Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Kaç gündür yine eskisi gibi istedigimi yiyip takılıyordum tık yok... Kuru ekmek yanında sakız kalır ama bu kuru ekmeğe de azmazsın be 😂😂😂. Bilmiyorum ama bu tepedeki ayak değil kafasi veya poposu belki de çünkü daha toparlak bir şey geliyo elime ve tam kaburgama doğru baskısı o da mideyi uçuruyor işte 😆😆

öf doğuralım da bari biraz vucudumuz kendine gelsin mide yanmasına değil de bebisim niye uyumuyor falan diye biraz gelip ağlanalım burda 😂😂😂😂
Olabilir bir daha ki kontrolün ne zaman alanı da daralıyor dönme olayı biter yakında :) Öyle kalmaz madem inşallah 🙏🏻 😆

Ya benim de dün hıçkırık hep aşağıdaydı iyiydiiim. Sonra akşam birden yukarı çok baskı yapmaya başladıı. Mide yanmam başladı bu sabahta yukarı da hıçkırık oldu 🥴
Büyüdükleri için mi acaba bende heryeirnde hissediyorum döndü herhalde dedim bugün baktı doktor kafa aşağıda dedi 🙃 Büle duruyormuş 😄
Evet evet dün yazdım burda ama gözden kaçırdın sanırım canım🙈 kadın doğum doktoruma girdim çok şükür her şey yolunda. Bebeğim iyi haftası ile uyumlu herhangi bir risk yok zaten kahverengi akıntılarım da yaklaşık bir haftadır onlar dahi gelmiyor çok şükür. Nst çekildi bir de dün çok şükür onda da sıkıntı yok. İlaçlara devam dedi doktorum.Doğum şekline de sezaryen dedi ilki sezaryen olduğu için. Tarih için henüz erken dedi bir 37 ye ulaşalım sıkıntısız sonra duruma göre bakalım dedi. Haftaya cuma bir kontrole daha çağırdı. Son haftalar artık sıklaştı. 35+3 oluyorum haftaya 21 Şubat cuma günü inşallah🤲
yok canım diğer oğluşunu merak etmiştim bu yazını gördüm çok şükür maşallah 🧿 🥰

Kizlar bugun kontrolum vardi doktor hersey normal dedi ama biraz sertlik var gibi dedi nst cekilcem. Sertlik skntılı bisey degil dimi kizlar
Kasılman vardır canım nst de ne çıktı

Kızlaaar ben uykusuzluktan kafayı yemek üzereyim. Geceler haram sanki doğmuşta beşik sallıyorum.1-2saat uykuyla duruyorum hep.Sağa sola dönemiyorum düz yatsam bebeğe zarar diye yatamıyorum. Düz yatsam bişey olur mu ya ? İnanın ciğerlerimi sıkıştırıyor kafası yukarda mahvoldum diyebilirim 😭 keşke dönseydi biraz rahatlardım 🥺
Canım böyle olduğunda ben oturur vaziyette uyumaya çalışıyorum 2 yastıkla destekliyorum kendimi dene istersen canım ☺️

Aynı durumdayız kuzum doğum sonrasına hazırlanıyoruz ilkinden tecrübeliyim doğurunca da hiç uyumayacağız 🙈 düz yatmak daha sıkıntılı kuzum hem bebek açısından bebek rahatsız oluyor kan akışı vs tansiyon düşüyor anne de rahatsız oluyor karın sertleşiyor istesen de yatamıyorsun dayan papatyam doğruunca inşallah istediğimiz pozisyonda uzanabilcez iyileşme sürecinden sonra 🤲
Valla eşimle şimdiden anlaştım bitanem doğumdan sonra yaralarım falan iyileştikten sonra yüzüstü yatacağım hiç beni elleme bebişi sana vereceğim sağa sola öne arkaya döne döne uyumak istiyorum dedim 😂😂 evet işte benim ilk gebelik ama diyorum içimden vücut kendini uykusuzluğa hazırlıyor diye. Ben şimdiden uykular haram oldu gençliğim bak talanda oldu modundayim 😂🤣

Sabaha kadar kasık ağrısı vardı yarın kontrole gidicem bakalım ne olacak aman aman sancım yok ama, normalde 36+3 üm bebek 1 hafta önden gidiyor
Bu arada banada bugün İBB'den paket geldi şükğr
Hadi sağlıcakla olsun canım ibb paketi bayağı donanımlı gözüküyor gülerek kullanın canım ☺️

Olabilir bir daha ki kontrolün ne zaman alanı da daralıyor dönme olayı biter yakında :) Öyle kalmaz madem inşallah 🙏🏻 😆

Büyüdükleri için mi acaba bende heryeirnde hissediyorum döndü herhalde dedim bugün baktı doktor kafa aşağıda dedi 🙃 Büle duruyormuş 😄

Canım böyle olduğunda ben oturur vaziyette uyumaya çalışıyorum 2 yastıkla destekliyorum kendimi dene istersen canım ☺️
Yani bilmiyorum belki kafasi yine az assagidadir da totişini dayiyordur kim bilir xnnxnxnxndnxj duruşunu yesinler onun 😍😍😂
Valla eşimle şimdiden anlaştım bitanem doğumdan sonra yaralarım falan iyileştikten sonra yüzüstü yatacağım hiç beni elleme bebişi sana vereceğim sağa sola öne arkaya döne döne uyumak istiyorum dedim 😂😂 evet işte benim ilk gebelik ama diyorum içimden vücut kendini uykusuzluğa hazırlıyor diye. Ben şimdiden uykular haram oldu gençliğim bak talanda oldu modundayim 😂🤣
Ben de yatağa yüz üstü zıplamak istiyorum 😆😆😆

Kizlar sizi cok ozledim, her sabah kalkardim, kahvemi icerken neler yazilmis okurdum, cok guzel ozgurlukmus😂
Daha iyiyiz sukur, 40 gram almisiz dun, sariligimiz da ayni seviyede kaldi, simdilik evden devam ediyoruz bol bol besliyoruz.
Ben de daha iyiyim, ilk gunler surekli agliyordum, simdi biraz daha kendime geldim gibi. 🙏 neler kacirmisim grupta onlari okumaya calisiyorum su an😅 saat sabah 5, gaz cikarma seansimizdayiz
Ay ya bizde özledik doğuranlar bir sessizleşiyor bekliyoruz bizi bırakmayın 😍😄

Ben uyanınca bazen sırt üstü oluyorum ama capraz gibi tam degil. Bu son aya kadar sırt üstü çok uyaniyordum ve rahatsızlık olmuyordu. Zaten sırt üstü uzan eğer bebiş rahatsız oluyorsa sen de anlıyorsun zaten karın toplaniyor bi garip oluyo falan, ve artık beni rahatsız ediyo mesela. O yüzden mümkün oldukça sırt üstü yatmiyorum :((( bir doktor da diyodu eğer sırt üstü rahatsızlık duymuyorsan sorun olmayabiliyor aşırı uzun tutmamak kaydiyla, zaten rahatsızlık duyuyorsan da gerek yok sana da zarar yük biniyor organlara falan 🥹
Evet kendimi sırt üstü uyanık bulunca gerçekten de karnım toplandı bugün bir tuhaf oldu. Ben artık bir iki saat uyuyabiliyorum günde O da artık hangi pozisyonda uyuyabilirsem 🥴

Bugün hayal mi kurdum ne olduysa bir elbise düşünüyordum kendi kendime (sabah 5) üst kısmını askıyı indirsem belimden düşer mi diye kendi kendime düşündüm düşündüm.... Sonra aklıma geldi karnım kocaman zaten nereye düşüyor 😂😂😂 bir an gerçekten hâlâ zayif inceyim falan sandım kafam yanmış uçmuşum.... Acaba ne zaman eski halime dönerim 🥹🥹

Kızlar bende 1 haftadır tansiyonla uğraşıyorum. Aslında aşırı yüksek değil ama bana göre yüksek. Benim normalim hep 9/5 tir. 1 hafta önce gözüm bulanık görmeye başkadı mide bulantısı şiddetli baş ağrısı ayaklarımda şişlik pldu. Biraz dinlenince gecti. 3 gün önce tekrar oldu bu sefer dinlenmeylede gecmedi. 12/8 oluyor bu benim için çok yüksek aslında ama doktorlar icin normal olduğu icin önemli değil diyorlar. Nst falan bağlandı sancım en fazla 36 oldu dün gece ama ben bu kadar düşükte bile aşırı sancı hissediyorum. Doğum zamanı ne yapıcam bilmiyorum.
13 hamilelikte riskli oluyor canım bugün bende doktorumla konuştum idrarımda protein çıktı bir haftadır baş ağrısı ile birlikte tansiyonum 12/10 12/9 12/8 benim de normalim 10/8 11/8 ken geçen hafta böyle bir şey yaşadım doktorum daha öncesinde de böyle bir geçmişim olduğundan dolayı takip et sürekli dedi tansiyon yükseldiği anda alırım diyor 38 i sende görmeyiz dedi 37 lerde alacak tekrar idrar verdim bakalım nolcak bu sefer bir de dediğin gibi görmede bulanıklık var mı dedi çok yok ama tansiyon başıma ve gözüme vuruyor yakıyor bir de sağ üst tarafında ağrı olur takip et dedi bilgin olsun

Oyy kızlar bende bugün kontrole gittim ilk defa nts ye girdim herhangi bir sancım çıkmadı ama hareketli çıktı
Ondan ziyade bir haftadır tansiyonum normalime göre yüksek olduğu için takip verdi tabi bir de idrar tahlilime göre konuştu bu haftalar da sıkıntı olabiliyor diye önceki gebelik zehirlenme durumumdan kaynaklı tansiyon 13 e çıkarsam alırım diyor şubat sonu mart başı gibi 37 lerde alırım dedi sende 38 i görmeyiz dedi ben dedim 7 Mart olmaz mı yok dedi 2 mart gibi alırız dedi hadi taş catlasın 4 olsun dedi dedim 6 olsa bari 😆 baya pazarlık yaptım ahah astrolik güne göre akşam 22:00 da doğabilir mi dedim 😆 Ay doktor baya eğlendi benle dedi sabah 5 doktor varken akşam 1 doktor oluyor napcan akşam doğurmayı gerçi kendi gelirse boynumuz kıldan ince dedi sana belli olmaz diyor benimkilerin nasıl geleceği belli olmadığı için 🤣 İşin özü gün alamadım haftalık duruma göre hareket ederiz dedi ama tabi benim bu tansiyon olayına yine baya canım sıkıldı hayırlısı olsun artık sağlıcakla gelsin de gerisi mühim değil 🙏🏻🌸

Nst normal cikti sknti yok dedi doktor

Yani bilmiyorum belki kafasi yine az assagidadir da totişini dayiyordur kim bilir xnnxnxnxndnxj duruşunu yesinler onun 😍😍😂

Ben de yatağa yüz üstü zıplamak istiyorum 😆😆😆
He bide ben koşmak istiyorum koşmaaaak 😢 zıplamak falan çok özledim bunları 😂 bebeği pispislarken ziplicam 🤣onun peşinden koşacağım 🤣

Oyy kızlar bende bugün kontrole gittim ilk defa nts ye girdim herhangi bir sancım çıkmadı ama hareketli çıktı
Ondan ziyade bir haftadır tansiyonum normalime göre yüksek olduğu için takip verdi tabi bir de idrar tahlilime göre konuştu bu haftalar da sıkıntı olabiliyor diye önceki gebelik zehirlenme durumumdan kaynaklı tansiyon 13 e çıkarsam alırım diyor şubat sonu mart başı gibi 37 lerde alırım dedi sende 38 i görmeyiz dedi ben dedim 7 Mart olmaz mı yok dedi 2 mart gibi alırız dedi hadi taş catlasın 4 olsun dedi dedim 6 olsa bari 😆 baya pazarlık yaptım ahah astrolik güne göre akşam 22:00 da doğabilir mi dedim 😆 Ay doktor baya eğlendi benle dedi sabah 5 doktor varken akşam 1 doktor oluyor napcan akşam doğurmayı gerçi kendi gelirse boynumuz kıldan ince dedi sana belli olmaz diyor benimkilerin nasıl geleceği belli olmadığı için 🤣 İşin özü gün alamadım haftalık duruma göre hareket ederiz dedi ama tabi benim bu tansiyon olayına yine baya canım sıkıldı hayırlısı olsun artık sağlıcakla gelsin de gerisi mühim değil 🙏🏻🌸
2 si veya 7 si olunca noluyo kız burç değişimi Şubat'ta değil mi her türlü balık olmuyor mu anlamadim o kısmı sjnxjddnkdjdjd Umarım sağlıkla kucağına alırsın tansiyon riski varsa zaten yapacak bir şey yok hayırlısı olsun ikinizin de hakkında ❤️

13 hamilelikte riskli oluyor canım bugün bende doktorumla konuştum idrarımda protein çıktı bir haftadır baş ağrısı ile birlikte tansiyonum 12/10 12/9 12/8 benim de normalim 10/8 11/8 ken geçen hafta böyle bir şey yaşadım doktorum daha öncesinde de böyle bir geçmişim olduğundan dolayı takip et sürekli dedi tansiyon yükseldiği anda alırım diyor 38 i sende görmeyiz dedi 37 lerde alacak tekrar idrar verdim bakalım nolcak bu sefer bir de dediğin gibi görmede bulanıklık var mı dedi çok yok ama tansiyon başıma ve gözüme vuruyor yakıyor bir de sağ üst tarafında ağrı olur takip et dedi bilgin olsun
Benim gözüm görmüyor bulanıklaşıyor şiddetli baş ağrısı oluyor. Ama anlatamıyoruz normal 14 olursa arayın diyorlar. Nst ultrason normal cıkıyor bebek hareketi iyiyse sorun yok diyorlar. Ama ben iyi değilim dünyam tersine dönmüş gibi oluyor. Erken alma falan demediler hiç bana yurtdısındayım zaten normalde nst falan yok tansiyon yüksek diyince 2 sefer bakıldı. İdrarımda bakteri çıktı. Birde kültür almışlar sanırım o sonuc daha cıkmamıs

2 si veya 7 si olunca noluyo kız burç değişimi Şubat'ta değil mi her türlü balık olmuyor mu anlamadim o kısmı sjnxjddnkdjdjd Umarım sağlıkla kucağına alırsın tansiyon riski varsa zaten yapacak bir şey yok hayırlısı olsun ikinizin de hakkında ❤️
Yapay zekaya sormuştum da
6 Mart, 7 Mart, 8 Mart (Merkür Etkisi Yüksek Günler)
Merkür, zeka ve iletişim gezegenidir. Balık burcunun aşırı duygusallığını dengeleyerek analitik düşünceyi güçlendirir.
Bu tarihlerde doğan Balık burçları daha mantıklı, hızlı düşünen ve iletişim becerileri gelişmiş olabilir. Böyle bir cevap almıştım ona odaklanmışım 🤣
Amin inşallah tabi tedirgin oldum bakalım zamanında hayırlısıyla gelsin inşallah 🙏🏻

Benim gözüm görmüyor bulanıklaşıyor şiddetli baş ağrısı oluyor. Ama anlatamıyoruz normal 14 olursa arayın diyorlar. Nst ultrason normal cıkıyor bebek hareketi iyiyse sorun yok diyorlar. Ama ben iyi değilim dünyam tersine dönmüş gibi oluyor. Erken alma falan demediler hiç bana yurtdısındayım zaten normalde nst falan yok tansiyon yüksek diyince 2 sefer bakıldı. İdrarımda bakteri çıktı. Birde kültür almışlar sanırım o sonuc daha cıkmamıs
Evet seni çok iyi anlıyorum tansiyon iyi hissettirmiyor ama sen doktorlarına güven benim ilk gebelik hikayemde bunlar olduğu için doktorum tedbirli gidelim bu sefer dedi sürekli takip edelim dedi yine 37+5 leri görmeye çalışacak ama erken gelirse de yapcak bir şey yok ilk doğumuma 20 tansiyonla 36+5 te girmiştim senin de az kalmış canım biraz daha sabır canını çok sıkma strese girme bir yandan ne kadar içerde kalırsa o kadarda iyi tabi bende 38 i görsün istiyorum ama bakalım duruma göre hareket edecek doktorum 🌸

Sezeryan olacak sevgili anneler çok fazla yatma şekliyle ilgili hayal kurmayın 🙈 İlk doğumumda hastaneden eve geldik (benim yatağım bazalı, yüksek biraz) çıktım ama inemiyorum. 😂 1 haftaya yakın geceleri alçak olduğu için salondaki koltukta yattım. Ayrıca şu an sola dönük yatıyoruz ya, sezaryan da bir süre dikişlerden dolayı yan ve yüz üstü yatmamak gerekiyor. Sadece sırt üstü yatıyorsunuz.

Benim de normalde tansiyonum düşüktür. 9/6 10/7 çıkar genelde. 12/8 benim için yüksek ve ciddi baş ağrısı yapıyor mesela. Ama normal diyor bilmeyenler. Şu sıralar da biraz yükseliyor. Son haftam Allahtan. İlk doğumumda da yükselmişti son günlerde

Sezeryan olacak sevgili anneler çok fazla yatma şekliyle ilgili hayal kurmayın 🙈 İlk doğumumda hastaneden eve geldik (benim yatağım bazalı, yüksek biraz) çıktım ama inemiyorum. 😂 1 haftaya yakın geceleri alçak olduğu için salondaki koltukta yattım. Ayrıca şu an sola dönük yatıyoruz ya, sezaryan da bir süre dikişlerden dolayı yan ve yüz üstü yatmamak gerekiyor. Sadece sırt üstü yatıyorsunuz.
Sağol ya çok moral oldu canım benim 😂🤣 ben bu umuda tutunmuştum keşke bilmeseydiiiimmm😢😢😢🥺🥺

Normal doğumdan sonra prenses gibi okadar tatlı bir uyku oluyorki bu sefer de bir vıyak sesine kalkıyorsunuz saat başı kontrol ezmirme gaz çıkarma yine uykular haram 💤

Back