- Konu Sahibi elektroforez
- #26.341
Her gün bu hafta izne çıkacağım diyorum ama doğurana kadar çalışacağım sanki ![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kocam da dışarda yağmur var bahanesi buluyorÖf markete bile tek çıkamıyorumsıkıldım evde bayadır çıkmıyorum bari market dolanayim dedim çıkma diyo öküz kocam jdjdjdnjd bir şey olur diye tek gitme diyo iki komşum var onlarla git falan dedi de işleri misafirleri var peşime veli gibi ne dikicem
bir ayağım cukurdaymış diye korkuyorum çıkma dedi. camdan kafami çıkarıp imdat diyr bağırmak istiyorum
![]()
Ben evden çalışıyorum öyle bi imkanınız varsa daha rahatHer gün bu hafta izne çıkacağım diyorum ama doğurana kadar çalışacağım sanki![]()
Keşke olsa ama maalesef gelip gitmek zorundayım ve işyerinde de dayanabildiğin kadar dur diyorlar bir taraftan artık kendime de zaman ayırmak istiyorum insan karar veremiyor keşke evden çalışabilseydim :))Ben evden çalışıyorum öyle bi imkanınız varsa daha rahat
PEki sen yürüyüşe cikmiyormusun hic. Yada sadece eşinle mi gdiosun yuruyuse. Yanlis anlama cok tanidik geldi bana bu durumÖf markete bile tek çıkamıyorumsıkıldım evde bayadır çıkmıyorum bari market dolanayim dedim çıkma diyo öküz kocam jdjdjdnjd bir şey olur diye tek gitme diyo iki komşum var onlarla git falan dedi de işleri misafirleri var peşime veli gibi ne dikicem
bir ayağım cukurdaymış diye korkuyorum çıkma dedi. camdan kafami çıkarıp imdat diyr bağırmak istiyorum
![]()
Çok geçmiş olsun, farklı dr dan fikir alabilirsiniz ama riske atmayın derim, plasenta kireçlenmesi ne bilmiyorum ama plasentada olan sorunlar bebeğim beslenmesini bozup sağlığını etkileyebiliyorGünaydın kızlar. Şimdi doktordan çıktım. Tansiyon normal. İdrar istemedi. Brbeğin suyu sınırda, eşinde kireçlenme var dedi. Son ay zaten çok normal değil mi? 17sinde alalım dedi. Ben zaten normal istiyorum derken bu kadar erken almak istemesi sinirimi bozdu. Olmaz kova burcu oluyor diyebildim. Tepki vermedi. Sonra düşününce kovayı geçtim, bebeğim 37+ 4 oluyor. Bu acele niye yani. Çok duramadım yanında lafı değişti perşembe tekrar görücem dedi. Perşembe eve kadın gelecek temizliğe onu bile söyleyemedim. Amacı perşembe ve cmt görüp, pzt sezaryene almak. Sinirden kendimi yiyorum resmen.
Valla ben 37ye kadar çalıştım, iyi yanı vakit hızlı geçiyor evde sıkılıyor insan bir de daha aktif oluyorsun çalışırken ister istemez, ama kötü yani son haftam gerçekten zorlamıştı artık ayaklarım geri geri giderek gittim işe. Yine de pişman değilimHer gün bu hafta izne çıkacağım diyorum ama doğurana kadar çalışacağım sanki![]()
Aaaa kız sen kova yaptın ya bebeğiii hadi hayırlı olsunKızlar ben doğuma giriyorum,dua edin bana olur mu ,suyum geldi
Benim kocam da dışarda yağmur var bahanesi buluyorçıkma çok yağıyor diyor
![]()
Ya kar yağıyordu yerler buzdu geçen hafta tek çıkmadım o yüzden. eşim çalışma saatini kendi belirliyo, bu hafta baya yoğun sabahtan geceye o yüzden onunla da çıkamadım. Şimdi de her doguran haberini ona da soyluyorum diye o da gerildi yolda bir şey olursa falan diye hepten evde tıkılı kaldımPEki sen yürüyüşe cikmiyormusun hic. Yada sadece eşinle mi gdiosun yuruyuse. Yanlis anlama cok tanidik geldi bana bu durumDemek çogu erkek bu dönemde ayni tutumu sergiliyor eşim gibi
![]()
Ya bu bebek ve çocuklar için kullanılan jeller var ya calgel miydi adı hatırlamıyorum onu hamileler kullanamiyor mu acaba ? Özele gidiyorsan bi doktoruna da danış istersen ya da acilden diş hastahanesine giriş yap orda sor hamileyim diye belki işe yarar bir şey verirler geçiciKızlaar dis agrisina çözümünüz var mı ? Geceden beri ağrıyor hastaneler de artik bir sey yapmiyor. Zeytin geçen ağrımda daha da artirmisti. Karanfil kalmamis. Parolunda az faydası oluyor sonra tekrar basliyor. Uykusuzluk ve diş ağrısı artik dayanamiyorumm![]()
Teşekkürler. Plasenta eskimeye başlamış yani. Normalde bu ayda eskimeye başlar zaten.Çok geçmiş olsun, farklı dr dan fikir alabilirsiniz ama riske atmayın derim, plasenta kireçlenmesi ne bilmiyorum ama plasentada olan sorunlar bebeğim beslenmesini bozup sağlığını etkileyebiliyor
Kızlaar dis agrisina çözümünüz var mı ? Geceden beri ağrıyor hastaneler de artik bir sey yapmiyor. Zeytin geçen ağrımda daha da artirmisti. Karanfil kalmamis. Parolunda az faydası oluyor sonra tekrar basliyor. Uykusuzluk ve diş ağrısı artik dayanamiyorumm![]()
Kendince haklısın en azından 38-39 dolunca alsalar daha iyi olur senin yerinde olsam bende sinirlenirdim hem normal de denemek istiyorsan başka bir doktora görün istersen ciddi problemler harici peynir ekmek gibi sezaryen oluyor artık ne yalan söyliyimGünaydın kızlar. Şimdi doktordan çıktım. Tansiyon normal. İdrar istemedi. Brbeğin suyu sınırda, eşinde kireçlenme var dedi. Son ay zaten çok normal değil mi? 17sinde alalım dedi. Ben zaten normal istiyorum derken bu kadar erken almak istemesi sinirimi bozdu. Olmaz kova burcu oluyor diyebildim. Tepki vermedi. Sonra düşününce kovayı geçtim, bebeğim 37+ 4 oluyor. Bu acele niye yani. Çok duramadım yanında lafı değişti perşembe tekrar görücem dedi. Perşembe eve kadın gelecek temizliğe onu bile söyleyemedim. Amacı perşembe ve cmt görüp, pzt sezaryene almak. Sinirden kendimi yiyorum resmen.
1 ay önce falandi galiba tekrar ağrıdı hicbi sey yapmadılar. Sadece parol yazdılar. Devlete gidiyorum önceki agrimda doktoruma gitmistim parol ve antibiyotik dendi. Yemekte yiyemiyorum ilacı da cok icmek istemiyorum bu yüzden ama 2 bucuk saat önce ictim hafiflettti kisa süre. Sonra tekrar basladi. Ben de annemin dislerini dökmüsüm bebegimde bana yapiyor annemi daha iyi anlıyorum gercekten haklari ödenmezYa bu bebek ve çocuklar için kullanılan jeller var ya calgel miydi adı hatırlamıyorum onu hamileler kullanamiyor mu acaba ? Özele gidiyorsan bi doktoruna da danış istersen ya da acilden diş hastahanesine giriş yap orda sor hamileyim diye belki işe yarar bir şey verirler geçicidiş benim geleblikten hemen önce ağrıyordu sonra birden geçti Allah'tan çok zor cidden geçmiş olsun
![]()
Son dönemde mi tedavi oldu ? Bana yasak dendi doğumdan sonra gelirsin dediler .Ebussshhh dişten çok çekti tedavi oldu
Bu belki çok sorun olmayabilir. 32 den sonra yaşlanmaya başlarmış zaten plasenta. Ama suyunun sınırda olması önemli bir ayrıntı. Bu sebepten ilk doğumumu 38+5 de sezeryan yapmak durumunda kaldım, ek olarak tansiyon yüksekliği de oluştu son anda.Teşekkürler. Plasenta eskimeye başlamış yani. Normalde bu ayda eskimeye başlar zaten.
Selamlar önceki yorumlara bakamadım da:) benim de 36+0 bugün. 37+0 da gidip alıyoruz çalışamaz raporunu değil mi o günü de kapsayacak şekildeeValla ben 37ye kadar çalıştım, iyi yanı vakit hızlı geçiyor evde sıkılıyor insan bir de daha aktif oluyorsun çalışırken ister istemez, ama kötü yani son haftam gerçekten zorlamıştı artık ayaklarım geri geri giderek gittim işe. Yine de pişman değilim
ben her an bırakacak gibiyim 37 de uzun biraz yaValla ben 37ye kadar çalıştım, iyi yanı vakit hızlı geçiyor evde sıkılıyor insan bir de daha aktif oluyorsun çalışırken ister istemez, ama kötü yani son haftam gerçekten zorlamıştı artık ayaklarım geri geri giderek gittim işe. Yine de pişman değilim