Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ekmek yetince yatısıyo sade ekmek dene bakalımKızlar yine midem aşırı bulanıyor yatınca sıkıntı yok kalkınca öğürüyorum![]()
Maşallah kuzucuga kemik yapisindan bence de kızMerhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 10+6 dayim üç gün geriden geliyordu sata göre şuan 11+2 cıktı üç gün de öne geçmiş maşallah yavrumu bacak arasindan cinsiyetine bakmaya çalıştık erken ama kiz gibi görünüyor dedi şuan pipi göremedik
Haftaya cuma 2 li test için gidicez resimleri atıyorum
Offf benim de aynı nefret ediyorum bundan. Rahattim 2 gündür ne güzel. Ağzımın içi hep zehir gibiKızlar yine midem aşırı bulanıyor yatınca sıkıntı yok kalkınca öğürüyorum![]()
Aynen canım bize zaman zor geciyo ama büyüyorlarMaşallah büyüyorlar ya :)
Kocaman ama 4 buçuk cm )Masallah kocaman olmus kiz
Maşallah canım çok güzel![]()
Inş rabbim hayırlısını versinMaşallah kuzucuga kemik yapisindan bence de kız![]()
Ya neler ediyor bana neler sağlıkla doğsun ısırarak öcümü almayı düşünüyorum
Daha yemek yemedim kuzum kayınvalideme gidicem eşimi bekliyorum denerim çok sağolBen ekmek yetince yatısıyo sade ekmek dene bakalım
Offf benim de aynı nefret ediyorum bundan. Rahattim 2 gündür ne güzel. Ağzımın içi hep zehir gibi
Kız benimkide 4.5 cm olmuş çok şükür valla zaman geçmiyor ama büyüyorlar çok şükürKocaman ama 4 buçuk cm )
Olabilir canım bende dün bişey yoktu bugün yine geri geldi temelli gitmesine az kaldı inşallah 3 4 haftaya biterKızlar su ara kesilen bulantım sanki başladı benimde acaba bu haftada hepimizde başlamış sanki hormonlar çok mu artiyorki bu hafta anlamadim
Daha yemek yemedim kuzum kayınvalideme gidicem eşimi bekliyorum denerim çok sağol
Domates çok seviyorum öğlen mutlaka yiyorum bakalım bugün kaynanam ne yemek yaptı duruma göre domates peynir yerim çok sağol canım benimCanım bende çok bulantılı günlerimde.Ekmek arası domates ile geçiriyorum.Az yatiştiriyor.
Kızlar kontrolden geldim dediğimiz gibi devlet hastanelerinde küçük gözüküyor bu bebişler ölçümler SATA göre uyumlu tam 9 hafta 2 günlüğüz kalp atışlarını da duydum şükür.buda selfimiz:)
Ayrıntılı ultrason 19-22 haftalar arasında yapılıyor canım.Kızlar nezaman renkli olarak görebilcez bilen var mı