Bende tavsiyelerinizi kendinize saklamanizi tavsiye edeyim o halde .Görmemeniz de sadece kendi konunuzla ilgili bir duyarlılığınızın olduğunu gösterir. Daha dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.
Hayırlı olsun inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat olur inşallahEşim aha su pipisi diye bağırınca doktor bı kahkaha attı çok yüksek ihtimalle erkek iki hafta sonra net olarak söylerim dedi :)) ense kalınlığına burun kemigine falan da baktirdik :)
Amin canım darısı başına inşallah.Hayırlı olsun inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat olur inşallah
Sizi çok iyi anlıyorum. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebek dünyaya getirir ve anneliği tadarsınız. Bu acının, bu kaygının tarifi yok, söylenecek söz de yok. Sizin için çok üzgünüm.@Sarmayarma benim için üzülme. ..inan insanlar sadece kendi duygularini yazıyorlar. .benim açım bana yetiyor..sizlerle de paylaşmak istedim..bencillik evet heryerde ama inan şu an öyle kötüyüm ki Allah tan başka siginacak kapı yok..Ben diyorum bebeğim ölmüş kürtaj olmuşum .daha ne denir ki...
Canım ateş düştüğü yeri yakar acıda bencildir yani yanlış anlama ama bu şekilde sert çıkman doğru olmadı oda anne adayı ve heyecanla geldi bizde yaşadık aynı şeyleri ben Bi hafta İnternete girmedim daha sonra hamişleri takip ettim yas süreci dedin ya burda yaşanacak bişey değil oKıymetli arkadaşlar. Her birimiz çok heyecanlıyız, içimiziçimize sığmıyor evet haklı olarak bu heyecanı paylaşmak istiyoruz ancak daha 1 saat önce evladını kaybeden bir anne paylaşım yapıyor grupta ve siz onu görmezden gelip farklı şeyler paylaşıyorsunuz. Bence bunun adı bencillik. Biraz empati yapın lütfen. Biraz yas sürecine saygınız olsun.
Canım inşallah sağlıkla gelsin dünyaya eşimin yengesi de hamile onunki kızmış bugün öğrenmiş haç haftalık dediBende tavsiyelerinizi kendinize saklamanizi tavsiye edeyim o halde .
Sevinç nasıl paylaştıkça çoğalır ise üzüntü de paylaştıkça azalır. Bu kadarı yeterli diye düşünüyorum. Hiç ağır konuşmadım. Üzerine alınan varsa Bi acaba demeli. Zaten bencil olmadığını düşünenlerin vicdanı rahattır. Uzatmanın bir anlamı yok bence.Canım ateş düştüğü yeri yakar acıda bencildir yani yanlış anlama ama bu şekilde sert çıkman doğru olmadı oda anne adayı ve heyecanla geldi bizde yaşadık aynı şeyleri ben Bi hafta İnternete girmedim daha sonra hamişleri takip ettim yas süreci dedin ya burda yaşanacak bişey değil o
Hayırdır ya bu ne tavır? Ben sakin konuştum çıkışına dikkat etmelisin biraz çocuk azarlar gibi senin fikrini herkes desteklemek zorunda değil biz merak ediyoruz bekliyoruz arkadaşıma senden fazla üzüldüğüme emin olabilirsin bişey paylaştı diye kimseyi vicdansız bencil ilan edemezsin aynı şeyleri 10 ay önce yaşadım benSevinç nasıl paylaştıkça çoğalır ise üzüntü de paylaştıkça azalır. Bu kadarı yeterli diye düşünüyorum. Hiç ağır konuşmadım. Üzerine alınan varsa Bi acaba demeli. Zaten bencil olmadığını düşünenlerin vicdanı rahattır. Uzatmanın bir anlamı yok bence.
Amin canimm. Hislerim doğruymuş galiba erkekmis. Aşırı hareketli dedi. Ben hissediyorum hocam dedim. Hissedebilirsin tabi hiç durmuyor maşallah dedi.12. haftamdayim canım. Bu arada kulak burun boğaza da gittim. Antibiyotik öksürük şurubu gargara falan da yazdi. Lazım olursa isimlerini veririm. Sen ne hissediyorsun erkek mi kiz mi :)Canım inşallah sağlıkla gelsin dünyaya eşimin yengesi de hamile onunki kızmış bugün öğrenmiş haç haftalık dedi
Önce temennim sağlıklı gelsin hepsi :) öğrendiğim andan itibaren kız hissediyorum ama bakalımAmin canimm. Hislerim doğruymuş galiba erkekmis. Aşırı hareketli dedi. Ben hissediyorum hocam dedim. Hissedebilirsin tabi hiç durmuyor maşallah dedi.12. haftamdayim canım. Bu arada kulak burun boğaza da gittim. Antibiyotik öksürük şurubu gargara falan da yazdi. Lazım olursa isimlerini veririm. Sen ne hissediyorsun erkek mi kiz mi :)
Ayy aminnn en sağlıklı şekliyle gelsin hepsi inşallah :)Önce temennim sağlıklı gelsin hepsi :) öğrendiğim andan itibaren kız hissediyorum ama bakalım
Hanımefendi sizi azarladığımı düşündüren şey nedir acaba? Beni desteklemeniz için deyazmadım ayrıca. Bana göre bu böyledir dedim. Kimsenin samimiyetsizce tavırlarını çekmek zorunda değilim. Tarımdan rahatsız iseniz beni görmezden gelin.Hayırdır ya bu ne tavır? Ben sakin konuştum çıkışına dikkat etmelisin biraz çocuk azarlar gibi senin fikrini herkes desteklemek zorunda değil biz merak ediyoruz bekliyoruz arkadaşıma senden fazla üzüldüğüme emin olabilirsin bişey paylaştı diye kimseyi vicdansız bencil ilan edemezsin aynı şeyleri 10 ay önce yaşadım ben
Duyarlı olmak tek bir tarafı anlamak değildir hanımefendi. Duyar kendini her durumda belli eder. Bir tarafı yermek bir tarafı anlamak duyar değildir. Bana paylasmamami söylemek gibi, acısı olan anneye paylasmamayi söylemek de bir tercihtir. Bu duyarlı olmak değil samimiyetsiz bir şekilde duyar kasmaktir. Ve dediğinize katılıyorum. Sızı görmemezlikten gelmek gerek.Hanımefendi sizi azarladığımı düşündüren şey nedir acaba? Beni desteklemeniz için deyazmadım ayrıca. Bana göre bu böyledir dedim. Kimsenin samimiyetsizce tavırlarını çekmek zorunda değilim. Tarımdan rahatsız iseniz beni görmezden gelin.
Aldığımız eğitimleri, duyarlılığı ve sistematik duyarsızluğı tartışalım isterseniz. Ben bu tartışmaya açık yüreklilikle varım. Özelden bana ulaşabilirsiniz. Daha fazla bu ortak grubu be ego yarışımızla kirletmeyelim.Bazı insanlar duyar kasmayı duyarlı olmakla çok karistirir. Yalnızca gülüp geçmek lazım. Gözünü sevdiğimin eğitimi nasıl da her yerde belli eder kendini.
Acı İnternette mi yaşanır ? Sokaktsn geçen bebeği reklamda çıkan hamileyi nasıl görmezden gelebilir nasıl engelleyebilir onu söyle istersen arkadaşa kusura bakma da bencil demek asıl bencilliktir kim ne yaşadı bilemezsin çünkü sende arkadaşın heyecanını görmezden gelseydin keşkeHanımefendi sizi azarladığımı düşündüren şey nedir acaba? Beni desteklemeniz için deyazmadım ayrıca. Bana göre bu böyledir dedim. Kimsenin samimiyetsizce tavırlarını çekmek zorunda değilim. Tarımdan rahatsız iseniz beni görmezden gelin.
Uyarınizi özelden yapmaliydiniz o halde. Madem özelden konusulabildigini biliyordunuzsa. Selametle.Aldığımız eğitimleri, duyarlılığı ve sistematik duyarsızluğı tartışalım isterseniz. Ben bu tartışmaya açık yüreklilikle varım. Özelden bana ulaşabilirsiniz. Daha fazla bu ortak grubu be ego yarışımızla kirletmeyelim.
O zaman siz neden sevincinizi sanal bir ortamda paylaşıyorsunuz?Acı İnternette mi yaşanır ? Sokaktsn geçen bebeği reklamda çıkan hamileyi nasıl görmezden gelebilir nasıl engelleyebilir onu söyle istersen arkadaşa kusura bakma da bencil demek asıl bencilliktir kim ne yaşadı bilemezsin çünkü sende arkadaşın heyecanını görmezden gelseydin keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?