Benim ikinci bebeğim. ilkinde insan bayağı cahil oluyor çocuk konusunda bunu anladım. Şimdi tecrübeliyim ama bu seferde ikisine eşit davranabilecek miyim dengeyi nasıl kurarım endişeleri başladı
Aynen valla bebek değilse bile ay bişey kıpırdadı deyip seviniyorum :) Amin canım hepimizinki inşallahOlabilir tecrübede var tabi olsun bebeğin değilse bile ona yormak güzel bence :) sağlıkla gelsinler
Masallah kocaman olmus kizMerhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 10+6 dayim üç gün geriden geliyordu sata göre şuan 11+2 cıktı üç gün de öne geçmiş maşallah yavrumu bacak arasindan cinsiyetine bakmaya çalıştık erken ama kiz gibi görünüyor dedi şuan pipi göremedik
Haftaya cuma 2 li test için gidicez resimleri atıyorum
İnşallah elimizden ne geliyorsa yapıcazBende de var ayni düşünce ama gecer zamanla yeteriz insallah diyorum
Olabilir benim ilk gebeliğimde 9 haftalıkken bile hissediyordum. Hatta teyit etmek için doktor ultrasonda bakarken ben hareketleri soyledim. Doktor da olabiliyor cok zayıfsının yag dokusu az o yuzden kolay hıssedılıyor demişti. Hatta su an bile hissediyorum eminim. Ama ben cok zayıfım 42 kiloyumİkinci bebek canım. Ya evet erken ama sırt üstü yatınca arada pıt pıt bişeyler oluyor.
Maşallah :) yag dokulu göbeğim olduğu kesinnn ama benım suçum yok evlendikten sonra kilo aldım ,bekarken çalışıyordum hep bir koşuşturmacaOlabilir benim ilk gebeliğimde 9 haftalıkken bile hissediyordum. Hatta teyit etmek için doktor ultrasonda bakarken ben hareketleri soyledim. Doktor da olabiliyor cok zayıfsının yag dokusu az o yuzden kolay hıssedılıyor demişti. Hatta su an bile hissediyorum eminim. Ama ben cok zayıfım 42 kiloyum
Maşallah canım çok güzelMerhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 10+6 dayim üç gün geriden geliyordu sata göre şuan 11+2 cıktı üç gün de öne geçmiş maşallah yavrumu bacak arasindan cinsiyetine bakmaya çalıştık erken ama kiz gibi görünüyor dedi şuan pipi göremedik
Benim hep böyle yapım bu sanırım. İlk hamileliğimde 54 kilo gittim doguma bakalım bu nasıl olacak :)Maşallah :) yag dokulu göbeğim olduğu kesinnn ama benım suçum yok evlendikten sonra kilo aldım ,bekarken çalışıyordum hep bir koşuşturmaca
Ayy ne güzel zayıfsınız. Bende 66 kiloyum biraz göbeğim var ama hareketleri hissedebiliyorum. Herkesin hissetme zamanı farklı olabiliyor demekki.Bende erken hissedenlerdenim :)Benim hep böyle yapım bu sanırım. İlk hamileliğimde 54 kilo gittim doguma bakalım bu nasıl olacak :)
Sizin haftanız uygun ama hissetmek için cok da zayıf olmanıza gerek kalmamıs buyumus bebiş:)Ayy ne güzel zayıfsınız. Bende 66 kiloyum biraz göbeğim var ama hareketleri hissedebiliyorum. Herkesin hissetme zamanı farklı olabiliyor demekki.Bende erken hissedenlerdenim :)
Benim ilk gebeliğimde bir doktor vermişti, sonra ben Bi profa gitmiştim o da kesti. Çok bir fikrim yok açıkçası. Geçmiş olsunKızlar coraspin kullanan var mı?bana doktor bugün yazdı. Tansiyon problem olmasın diye
Maşallah bebeğe. Size de geçmiş olsun.Eki Görüntüle 2214673
Bebişim iyi çok şükür herşey yolunda büyümüş fare ben 1,5 kilo vermişim grip için bişey yapamam daha kötü olursan serum takarız dedi
Maşallah.Kizlar herkese merhaba dün doktora gttim . 11 haftalık olmusuz sukurler olsun kuzum . Resmini yukluyorum tahminde bulunun teyzeleri uzun zamndir giris yapamiyodumm cok ozledim sizleri meleklerim Eki Görüntüle 2214721 Eki Görüntüle 2214721
Maşallah.Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 10+6 dayim üç gün geriden geliyordu sata göre şuan 11+2 cıktı üç gün de öne geçmiş maşallah yavrumu bacak arasindan cinsiyetine bakmaya çalıştık erken ama kiz gibi görünüyor dedi şuan pipi göremedik
Evet şanslıyım :) inşallah herkes en kısa zamanda hissetsin çok güzel bir duygu, aradaki bağı kuvvetlendiriyor :)Sizin haftanız uygun ama hissetmek için cok da zayıf olmanıza gerek kalmamıs buyumus bebiş:)
Maşallah canımİyi akşamlar arkadaşlarım.Mesajlari okuyamadım.Bugun kontrole gittim.Cok şükür herşey yolunda.Kesenin altındaki minik kanama alanı da yok olmuş.Bu da benim minik fasulyemmmm
Teşekkür ederim çok sağolBenim ilk gebeliğimde bir doktor vermişti, sonra ben Bi profa gitmiştim o da kesti. Çok bir fikrim yok açıkçası. Geçmiş olsun
Maşallah bebeğe. Size de geçmiş olsun.
Maşallah.
Maşallah.
Maşallahİyi akşamlar arkadaşlarım.Mesajlari okuyamadım.Bugun kontrole gittim.Cok şükür herşey yolunda.Kesenin altındaki minik kanama alanı da yok olmuş.Bu da benim minik fasulyemmmm
Taşımaz olurmuyum canım hemde nasıl:)) çocuk olmadan öncede vardı aynı sorular şimdide var.Benim gibi ilk kez anne olacaklar sizde benim gibi acaba iyi bir anne olur muyum yetebilir miyim kaygisi tasiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?