2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

zaten büyüyen beşik aldığın zaman tamamen bi çocuk odası almış gibi oluyosun bende beyazlı grili istiyorum kızada erkeğe de olsun ilerde nasip olur ikinci çocuktada kullanılır parçaları monte edilip

he tamam canım senin durumun farklı ben net yumurtlama zamanımı biliyorum adetimden tam 13. yumurtladım 14. gün çatladı mesela
Ben aylarca adetin tam ortasında yumurtlama olur diyerek o günlerde yaptım yaptım da boşaymis:)) meğer adet biter bitmez yumurtluyormusum:)) hiç yumurtlama takibi de yapmamıştım:)

Ben aylarca adetin tam ortasında yumurtlama olur diyerek o günlerde yaptım yaptım da boşaymis:)) meğer adet biter bitmez yumurtluyormusum:)) hiç yumurtlama takibi de yapmamıştım:)
o zaman senin ölçümlerinde netleşecek ne kadarlık olduğu usg ye göre bakacaklar adete göre bakmak saçma olur

o zaman senin ölçümlerinde netleşecek ne kadarlık olduğu usg ye göre bakacaklar adete göre bakmak saçma olur
Evet doktorum ultrasona göre gidecez dedi ultrasonda da adete göre 5 gün önde gidiyordu ama şimdi bu alerji hastalık falan Allah muhafaza bişey olmamıştır inşallah .Şimdi eşim aradı Allah aşkına randevu alıyorum kardesinle doktora git de bebeği bı kere daha gör lütfen diyor su alerjiyide göster diyor :)) daha 5 dk önce ayın 27 su diyordum. Gerçi halim yok gidemem ama bakalım :))

canım bişey sorucam 3,5 haftalık hamileyken
TSH 0.47
serbest T4 1.19
serbest T3 4.15
bu sonuçlar normal mi
Hepsi normal gibi görünüyor canım.
Sınır degerleri içinde hepsi ama doktorun daha iyi yorumlar tabii ki..

TSH 0,27 - 4,2 degerleri arasında
Serbest T3 - 2 - 4,4 degerleri arasında
Serbest T4 - 0,93 - 1,7 degerleri arasındaysa normal sayılıyor.

Kızlar daha çok var ama biraz sağlık sorunlarından uzaklaşalım bence :) Bebek odası takımı almayı düşünüyor musunuz? Yoksa direkt çocuk odası almak daha mı mantıklı, fikirleriniz neler?
Bence en mantıklısı park yatak, taşıması kurulumu cok rahat belki yanına bir sifonyer ya da gardrop alınabilir, bebekler buyunce cok hareketleniyorlar park yataklar guvenli ayaga kalkıp dusse bile kafa göz daha bir korunakli bir de en az 3 yasa kadar kullanılabiliyor. Bebek odasi yapmak cok güzel ve keyifli bir uğras ancak bebekler genelde belli bir yasa kadar anne ve babalarının yanlarinda oluyor..Bir de besik alırken olculerinin standart olmasina dikkat edin çünkü sonrasinda alinacak yatağı uydurmak zor ekstra ucret ödeme ozel boy yaptırma durumlari olabiliyor..

serbest t4 biraz yüksek çıkmış sanırım o yüzden önemsemedi baktı bi sorun yok dedi sanada sorayım dedim bizdede genetik troid çünkü

Bende hissediyorum arada pıt pıt bir şeyler ama acaba bebiş mi bağırsaklar mı emin olamıyorum

Büyüyen besikler cok kullanışlı olmayabilir. Kullanan kisilerin yorumlarini bir araştırın derim. Çünkü şöyle bir durum var besik boy olarak buyuyor ancak genislik olarak sabit kaliyor ve hareketli bir bebeginiz olursa o darlık ona yetmeyebilir

bende büyüyen beşik kullanışsız oldugunu duymuştum

oda zaten belli bir zamana kadar sürekli kullanılamaz ama hem beşik olaarak 3 sene kullansan 3 sene de normal kullansan yeter sonra baza ya geçiş olurr diye dusundum ben

bende büyüyen beşik kullanışsız oldugunu duymuştum
En guzeli bebek belli bir yasa gelince kendi oda takımını kendi seçmeli. Bebek deyip geçmemek lazım 16 aylık oğlum tam bir araba tuttukunu mesela gecen kose koltuk aldığımız katta arabali cocuk odasi takimini gordu zor indirdik uzerinden.. Biraz daha büyüsün kendi begenisine göre duzenleriz odasini

bide sigortalı olup çalışan bayanların aldıgıı rapor parası bu sene 7-8 milyarı buluyordu bidakı sene de 8 -9 olur sanırım ama nasıl o kadar para oluyor aklım almıyor bılen veya daha önce faydalanan varmı

yok canım şöyle mesela tek kişilik yataklar var ya onlar sığacak genişliğinde uzunluğunda arkadaşımın var mesela aldı çok çok memnun bide kızı oldu şimdi kızı ona geçirip oğluna baza alıcak mesela

Kızlar Ankara'da mevsiminde olmayan meyve sebze bulabileceğim bi yer ya da internet sitesi bilen var mı? 2 haftadır aklımda bi şey var hiçbir yerde bulamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…