Merhabalar,bir süredir ara ara yazıyorum ama hamileliği profile eklemeyi başaramadım ve bir de listeden bahsediyorsunuz , ben galiba yokum :) listeye nerden bakabiliyoruz,kim ekliyor? Beni biraz bilgilendirebilir misiniz :)
Hamilelik takvimi için kendı profiline gir oradan yapabılırsın asagı dogru inersen görürsün tarih eklemen gerek. Listede 1.sayfada sayfa kurucusuna mesaj at bılgılerı o kaydeder:)
Çok geçmiş olsun canım balgam atman iyi kan neden geldi acaba tahriş mi olmuştu veya burun içinde yara varsa ondan .da olmuş olabilir bu dönemde burun içleri hassas diye biliyorum
Ya benim alt karın bölgemde ağrılar var bu normal mi ? Sızı şeklinde ?[/QUOT. Aniden yataktan kalktım mi bende de oluyor canım sanki kesmişler gibi saniyelik sızlıyor inşallah normaldir
Cok sukur bende kalp atislarini duydum bugun
Listeye eklenebiliriz
Yasim 33.
2. Cocugum
Istanbuldayim.son adet tarihim 22 Ekim
Beklenen dogum 29 Temmuz
Çok geçmiş olsun canım balgam atman iyi kan neden geldi acaba tahriş mi olmuştu veya burun içinde yara varsa ondan .da olmuş olabilir bu dönemde burun içleri hassas diye biliyorum
Cnm birsey sorucam seninde karninin icleri aciyor agriyor mu benim 2 gundur sanki karnimdaki etler morardi gibi aciyor normal mi bu durum acaba korkmaya basladim
Günaydın anneler benim de karnımın içi çok acıyor arada batma adet ağrısı gibi biseyler...Bi de ben gece çok kalkıyorum wc için sizde de oluyor mu? Işın kötüsü bu gece 3te kalktım ve yatağa döndükten sonra bi daha uyuyamadım...ağrı yada batmadan değil uykum dağıldı sanırım uykusuz bi bebek daha bekliyor beni
Günaydın anneler benim de karnımın içi çok acıyor arada batma adet ağrısı gibi biseyler...Bi de ben gece çok kalkıyorum wc için sizde de oluyor mu? Işın kötüsü bu gece 3te kalktım ve yatağa döndükten sonra bi daha uyuyamadım...ağrı yada batmadan değil uykum dağıldı sanırım uykusuz bi bebek daha bekliyor beni
Bebek büyüdükçe yukarı çıkmaya baslayacak ve mesanedeki baskı azalacakmış ama bu ne zaman olur iple çekiyorum gün içinde bu kadar sık çıkmıyorum aslında tuvalete