Kızlar cuma günu 5+2 , ama ultrasyon ölçülerinde 6+6 ..ultrasona göre kese bir hafta büyük, ben anlamadimki .bilgisi olan var mi.kafam karisti
Doktora sormadım canım.aslinda ultrason da kaç haftalik olduğunu ölçülerden dolayi gördüklerini bilmiyordum.iki ayrı doktora gittim.ikisi ultrasyonla bakarak hep bir hafta fazla olduğunu söyleyerek yorum yaptılar.ben eve gelimce ultrason görüntüsüne baktığımda anladım. 1 haftalik fark olduğunu.Cuma günü tekrar randevum var.bakalim artik.insallah kötü birşey degildiro olur canım 3 hafta ilerden gidenleri okumuştum korkulcak bişey yok bildiğim kadarıyla doktorun zaten söylemiştir sana
ileride olması sorun olmaz geride olmasında canım sıkma canını hiiç stres yapma Allahın izniyle sağlıklıdır.Doktora sormadım canım.aslinda ultrason da kaç haftalik olduğunu ölçülerden dolayi gördüklerini bilmiyordum.iki ayrı doktora gittim.ikisi ultrasyonla bakarak hep bir hafta fazla olduğunu söyleyerek yorum yaptılar.ben eve gelimce ultrason görüntüsüne baktığımda anladım. 1 haftalik fark olduğunu.Cuma günü tekrar randevum var.bakalim artik.insallah kötü birşey degildir
Kalp atışını da aldınız mı peki? Sat kaçtı?Kızlar cuma günu 5+2 , ama ultrasyon ölçülerinde 6+6 ..ultrasona göre kese bir hafta büyük, ben anlamadimki .bilgisi olan var mi.kafam karisti
Benimde 3 gün önde cıktı ölçümlere göre döllenmeye göre heralde tam emin degilim amaDoktora sormadım canım.aslinda ultrason da kaç haftalik olduğunu ölçülerden dolayi gördüklerini bilmiyordum.iki ayrı doktora gittim.ikisi ultrasyonla bakarak hep bir hafta fazla olduğunu söyleyerek yorum yaptılar.ben eve gelimce ultrason görüntüsüne baktığımda anladım. 1 haftalik fark olduğunu.Cuma günü tekrar randevum var.bakalim artik.insallah kötü birşey degildir
Canım bendeki sıkıntı yemesem bulanıyor yedim yine bulanıyo ben buna razıyım bebişler sağlıklı olsunlar daCanım benim de 3 gündür midem bulanıyo ara ara, şimdilik hemen bişiler yiyorum hafifliyo ama zamanla napıcaz bilmiyorum. Sabah 8 de bulantıyla uyandım, hemen peynir vs yedim hafifledi, tekrar uyudum sonra. Şimdi uyandım gene bulanıyo
Tugba ne yaptin ciktin mi doktordan? Iyi haberlerini bekliyorumHayirlisiyla yarinda ben keseyi gormeye gidicem bna dua edin guzel hberlele geleyim kizlar
Evet canim ciktim cok sukur bir sknti yok suanlik kese normal dha 7 mm 4+ 5 gunluk suan clexne igneye basliyoruz bugun 10 gub sonra tekrar kontrole cagirdi 10 gub sonra durum netlesir iyice dedi kanama olmadigi surece korkma dediTugba ne yaptin ciktin mi doktordan? Iyi haberlerini bekliyorum
İnşallah sıkıntısız atlatırsın bu süreciEvet canim ciktim cok sukur bir sknti yok suanlik kese normal dha 7 mm 4+ 5 gunluk suan clexne igneye basliyoruz bugun 10 gub sonra tekrar kontrole cagirdi 10 gub sonra durum netlesir iyice dedi kanama olmadigi surece korkma dedi
Insallah canim rabbim 3. De artik nasip eder hayirlisiyla oncekiler gibi olucal die cok korkuyorum ister istemezİnşallah sıkıntısız atlatırsın bu süreci
En büyük düşmanın stres senin güzel düşün kötü şeyler geride kaldı deInsallah canim rabbim 3. De artik nasip eder hayirlisiyla oncekiler gibi olucal die cok korkuyorum ister istemez
Ilk ignemi az once yaptim biraz yukari yaptim sanirim canim hafif yandi sajirim elim hafif degil. Bir insanin kendinr igne yapmasi zormus yahuEvet canim ciktim cok sukur bir sknti yok suanlik kese normal dha 7 mm 4+ 5 gunluk suan clexne igneye basliyoruz bugun 10 gub sonra tekrar kontrole cagirdi 10 gub sonra durum netlesir iyice dedi kanama olmadigi surece korkma dedi
eşin yapsın canım daha kolay olur, saatli mi o?Ilk ignemi az once yaptim biraz yukari yaptim sanirim canim hafif yandi sajirim elim hafif degil. Bir insanin kendinr igne yapmasi zormus yahu
benim şu kan sulandırıcıyı sormam lazım aklım karman çorman yaIlk ignemi az once yaptim biraz yukari yaptim sanirim canim hafif yandi sajirim elim hafif degil. Bir insanin kendinr igne yapmasi zormus yahu
Alttan yaptirilan dedigin ne bilmiyorum. Eşim hic yapamaz sanırım. Bende pihtilasma sorunu varmis onun icin pihtilasmayi engelleyici igne bu.eşin yapsın canım daha kolay olur, saatli mi o?
sağlıklı olsun da, bir de alttan verilen varmış neye göre veriyorlar bilgin var mı?
devlet hastanesinde artık yapılmadığını söyledi dr. yaptırmanı öneririm dedi, sonradan da gelişebiliyormuş, düşüklerin de var, yaptır dedi. bilemedim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?