2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Benim bulantidan nefesim kesiliyo gece bile bulaniyo. Gunun her dakikasi bulaniyo. Artık çok bezdim ve ilaçsız duramıyorum. Iki günde bir sise şişe serum alıyorum bana misin demiyo.

Kızımda ilk üç ay 11 kilo vermiştim bulantılar yüzünden. Bunda da hızlı şekilde vermeye başladım.

Sırf bu yüzden altı sene hamile kalmaya cesaret edemedim. Bunu da Allah gönderdi mecbur cekiyorum

11 kilo ne demek ya allah yardımcın olsun , zor geçiriyorsun gebeliğini

Ben oğlumda 30. Haftaya kadar kullanmıştım. Sonuna kadar kullandiramazlar allah korusun doğum esnasında çok kanama olur ozaman
Bundada 30 a kadar kullan dedi dr
Geçen bir bacağımı minicik kestim, nasıl kanadı anlatamam kesin coraspinden dedim. 30. Hafta mantıklı tabii.

Yok bir etkisi yok inşallah. Bebek kesesinde güvende onun ve senin kanın birbirine karışmıyor herşeyi ayrı.

Çok sağ ol Su içemediğimden enfeksiyonu da atamıyorum, az az limonlu su falan içmeye çalışıyorum ama mideme bile inmeden çıkarıyorum, idrar testimde de dansite değeri yüksek çıkmış susuzluktan İnsanlar neler neler deneyip çocuk sahibi olamıyor bense minicik bebeğe bile sahip çıkamıyorum Allah güç takat versin, isteyen herkese evlat versin.

Allah yardımcın olsun canım bende 3-4 gün o şekildeydim serum kesmedi o gün ertesi gün ne yedim ne içtiysem çıkardım dün hiç kusmadım bugün yine bulantım var. İnşallah atlatıcaz bu süreci sağlıkla

Canım vajinal enfeksiyonlar doğumda bebeğe geçiyomuş tehlikesi yokmuş ama idrar yolu enfeksiyonu bi nebze daha bebiş için zararlı ilaca rağmen geçmedi mi ?

Aa ne demek öyle sen kasıtlı bir şey mi yapıyorsun sanki. Bebeğin için ne durumlara katlanıyorsun. Hiç bozma psikolojini.

Canım öyle deme, sonuçta elinde değil ki ama acaba doktora sorsan serum falan mı alsan, nasıl takviye yapabilirsin diye bir doktora sorsan?
bana coraspini ilk 3 ay kullan dedi hatta bi kaç gündür içmiyorum lekelenmem oldu diye
İlk 3 aysa baya erken,ben de doktora gittiğim de bi sorim, boşuna yükleme yapmiyim sonra. Lekelenmen nasıl azalarak mı devam ediyor canım

2-3 gündür gelmiyo kuzum çok çok şükür

Kızlar herkese selam . bu hafta sonu tekrar ultrasyona gideceğim .randevu vermişti dr. Ama ikili tarama için tekrar gideceğim 1 ay sonra . bu kadar sık sık ultrasyon bebeğe zararlı değil mi?

Kızlar herkese selam . bu hafta sonu tekrar ultrasyona gideceğim .randevu vermişti dr. Ama ikili tarama için tekrar gideceğim 1 ay sonra . bu kadar sık sık ultrasyon bebeğe zararlı değil mi?
Allah korusun herşey yolunda gitmedi bebeklerimiz karnımızda öldü kalbi durdu kanama vs de yok 4 haftada bir ultrasona girmezsek nasıl anlarız daha büyük zararlar yol açar. Ayrıca kanama alanımız olabilir kan gelmeyebilir buda ultrasonda tespiti yapılır 2 boyutlu yani bizim girdiğimiz ultrasonun bebeğin üzerine bi zararı yok merak etmeyin zaten saniyelik sürdüğü için 4 haftada bir rutin kontrol olmak zorundayız tabiki kendi tercihiniz bişey diyemem

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…