2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar cuma günu 5+2 , ama ultrasyon ölçülerinde 6+6 ..ultrasona göre kese bir hafta büyük, ben anlamadimki .bilgisi olan var mi.kafam karisti

o olur canım 3 hafta ilerden gidenleri okumuştum korkulcak bişey yok bildiğim kadarıyla doktorun zaten söylemiştir sana

o olur canım 3 hafta ilerden gidenleri okumuştum korkulcak bişey yok bildiğim kadarıyla doktorun zaten söylemiştir sana
Doktora sormadım canım.aslinda ultrason da kaç haftalik olduğunu ölçülerden dolayi gördüklerini bilmiyordum.iki ayrı doktora gittim.ikisi ultrasyonla bakarak hep bir hafta fazla olduğunu söyleyerek yorum yaptılar.ben eve gelimce ultrason görüntüsüne baktığımda anladım. 1 haftalik fark olduğunu.Cuma günü tekrar randevum var.bakalim artik.insallah kötü birşey degildir

ileride olması sorun olmaz geride olmasında canım sıkma canını hiiç stres yapma Allahın izniyle sağlıklıdır.

Benimde 3 gün önde cıktı ölçümlere göre döllenmeye göre heralde tam emin degilim ama
Oğlumda 12. Haftadan sonra hep 10 gün ilerideydi ölçüler ve hakikaten 10 gün önce geldi.

Canım bendeki sıkıntı yemesem bulanıyor yedim yine bulanıyo ben buna razıyım bebişler sağlıklı olsunlar da

Tugba ne yaptin ciktin mi doktordan? Iyi haberlerini bekliyorum
Evet canim ciktim cok sukur bir sknti yok suanlik kese normal dha 7 mm 4+ 5 gunluk suan clexne igneye basliyoruz bugun 10 gub sonra tekrar kontrole cagirdi 10 gub sonra durum netlesir iyice dedi kanama olmadigi surece korkma dedi

Kızlar hepsi bize Rabbimizin emaneti Taktir Tedbirin önüne geçer her zaman böyledir. Hayırlı yazılar yazsın. Hamdolsun bugünümüze o yüzden kötü düşünmeyelim içime ne zaman kötü bişey doğsa okuyorum ve geçiyo .

Evet canim ciktim cok sukur bir sknti yok suanlik kese normal dha 7 mm 4+ 5 gunluk suan clexne igneye basliyoruz bugun 10 gub sonra tekrar kontrole cagirdi 10 gub sonra durum netlesir iyice dedi kanama olmadigi surece korkma dedi
Ilk ignemi az once yaptim biraz yukari yaptim sanirim canim hafif yandi sajirim elim hafif degil. Bir insanin kendinr igne yapmasi zormus yahu

Ilk ignemi az once yaptim biraz yukari yaptim sanirim canim hafif yandi sajirim elim hafif degil. Bir insanin kendinr igne yapmasi zormus yahu
eşin yapsın canım daha kolay olur, saatli mi o?
sağlıklı olsun da, bir de alttan verilen varmış neye göre veriyorlar bilgin var mı?
devlet hastanesinde artık yapılmadığını söyledi dr. yaptırmanı öneririm dedi, sonradan da gelişebiliyormuş, düşüklerin de var, yaptır dedi. bilemedim bende.

Alttan yaptirilan dedigin ne bilmiyorum. Eşim hic yapamaz sanırım. Bende pihtilasma sorunu varmis onun icin pihtilasmayi engelleyici igne bu.

Merhabalar, iki çocuk+çalışan anne olarak çok yazamasamda takipteyim, hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inş, ben sabah kan verdim yarına çıkar muhtemelen, adetim 3 gün geçti test pozitif çıktı. Henüz herhangi bir hamilelik belirtim yok bir aya başlar diye tahmin ediyorum. İlk doğumum sezeryandı ikincisi normal oldu, bu da hayırlısıyla normal olsun istiyorum. Sonuçları yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…