2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim ikinci bebeğim. ilkinde insan bayağı cahil oluyor çocuk konusunda bunu anladım. Şimdi tecrübeliyim ama bu seferde ikisine eşit davranabilecek miyim dengeyi nasıl kurarım endişeleri başladı

Bende de var ayni düşünce ama gecer zamanla yeteriz insallah diyorum

Masallah kocaman olmus kiz

İkinci bebek canım. Ya evet erken ama sırt üstü yatınca arada pıt pıt bişeyler oluyor.
Olabilir benim ilk gebeliğimde 9 haftalıkken bile hissediyordum. Hatta teyit etmek için doktor ultrasonda bakarken ben hareketleri soyledim. Doktor da olabiliyor cok zayıfsının yag dokusu az o yuzden kolay hıssedılıyor demişti. Hatta su an bile hissediyorum eminim. Ama ben cok zayıfım 42 kiloyum

Maşallah :) yag dokulu göbeğim olduğu kesinnn ama benım suçum yok evlendikten sonra kilo aldım ,bekarken çalışıyordum hep bir koşuşturmaca

Maşallah canım çok güzel

Maşallah :) yag dokulu göbeğim olduğu kesinnn ama benım suçum yok evlendikten sonra kilo aldım ,bekarken çalışıyordum hep bir koşuşturmaca
Benim hep böyle yapım bu sanırım. İlk hamileliğimde 54 kilo gittim doguma bakalım bu nasıl olacak :)

Benim hep böyle yapım bu sanırım. İlk hamileliğimde 54 kilo gittim doguma bakalım bu nasıl olacak :)
Ayy ne güzel zayıfsınız. Bende 66 kiloyum biraz göbeğim var ama hareketleri hissedebiliyorum. Herkesin hissetme zamanı farklı olabiliyor demekki.Bende erken hissedenlerdenim :)

Ayy ne güzel zayıfsınız. Bende 66 kiloyum biraz göbeğim var ama hareketleri hissedebiliyorum. Herkesin hissetme zamanı farklı olabiliyor demekki.Bende erken hissedenlerdenim :)
Sizin haftanız uygun ama hissetmek için cok da zayıf olmanıza gerek kalmamıs buyumus bebiş:)

Kızlar coraspin kullanan var mı? bana doktor bugün yazdı. Tansiyon problem olmasın diye
Benim ilk gebeliğimde bir doktor vermişti, sonra ben Bi profa gitmiştim o da kesti. Çok bir fikrim yok açıkçası. Geçmiş olsun

Eki Görüntüle 2214673
Bebişim iyi çok şükür herşey yolunda büyümüş fare ben 1,5 kilo vermişim grip için bişey yapamam daha kötü olursan serum takarız dedi
Maşallah bebeğe. Size de geçmiş olsun.

Maşallah.

Maşallah.

İyi akşamlar arkadaşlarım.Mesajlari okuyamadım.Bugun kontrole gittim.Cok şükür herşey yolunda.Kesenin altındaki minik kanama alanı da yok olmuş.Bu da benim minik fasulyemmmm

Eklentiler

• 20181212_171902.jpg
    162,1 KB · Görüntüleme: 67
İyi akşamlar arkadaşlarım.Mesajlari okuyamadım.Bugun kontrole gittim.Cok şükür herşey yolunda.Kesenin altındaki minik kanama alanı da yok olmuş.Bu da benim minik fasulyemmmm
Maşallah canım

Benim ilk gebeliğimde bir doktor vermişti, sonra ben Bi profa gitmiştim o da kesti. Çok bir fikrim yok açıkçası. Geçmiş olsun

Maşallah bebeğe. Size de geçmiş olsun.

Maşallah.

Maşallah.
Teşekkür ederim çok sağol

Benim gibi ilk kez anne olacaklar sizde benim gibi acaba iyi bir anne olur muyum yetebilir miyim kaygisi tasiyormusunuz
Taşımaz olurmuyum canım hemde nasıl:)) çocuk olmadan öncede vardı aynı sorular şimdide var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…