- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Ben oğlumda 30. Haftaya kadar kullanmıştım. Sonuna kadar kullandiramazlar allah korusun doğum esnasında çok kanama olur ozamanBende coraspirin kullaniyorum, acaba daha ne kadar zaman kullanacagiz. Hep mi :)
Bana ilaç vermedi işte hani vücuda ilaç girmemesi iyi dayan dayanabildiğin kadar dedi zaten cumartesi 10. Haftam bitiyo bi kaç haft daha dişimi sıkıcam canım yapıcak hiç bişey yok malesef Allah meleklerimizi korusun iyi olsunlar
11 kilo ne demek ya allah yardımcın olsun , zor geçiriyorsun gebeliğiniBenim bulantidan nefesim kesiliyo gece bile bulaniyo. Gunun her dakikasi bulaniyo. Artık çok bezdim ve ilaçsız duramıyorum. Iki günde bir sise şişe serum alıyorum bana misin demiyo.
Kızımda ilk üç ay 11 kilo vermiştim bulantılar yüzünden. Bunda da hızlı şekilde vermeye başladım.
Sırf bu yüzden altı sene hamile kalmaya cesaret edemedim. Bunu da Allah gönderdi mecbur cekiyorum
Geçen bir bacağımı minicik kestim, nasıl kanadı anlatamam kesin coraspinden dedim. 30. Hafta mantıklı tabii.Ben oğlumda 30. Haftaya kadar kullanmıştım. Sonuna kadar kullandiramazlar allah korusun doğum esnasında çok kanama olur ozaman
Bundada 30 a kadar kullan dedi dr
Yok bir etkisi yok inşallah. Bebek kesesinde güvende onun ve senin kanın birbirine karışmıyor herşeyi ayrı.Günaydın kızlar az miktarda enfeksiyonun bebeğin gelişimine bi etkisi oluyor mu acaba bilgisi olan var mı?
Yok bir etkisi yok inşallah. Bebek kesesinde güvende onun ve senin kanın birbirine karışmıyor herşeyi ayrı.
Banada 12 ci haftaya kadar dedi daha 5 haftam varAkması normaldir sanirim zaten koyu bi kıvamı var , içerde kalan da yeterlidir diye düşünüyorum.benim doktor 11.haftaya kadar kullanılacak dedi sanirim 1 hafta daha kullanıp bırakmalıyım .neden 11 bilmiyorum.
Allah yardımcın olsun canım bende 3-4 gün o şekildeydim serum kesmedi o gün ertesi gün ne yedim ne içtiysem çıkardım dün hiç kusmadım bugün yine bulantım var. İnşallah atlatıcaz bu süreci sağlıklaBenim bulantidan nefesim kesiliyo gece bile bulaniyo. Gunun her dakikasi bulaniyo. Artık çok bezdim ve ilaçsız duramıyorum. Iki günde bir sise şişe serum alıyorum bana misin demiyo.
Kızımda ilk üç ay 11 kilo vermiştim bulantılar yüzünden. Bunda da hızlı şekilde vermeye başladım.
Sırf bu yüzden altı sene hamile kalmaya cesaret edemedim. Bunu da Allah gönderdi mecbur cekiyorum
bana coraspini ilk 3 ay kullan dedi hatta bi kaç gündür içmiyorum lekelenmem oldu diyeGeçen bir bacağımı minicik kestim, nasıl kanadı anlatamam kesin coraspinden dedim. 30. Hafta mantıklı tabii.
Canım vajinal enfeksiyonlar doğumda bebeğe geçiyomuş tehlikesi yokmuş ama idrar yolu enfeksiyonu bi nebze daha bebiş için zararlı ilaca rağmen geçmedi mi ?Çok sağ olSu içemediğimden enfeksiyonu da atamıyorum, az az limonlu su falan içmeye çalışıyorum ama mideme bile inmeden çıkarıyorum, idrar testimde de dansite değeri yüksek çıkmış susuzluktan İnsanlar neler neler deneyip çocuk sahibi olamıyor bense minicik bebeğe bile sahip çıkamıyorum Allah güç takat versin, isteyen herkese evlat versin.
Bende gece fena kustum ya sabah ta tansiyonum düşük ise gidemedim. Oglumu bakiciya bırakamadım fenalardayım.Allahım bu bulantılar geri geldi dün kusmadım boğazıma iki lokma girdi diye sevinmiştim oysa ki
Az kaldı canım mecbur dayanıcaz dilerim geçer 12. 13. haftadaBende gece fena küstüm ya sabah ta tansiyonum düşük isr gidemedim. Oglumu bakiciya bırakamadım fenalardayım.
Aa ne demek öyle sen kasıtlı bir şey mi yapıyorsun sanki. Bebeğin için ne durumlara katlanıyorsun. Hiç bozma psikolojini.Çok sağ olSu içemediğimden enfeksiyonu da atamıyorum, az az limonlu su falan içmeye çalışıyorum ama mideme bile inmeden çıkarıyorum, idrar testimde de dansite değeri yüksek çıkmış susuzluktan İnsanlar neler neler deneyip çocuk sahibi olamıyor bense minicik bebeğe bile sahip çıkamıyorum Allah güç takat versin, isteyen herkese evlat versin.
Aynen ara ara burunda kanayabilir merak etmeyin normalGeçen bir bacağımı minicik kestim, nasıl kanadı anlatamam kesin coraspinden dedim. 30. Hafta mantıklı tabii.
Canım öyle deme, sonuçta elinde değil ki ama acaba doktora sorsan serum falan mı alsan, nasıl takviye yapabilirsin diye bir doktora sorsan?Çok sağ olSu içemediğimden enfeksiyonu da atamıyorum, az az limonlu su falan içmeye çalışıyorum ama mideme bile inmeden çıkarıyorum, idrar testimde de dansite değeri yüksek çıkmış susuzluktan İnsanlar neler neler deneyip çocuk sahibi olamıyor bense minicik bebeğe bile sahip çıkamıyorum Allah güç takat versin, isteyen herkese evlat versin.
İlk 3 aysa baya erken,ben de doktora gittiğim de bi sorim, boşuna yükleme yapmiyim sonra. Lekelenmen nasıl azalarak mı devam ediyor canımbana coraspini ilk 3 ay kullan dedi hatta bi kaç gündür içmiyorum lekelenmem oldu diye
2-3 gündür gelmiyo kuzum çok çok şükürCanım öyle deme, sonuçta elinde değil ki ama acaba doktora sorsan serum falan mı alsan, nasıl takviye yapabilirsin diye bir doktora sorsan?
İlk 3 aysa baya erken,ben de doktora gittiğim de bi sorim, boşuna yükleme yapmiyim sonra. Lekelenmen nasıl azalarak mı devam ediyor canım
Allah korusun herşey yolunda gitmedi bebeklerimiz karnımızda öldü kalbi durdu kanama vs de yok 4 haftada bir ultrasona girmezsek nasıl anlarız daha büyük zararlar yol açar. Ayrıca kanama alanımız olabilir kan gelmeyebilir buda ultrasonda tespiti yapılır 2 boyutlu yani bizim girdiğimiz ultrasonun bebeğin üzerine bi zararı yok merak etmeyin zaten saniyelik sürdüğü için 4 haftada bir rutin kontrol olmak zorundayız tabiki kendi tercihiniz bişey diyememKızlar herkese selam . bu hafta sonu tekrar ultrasyona gideceğim .randevu vermişti dr. Ama ikili tarama için tekrar gideceğim 1 ay sonra . bu kadar sık sık ultrasyon bebeğe zararlı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?