ay evet ya ultrasonda gördüm oynadığını kafayı yedim sevinçtenBebişleri hissetsekte kendimize gelsek
Ultrasonun kanıtlanmış bir zararı yoktur. Kalp atısı dınlemek ve doppler bebege ısı gonderdiği için bir kac saniyeden fazlası bebeği strese sokar ve zararlıdırKızlar herkese selam . bu hafta sonu tekrar ultrasyona gideceğim .randevu vermişti dr. Ama ikili tarama için tekrar gideceğim 1 ay sonra . bu kadar sık sık ultrasyon bebeğe zararlı değil mi?
Pek sanmıyorum :)Kızlar herkese selam . bu hafta sonu tekrar ultrasyona gideceğim .randevu vermişti dr. Ama ikili tarama için tekrar gideceğim 1 ay sonra . bu kadar sık sık ultrasyon bebeğe zararlı değil mi?
Teşekkür ederim yanıtlarınız için herkes ... inşallah bebeklerimizi sağılıklı dünyaya getiririz...Allah korusun herşey yolunda gitmedi bebeklerimiz karnımızda öldü kalbi durdu kanama vs de yok 4 haftada bir ultrasona girmezsek nasıl anlarız daha büyük zararlar yol açar. Ayrıca kanama alanımız olabilir kan gelmeyebilir buda ultrasonda tespiti yapılır 2 boyutlu yani bizim girdiğimiz ultrasonun bebeğin üzerine bi zararı yok merak etmeyin zaten saniyelik sürdüğü için 4 haftada bir rutin kontrol olmak zorundayız tabiki kendi tercihiniz bişey diyemem
Aminnnn İnşallah hayırlısıyla gelsin miniklerTeşekkür ederim yanıtlarınız için herkes ... inşallah bebeklerimizi sağılıklı dünyaya getiririz...
ayy super bir daha da olmaz ins canim, demek ki cogumuzda olabiliyo baslarda2-3 gündür gelmiyo kuzum çok çok şükür
inşallah canım demekki zaten kanama alanı görülmedi çok şükür bebekle alakası yok dedi stresli zamanlar geçicek inşallah az kaldıayy super bir daha da olmaz ins canim, demek ki cogumuzda olabiliyo baslarda
Lökosit değeri falan düşmüş ama hala geçmiş değil, çok yüksek de değilmiş ama yüksek olmasa bile kaç gün oldu geçen cumadan beri, uzun süre vücutta olması da riskli değil mi?Canım vajinal enfeksiyonlar doğumda bebeğe geçiyomuş tehlikesi yokmuş ama idrar yolu enfeksiyonu bi nebze daha bebiş için zararlı ilaca rağmen geçmedi mi ?
Vicdan azabı çekiyorum resmenAa ne demek öyle sen kasıtlı bir şey mi yapıyorsun sanki. Bebeğin için ne durumlara katlanıyorsun. Hiç bozma psikolojini.
Doktor yapabilecek bi şey yok o suyu içmeye mecburuz, az az sık sık içicez dedi. Evet ama az az sık sık içtiğim su beni tuvalete bile çıkarmıyor çünkü vücudum kurumuş resmen ve zaten toplasam yarım litre anca içmiş oluyorum. Su harici içebildiğim tek şey ayran, o da aynı 1-2 yudum ancak.Canım öyle deme, sonuçta elinde değil ki ama acaba doktora sorsan serum falan mı alsan, nasıl takviye yapabilirsin diye bir doktora sorsan?
doktorun zaten tehlikeli görseydi fayda zarar ilişkisinden ilaca başlardı canım korkma allahın izniyle bişey olmaz yaban mersini kurusu idrar yolu enfeksiyonuna bire bir yiyebilirsin gebelikte herhangi bi sakıncası da yok aksine faydalı birde limonlu su içersen atarsın inşallahLökosit değeri falan düşmüş ama hala geçmiş değil, çok yüksek de değilmiş ama yüksek olmasa bile kaç gün oldu geçen cumadan beri, uzun süre vücutta olması da riskli değil mi?
Vicdan azabı çekiyorum resmenzaten ağlamaya yer arıyorum iyice ağlak sevimsiz bi şey oldum
Doktor yapabilecek bi şey yok o suyu içmeye mecburuz, az az sık sık içicez dedi. Evet ama az az sık sık içtiğim su beni tuvalete bile çıkarmıyor çünkü vücudum kurumuş resmen ve zaten toplasam yarım litre anca içmiş oluyorum. Su harici içebildiğim tek şey ayran, o da aynı 1-2 yudum ancak.
doktorun zaten tehlikeli görseydi fayda zarar ilişkisinden ilaca başlardı canım korkma allahın izniyle bişey olmaz yaban mersini kurusu idrar yolu enfeksiyonuna bire bir yiyebilirsin gebelikte herhangi bi sakıncası da yok aksine faydalı birde limonlu su içersen atarsın inşallah
yok yok maydonoz yasaklı canım onu yemeyi önermiyolarAslında maydanoz falan da diyorlar ama onu da yememem gerekiyomuş sanırım, normalde adet söktürmeye falan kullanılıyomuş.
Salatalık yiyin bol bol o da suyun katı hali sayılır:)Lökosit değeri falan düşmüş ama hala geçmiş değil, çok yüksek de değilmiş ama yüksek olmasa bile kaç gün oldu geçen cumadan beri, uzun süre vücutta olması da riskli değil mi?
Vicdan azabı çekiyorum resmenzaten ağlamaya yer arıyorum iyice ağlak sevimsiz bi şey oldum
Doktor yapabilecek bi şey yok o suyu içmeye mecburuz, az az sık sık içicez dedi. Evet ama az az sık sık içtiğim su beni tuvalete bile çıkarmıyor çünkü vücudum kurumuş resmen ve zaten toplasam yarım litre anca içmiş oluyorum. Su harici içebildiğim tek şey ayran, o da aynı 1-2 yudum ancak.
Evet hayatim ki bende kanama alani da vardi masallah zamanla sifirlandi. Vucut enteresan, o kanama alani kuculurken benden daha sonra kan gelmedi. O yuzden bebislerimize guvenelim biz en zor haftalari geciriyoruz sonrasi ins daha kolay olacakinşallah canım demekki zaten kanama alanı görülmedi çok şükür bebekle alakası yok dedi stresli zamanlar geçicek inşallah az kaldı
Kabizlik sorunun varsa eger? ben bi tane fitil kullaniyorum, iki doktorum da verdi. Sup gliserin diye(makattan aliniyor). Benim hayatimi kurtardi o, hicbir zarari da yokmusLökosit değeri falan düşmüş ama hala geçmiş değil, çok yüksek de değilmiş ama yüksek olmasa bile kaç gün oldu geçen cumadan beri, uzun süre vücutta olması da riskli değil mi?
Biz genetik testi yaptirdik canim cok sukur kromozomlarda bi sknti cikmadi ama kanda pihtilasma cikti bn 6 7 haftalarda kanama basliyordu sonrada 1 hafta icinde dusuk yasiyordum smdi ki gebeligimde keseyi gorur gormez kan sulandirici igne coraspirin ve progestab basladik kalp atisindan sonra da esimle kan uyusmazligi oldugu icin uyusmazlik ignesi vuruldum smdilik ara sira agrilarimdan baska bir skntim yok cok sukur demem o ki canim bi an once durumunla yuzles ve hemen genetik testi yaptir ama sana tavsiyem gttiginde 3 dusuk yaptim de bazi doktorlar 3 dusukten once genetik testi yaptirmiyor ozelden yazarsan daha detayli anlatirim canimSen herhangi bir bir araştırma yaptırdı mi canım düşük lerin nasıl oldu hatirlatmak istemem ama biraz aydinlaniyim şimdi. Kaçıncı haftadasin herhangi bir ilaç kullaniyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?