2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Iki çocuklu bir anne olarak şunu söyleyebilirim evet bazı şeylere alıştırabilirsin bebeğini ama inan öyle çocuklar var ki ne yaparsan yap inat ediyorlar ısrarla aynı davranışları sergiliyorlar benim iki çocuğum da birbirinden o kadar farklı ki halbuki anaları aynı:) söyle söyleyim bir çocuğun kolay ve rahat bir çocuk olmasında etken %60-70 kendi karakteri ve %30-40 alıştırma yetiştirme. Her çocuk her şeye alıştırılamıyor maalesef. Ya da bazen huy değiştiriyor mesela benimkiler de 8-9 gibi olmadan yatar uyurlardı küçük hala öyle ama büyük birden huy değiştirdi artık 10a kadar habire çıkıp duruyor.
Ama evet kesinlikle alıştırma diye birşey de var yani buna inanmak da lazım. Bu toplumda hep bu "napayım benim çocuk da böyle/ işte anayım mecbur bebeğime ayak uyduruyorum/ aman ağlamasın çocuğa ne istiyorsa ver/ vs" kültürü olduğu için çocuklar genelde anneleri yönetiyor:)

Doğru çok haklısın illaki bir çocuk bir karakter biraz oteriter olmakta gerekiyor ama çocuk orda ağlarken hiç bi anne kayıtsız kalamıyo onlarda bunu çok iyi biliyo uyanıklar. Hep tecrübe hep kural geçerli olmuyor malesef. Dünyaya gelen kendi başına bi birey bebekte olsa 70 yaşındada olsa huy oluyo bu bir gerçek. Hani benim demek istediğim yanımdan ayırma konusunda o bişeyleri keşfetmeden ayrılsın karı-koca hayatı oluyo sonuçta yatak odasında çokta büyüyene kadar kalmasın.

Selam kizlar bende hala grip bulanti yorgunluk hersey devam gecmedi gitti hayattan sogudum resmen bugun saglik ocağına kayit oldum kilo kontrolu yapti 3 kilo almisim 2 bucuk ayda allahimmmm top gibi birsey olucam die cok korkuyorum 69 kilo ile hamile kaldim suam 72 olmusum

Merhaba gebeliginiz nasil geciyor bebeginiz iyidir insallah

Canım iki kez yaşadım bu durumu inan senin suan çok iyi anlıyorum. Dünyam başıma yıkılmış gibiydi. Sonra oğlum oldu bana herseyi unutturdu. Şimdi de 2. Geliyor ins diyorum ki 2 kardeş gitti diğer kardeşlerini gönderdiler...sakin umutsuz olma bir kere hamile kalmışsın. Gerisi de gelir. Kendini toparlayınca ins rabbim hemen bir bebek nasip etsin. Çok üzüldüm.

Bebişlerini gören anneler maaşallah ne güzel bebekleriniz :) Benimde 1 haftam var görmeme. Ayy keşke karnımızda pencere olsada arada açıp baksak
Aynen ya bebişleri hissedenler ya da karnı çıkanlar var mı ay benımkide soru mu şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…