2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bana da aynısını dedi dr um ama kanama vs olmadı. Olabilir de olmayabilirde üzerinde durma dedi
Ama evde progestan bulunduruyoruz yine de

Kızlar doktordan geldim ve sok oldum

Benim rahmimin tam ortasında bir zar varmış yani bebek rahmimin sadece bir tarafıni kullanıyor diğer tarafına gecemiyo.
Ilk bebeğimin gelisemesinin sebebi de buymuş. Ben dokuz ay kustugum için bebeğim gelişemedi zannediyordum. Ama megersem sorun rahmimdeymis

Malesef bunu ilk doğumu yaptıran doktorum anlamadı. Şimdi bugün gittiğin doktor anladı meseleyi . Ve çözümü yok, sezeryan sırasında alınabilirmiş ancak

Ilk sezeryanimda alınsaydı keşke. Ama doktor farketmedi ya da söylemedi

Kistim de 4 cm olmus

İlk doktorun onu görmemesi de ilginçmiş
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Salatalık yiyin bol bol o da suyun katı hali sayılır:)
Salatalık yiyorum ama çok az, daha önceki haftalarda tiksindim ama yine de zorlayabilirim. Sağ olun

Kabizlik sorunun varsa eger? ben bi tane fitil kullaniyorum, iki doktorum da verdi. Sup gliserin diye(makattan aliniyor). Benim hayatimi kurtardi o, hicbir zarari da yokmus

Kabızlık değil tam aksine o kadar beslenemenin üzerine bi de ishal olmuştum. Ama dün geçti çok şükür, bugün de nerdeyse 4. bardak suyumu limon sıkarak içtim. Biraz su içeyim de tansiyona da sonra bakıcam artık. Su içmeye hasret kalacağım aklıma gelmezdi valla.

merhabalar gecmıs olsun bi bebis dogmus sıkıntı olmams ınsAllah bunda da bisey olmaz kızlık zarı dogumda yırtılan bıle duydum hatta bı cok kısıden ama bunu ılk sızden duyuyorum
bu arada benım de gebelık oncesi 5cm kistm vardı ve 1.5yıldır boyutu da hiç degısmedi yumurtalıgıma dısında ama yakınında cok. dr ılk 3ayda buyuyebılır eger buyumezse kaybolur gıder dedı merakla beklıyorum
eger hamılelık boyunca gtmzse sezeryanda alınacak ınsAllah

yaa masAllah yerım onu bnım de cumartesi kontrolum var ya netten bakıyorum ultrason goruntulerine haftama gre ama yıne baya kucuk. 8+5 olmus olcak kıpırdamasını gorurmuyuzki gitmeden cıkolata yıyım
cuma günü lekelenmeden dolayı gittim 8+6 da baya baya oynuyodu şanslıysan görürsün canım inşallah

yaa benım aklıma hıc bıse sormak gelmıyo neler soruyorsunuz kızlar bn hep kendı anlatsın ıstıyorum o da tabi yeteri kadar knusuyo
Ovia adında bir uygulama kullanıyorum, randevumun olduğu günü takvime işaretliyorum, orada doktora sorular bölümü var. Ne zaman aklıma bişey gelse oraya yazıyorum, mesela burada okuduğum testleri soracağım, ya da başka bir kitap/websitesini okurken, birisiyle konuşurken aklıma ne gelirse oraya yazıyorum. Uygulamaya da gerek yok aslında, telefonunuzda not tutarsanız doktora gidince hatırlamaya uğraşmazsınız. Ama insan heyecandan soru sormayı unutuyor :) bir gün soru sormayı unuttum, sonraki hastanın çıkmasını bekledim yine girip sorularımı sordum :)

İlk doktorun onu görmemesi de ilginçmiş
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Muhtemelen gördü sezeryan sırasında görmemesi mümkün değil sonucta. Ama bize söylememiş olabilir. Sonucta gebeliğim süresince farketmedi

Peki bu kist büyümeye devam ederse ne olacak bilgin var mi? Sezeryanda bebekle birlikte onu da alicaz dedi ama bilemedim ya o zamana kadar iyice buyurse

Rahmim icin ben de şaşkınım ilk kez gördüm. 8 seklindeymis benim rahmim. Ve normal sartlarda hamile kalmam zormus . Rabbim bana mucize vermis haberim yok

yaa gırıp bakım bn de cok tesekkurler

daha evvelki dr um bebekle alakası yok o cunku rahmınde yumurtalıgın dısında demıstı bu gıdısımde sorucam bunu da

Çok ilginç. Umarım sağlıklı bir hamilelik ve doğum olur. Bebek büyüdükçe o zarı yırtamıyor mu acaba

Çok ilginç. Umarım sağlıklı bir hamilelik ve doğum olur. Bebek büyüdükçe o zarı yırtamıyor mu acaba

Amin teşekkür ederim
Hayr bu tamamen doğuştan gelen bir durum. Yanı organım yuvarlak olması gerekirken 8 şeklinde. Ameliyatla bir kısmı düzeliyormuş. Ama doğum öncesi yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…