2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
tabiki orası öyle çok güçlüyüz mucizeyiz resmen bebişimizle beraber inşallah keyif yaptığımız günlerde gelicek canım yakındır

Hayırlı günler herkese.Oğlumun boy kilo kontrolü için sağlık ocağına gittik.25 gün önce orada tartilmiştim.Bugunde tartildim 3 kilo vermişim.Bu kadar bulantı ve iştahsızlık sonucu normal diye düşünüyorum.Zaten kiloluyum sevindim bile.İlk 3 ay aşırı olmadığı sürece kilo kaybı olabilir diye biliyorum.Sizde durumlar nasıl kilo veren var mı benim gibi?

Bende verdim canım kilo... 3 kilo kadar... çok yorgun ve halsizim...

Evet bulantılar mahvetti hayatımı maalesef 6 kilo vermişim

Yok hiçbir zararı zaten çay kaşığının ucu ile diyorsan dilediğin kadar içebilirsin geçmiş olsun.

Merhabalar,bir süredir ara ara yazıyorum ama hamileliği profile eklemeyi başaramadım ve bir de listeden bahsediyorsunuz , ben galiba yokum :) listeye nerden bakabiliyoruz,kim ekliyor? Beni biraz bilgilendirebilir misiniz :)
CANIM LISTEMIZ 1. SAYFADA ORDAN BAK İSTENEN BILGILERI BANA GÖNDER SENI DE EKLEYELIM

Benimde bugün baktığımda 3 kilo gitmişti...sonrasında 1er kilo alırsak son ayda 2 en fazla 10 kg ile tamamlamışsa iyi olur diye düşünüyorum bakalim ama belli olmaz tabi bu işler...

Benimde bugün baktığımda 3 kilo gitmişti...sonrasında 1er kilo alırsak son ayda 2 en fazla 10 kg ile tamamlamışsa iyi olur diye düşünüyorum bakalim ama belli olmaz tabi bu işler...

Oğlum da 8 kilo almıştım.İnsaallah bunda da çok kilo almam.Korkuyorum kilolu olduğum için

Bir beş kilo da ben verdim altıya yalın hatta. İyi olsunlarda hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…