2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben de negatif iki aşılamadan bir yıl sonra dün hamile olduğumu öğrendim. Yalnız ben ilaçlı beyin mr çekilmiştim. Adet bitiminden üç gün sonra. Bir sıkıntı olur mu bugün doktora sorucam.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepimizin evladını sağ salim kucağımıza almayı sağlıkla büyütmeyi yaşamayı nasip etsin. Benim progestan kullanıyorun sanırım bende aşırı baş dönmesi yapan o. Bende de uyku değil uykusuzluk var sanırım endişeden. Herşeyin güzel olacağına inanalım temmuz da heyecanlarımızla dolsun bura benim son gun 8 temmuz görunuyor ama ilk doğumum sezaryen idi bu da sezeryan olcak nasip olurda haziran sonu olur o zaman

Valla canım benim 25 ekimde ilk adet günümde 695 çıktı ama 11 ekimde 0.1 çıkmıştı yani birkaç gün önce bile yaptırsam çıkacaktı kanda değişken bir durum
Canım benim de 3 gündür midem bulanıyo ara ara, şimdilik hemen bişiler yiyorum hafifliyo ama zamanla napıcaz bilmiyorum. Sabah 8 de bulantıyla uyandım, hemen peynir vs yedim hafifledi, tekrar uyudum sonra. Şimdi uyandım gene bulanıyo

Kızlar cuma günu 5+2 , ama ultrasyon ölçülerinde 6+6 ..ultrasona göre kese bir hafta büyük, ben anlamadimki .bilgisi olan var mi.kafam karisti

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım. Benim de ilk gebeliğim üstelik eşimde morfoloji sorunu var. Doktorlar tüp bebekten başka çareniz yok dedi ama ben herşeyin doğal yoldan olmasını istiyordum ve gece gündüz dua ettim o ay hamile kaldım elhamdulillah veren rabbim ben emanetçisi o koruyucusu adetimden sonra 2000 beta çıktı yarın ultrasona gitcez fazla abartmak ve heveslenmek istemiyorum ama rabbim bunu nasip ettiyse ben yine ona bırakıyorum. Herşeyin hayırlısı bu süreçte zaten herşeyin doğalını kullanıyordum (deterjan, sabun, şampuan, diş macunu vs) şimdi daha da üstüne düşüyorum inşallah hepimiz hayırla afiyetle sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz

Amin canım,
Allahım onu sana bagislasin.. hoşgeldin

Bide ben hergün düzenli olarak bazı dualar okuyorum sizinle de paylaşayım dedim faydasız boş işlerden ve sitresten uzak durmak önemli
Fe hebli min ledünke veliyya’

Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb.” “Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm her gün 10 defa

Her namazdan sonra 7 ayetel kürsi son ayette (vela yeudu hifzuhuma ve huvel aliyül azim 7defa okunacak her seferinde) karnını Avuşturacak
(Bebeğin muhafaza ve nazarı için ayrıca düşük tehlikesine karşı)

70 enbiya süresi (çocuk salihlerden olur) ilk 40 günde

Yusuf süresi/ ilk 40 günde

7 ve katları inşikak süresi doğumu kolaylaştırır

Araf 189. Fiziki yapısı için

هُوَ الَّذِي خَلَقَكُم مِّن نَّفْسٍ وَاحِدَةٍ وَجَعَلَ مِنْهَا زَوْجَهَا لِيَسْكُنَ إِلَيْهَا فَلَمَّا تَغَشَّاهَا حَمَلَتْ حَمْلاً خَفِيفًا فَمَرَّتْ بِهِ فَلَمَّا أَثْقَلَت دَّعَوَا اللّهَ رَبَّهُمَا لَئِنْ آتَيْتَنَا صَالِحاً لَّنَكُونَنَّ مِنَ الشَّاكِرِينَ

İbrahim süresi güzel huylu olması için /

Meryem süresi Meryem validemiz ahlakında olması için /

Subhanallahu ve bi hamdihi/70.000 Salih’lerden olur

Ali imran 35 hz Meryem’in annesinin duası

رَبِّ إِنِّي نَذَرْتُ لَكَ مَا فِي بَطْنِي مُحَرَّرًا فَتَقَبَّلْ مِنِّي إِنَّكَ أَنتَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿٣٥

Peygamber duaları

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء ﴿٣٨

رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلاَةِ وَمِن ذُرِّيَّتِي رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَ

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا

وَقَالَ إِنِّي ذَاهِبٌ إِلَى رَبِّي سَيَهْدِينِ

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…