk bebeğim olacak. 2 düşüğüm var.kızlar ılk gebelıgınız mı . benım 2017 mayıs dogumlu kızım var ıkıncı defa bu duyguyu yasıyorum
ALLAH nasıp etsın ınsallah. anne olmak bambaska bır duyguymusbenim nasip olursa ilk bebeğim olacak. 2 düşüğüm var.
Çok zor çok iyi anlıyorum seni içimden çıkmayan yaram benim inan aklıma gelmediği bir gün yok Allahım düşmanıma vermesin gerçekten hiç kimseye yaşatmasın8+5ti fakat 6+5te kalmış benimki de.. Evet canım Rabbim yaşatmasın bir daha..
O tarihte bebek yoktur canım ayrıca mr röntgen gibi değil radyasyon yokBen de negatif iki aşılamadan bir yıl sonra dün hamile olduğumu öğrendim. Yalnız ben ilaçlı beyin mr çekilmiştim. Adet bitiminden üç gün sonra. Bir sıkıntı olur mu bugün doktora sorucam.
İşte damardan bir ilaç verdiler ya radyasyonlu muydu artık neydi. Ondan biraz korktum.O tarihte bebek yoktur canım ayrıca mr röntgen gibi değil radyasyon yok
yok yok rahat ol MR x ışını içermiyo röntgen radyasyonlu o tarihte yeni adetin bitmiş olduğu içinde ilaçta etkilemezİşte damardan bir ilaç verdiler ya radyasyonlu muydu artık neydi. Ondan biraz korktum.
Canım benim de 3 gündür midem bulanıyo ara ara, şimdilik hemen bişiler yiyorum hafifliyo ama zamanla napıcaz bilmiyorum. Sabah 8 de bulantıyla uyandım, hemen peynir vs yedim hafifledi, tekrar uyudum sonra. Şimdi uyandım gene bulanıyoValla canım benim 25 ekimde ilk adet günümde 695 çıktı ama 11 ekimde 0.1 çıkmıştı yani birkaç gün önce bile yaptırsam çıkacaktı kanda değişken bir durum
Benimde 2016 ekim doğumlu bir oğlum var. Senin araları baya az olacak benimki de öyle diyordum ama hayırlısı ins 33 ay fln olacak aralarikızlar ılk gebelıgınız mı . benım 2017 mayıs dogumlu kızım var ıkıncı defa bu duyguyu yasıyorum
Benimde 2017 şubat doğumlu kızım varkızlar ılk gebelıgınız mı . benım 2017 mayıs dogumlu kızım var ıkıncı defa bu duyguyu yasıyorum
Benimde sezeryan olacağı için muhtemelen 10 gün önce olur yani 26 haziran filan.o yüzden iki grubuda takip ediyorum2017 mayıs grubum vardı. hamılelıgımde ve suanda en ıyı yol arkadasları olduk. bırlıkte buyutuyoruz. hemen gebelık cıkınca uye oldum. TEMMUZ annelerıne:)
İnşallah canım ya duyarızBiraz netten de araştırdım canim, daha erkenmis bebegi gormek için .icim rahatladi.benim bir dahaki randevum haftaya cuma .bakalım kalp atışını duyabilecekmiyiz.
Amin canım,Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım. Benim de ilk gebeliğim üstelik eşimde morfoloji sorunu var. Doktorlar tüp bebekten başka çareniz yok dedi ama ben herşeyin doğal yoldan olmasını istiyordum ve gece gündüz dua ettim o ay hamile kaldım elhamdulillah veren rabbim ben emanetçisi o koruyucusu adetimden sonra 2000 beta çıktı yarın ultrasona gitcez fazla abartmak ve heveslenmek istemiyorum ama rabbim bunu nasip ettiyse ben yine ona bırakıyorum. Herşeyin hayırlısı bu süreçte zaten herşeyin doğalını kullanıyordum (deterjan, sabun, şampuan, diş macunu vs) şimdi daha da üstüne düşüyorum inşallah hepimiz hayırla afiyetle sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz
Amin canım cümlemizinkini inşallahAmin canım,
Allahım onu sana bagislasin.. hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?