2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merakımı mazur görün ama ben ilk sayfadaki listenin neden oluşturulduğunu -konu 654 sayfa olmuş ama hala- anlamadım

Merakımı mazur görün ama ben ilk sayfadaki listenin neden oluşturulduğunu -konu 654 sayfa olmuş ama hala- anlamadım

Bende çok anlamış olmasam da en azından benimle aynı şehirden olan var mı kimlerle aynı tarihteyim diye baktım
kubra5505
Beni de ekleyebilirsiniz
Kilo:67
Sat:27.09.2018
Tdt.04.072019
İkinci bebek

Midesi bulanan arkadaşlar,

Nomesis diye bir ilaç önerdi bugün dr um. Içinde zencefil, b vitaminleri ve folik asit var. Mide bulantısını önluyormuş . Denedim iyi geldi gercekten . Sgk karşılamıyor 50 liraya aldim , icinde 30 kapsül var. Bence değer. Tavsiye ederim.

Kızlar ben yemek yedikten sonra midem bulanıyor sakızla geçiştiriyorum, yemek görmek bile istemiyorum o kdar

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebişim maşallah baya büyümüş. 4,31 cm..haftasindan 1 hafta önde gidiyormuş.kizlar birde ultrason resmine gore pipi ye benzeyen birşey var.doktora sordum .olabilir benziyor ama ben bunu henüz size söyleyemem çünkü çok erken göbek kordonu da olabilir dedi..ay çok merak ediyorum..anlayaniniz var mi ultrason resimlerinden.

Kızlar ben yemek yedikten sonra midem bulanıyor sakızla geçiştiriyorum, yemek görmek bile istemiyorum o kdar
Ben de tam tersi bir öğünüçorbayla geçiştirdim diyelim, 1-2 saate hemen bulanmaya başlıyor, yemek zorunda kalıyorum büyük bi porsiyon. Benim mide mi değişik anlamadım ki, öküz gbi yiyorum eskiden 6 dan sonra yemek yemeyen ben şimdi 3 saatte bir emzirir gibi yemek yiyorum
Yaa şimdiden belli olma anlaşılma ihtimali var mı? Yarın hemen giderim valla doktora

Canım bilemiyorum ki belki resim bizi yanıltuyordur. Ultrasona gire 11+1 görünüyor

Masallah. Genital nub teorisi diye bir forum var orada yardımcı olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…