Amin insallah. Ya erkek olursaSağlıkla gelsin kuzuinşallah, ama 2. Daha kolay oluyor tabi 1. Den eşya ve kıyafet altyapısı oluştuğu içinAllah borçlarınızı kolay ödemek Nasib etsin.
Ben iyiyim sükür .gelen kiloları göndermeye calısıyorum.kızımda 17.ayına girecek kosuyo konusmaya calısıyo. Sen nasılsın kızın nasıl?
Bizde unuttuk derken 2. Gelince tekrar forum yollarını tuttuk kuzu, iyiyiz çok şükür pandemi ile çocuk büyütmeye alışmaya çalışıyoruzElhamdülillah Bi sıkıntı yok sen nasılsın
Benim bebeğimde mavi gözlü sarı saçlı. Babasına benziyor ama hiç tahmin etmezdim çok şaskınım halenAl bendende o kadar bende 10 kilo verdim bi 10 kilo daha hedefim var 60 a düşmek istiyorum
Kızım iyi çok şükür herşey iyi gidiyor ama hic bize benzemiyor yeşil gözlü beyaz tenli kumral saçlı bizse kara kaş kara göz :)
Bende 20kilo verdim doğumdan beri ama kitlendim kaldım gitmiyo MasallahAl bendende o kadar bende 10 kilo verdim bi 10 kilo daha hedefim var 60 a düşmek istiyorum
Kızım iyi çok şükür herşey iyi gidiyor ama hic bize benzemiyor yeşil gözlü beyaz tenli kumral saçlı bizse kara kaş kara göz :)
Oyyy ne sevgi dolu bir minnoşGördüm gördüm allahım saglikla kucagina almayi nasip etsin
Bu zamanda zor ortalik cok kötü kızım icin bile üzülüyorum kimseyle bi araya gelemiyoruz cocugum arkadas fln görmeden büyüyecek bazem dışarda gördüğü cocuklara sarılmak bile istio cok sevinio
:) bizim babaya da benzemio sağlıklı olsunlardaBenim bebeğimde mavi gözlü sarı saçlı. Babasına benziyor ama hiç tahmin etmezdim çok şaskınım halen
Evt oyle olmuşlar sanki :)Bende 20kilo verdim doğumdan beri ama kitlendim kaldım gitmiyo Masallahzaafım var renkli göze bende karakas kara gözüm tam anlamıyla kara ama kızım sapsarı .2019 modeller böyle galiba
Tebrik ediyorum cesaretinden dolayi ben cok sikinti çekmiştim depresyona fln girdim birazcik agliodum hepOyyy ne sevgi dolu bir minnoşmaşallah bizim kızda abi abla diye diye bakıyor gitmek istiyor hep yanlarına birbirlerine arkadaş yoldaş olurlar inşallah dedim ya ne bilim kuzu yaptım Bi delilik.
Kolay süreçler değil canım, ben doğum sonrası eşiöin ve annemin desteğiyle çok sıkıntı yaşamadım çok şükür. Ama sezeryan hala düşünüyorumTebrik ediyorum cesaretinden dolayi ben cok sikinti çekmiştim depresyona fln girdim birazcik agliodum hep
Kuzum kızın zor bir bebek değilse düşün derim ben şuan 4 aylık hamileyim ve arkadaş olsun diye hemen istedik rabbim verdi çok şükür kızım şuanda 16 aylık, bir kızım daha olacak Allah Nasib ederseKızlaaaaar.benim kızım 18aylık olacak 3güne insallah.ve ben 2.cocuk olsun beraber büyürler mantıgındayım.ileride 30umda falan unu mu elemiş eleğimi asmıs olurum diye dusunuyorum.kv ile aynı bınadayım destek verir Allahın izniyle .o minik hallerini özledim emziremedim hala içimdedir emziren anne görsem özenirimdaha bilinçli olurum stres olmam kasmam kendimi diye düşünüyorum ne bılım istiyorum sizce acele mi ediyorum.eşim 3yasına kadar bekleyelim diyor e ben 30a yaklasmıs olacagım ozamanda zorlanır mıyım
Esimi zor ikna ettim canım ev aldık borca girdik tabı .kızım zor bi bebek degil ama cok kıskanc beni kımseyle paylasamıyo babasıyla bileKuzum kızın zor bir bebek değilse düşün derim ben şuan 4 aylık hamileyim ve arkadaş olsun diye hemen istedik rabbim verdi çok şükür kızım şuanda 16 aylık, bir kızım daha olacak Allah Nasib ederse3 yaşına kadar da bekleme derim tuvalet eğitiminden dolayı mı öyle düşündün bilmiyorum ama, yaş önemli canım ben 29 yaşındayım zaten 2 yeter diyorum. Zaman ve sabır açısından en mantıklısı peş peşe olması, arada çok yaş farkı olanlar tekrar bebiş olunca çok zorlanıyor gel gel bu taraf güzel
Bizimde ev borcumuz var kuzu Allah hepimize ödeme kolaylığı versin. Valla erkenden büyütüp rahat etmek benimde niyetim canımEsimi zor ikna ettim canım ev aldık borca girdik tabı .kızım zor bi bebek degil ama cok kıskanc beni kımseyle paylasamıyo babasıyla bilebezden cıkarmı yaza bilmiyorum o taraklarda bezi yok ama cıkarsa daha rahat olurum konusmaya cok meraklı meramını anlatıyo tek sorun bezi.bende senın gibi 2yeter diyorum yas olarak sen benden buyukmussun ben yas derken rahatıma duskun biriyimdir ileriki yaslarda daha miskin olurum diye dedim
Helal olsun zaten bu grupta kimse yok gibi virane grup bu yuzden konusalım gitsinBizimde ev borcumuz var kuzu Allah hepimize ödeme kolaylığı versin. Valla erkenden büyütüp rahat etmek benimde niyetim canımyok kuzu ister istemez rahat etmek istersin tabi, çocuk büyütmek kolay değil. İnşallah kızın da rahatlar kıskançlık açısından inan çocuklar bize sarıyor bakıyor oynayacak kimse yok, ortam yok, kızım kıskanç değil ama benimki pek belli etmez işini soğuk kanlılıkla halleder çaktırmaz o yüzden güvenemem ne de olsa çocuklar hem illaki kıskanacaklar. Konuşması kendini ifade etmesi de çok güzel. Sanırım bu konularda babalara çok iş düşüyor ilgiyi biraz onlar vermeli. Bez konusunda bende biraz korkuyorum ama bebek ilk Doğunca daha çok uyuyor daha rahat bakımı, bu yaz sonu bende halletmeye çalışacağım inşallah. Ay ne konuştum hakkını helal et
Yaa çok güzel birşey tabi ne kadar bizimkiler küçük olsada o minnicik halleri özleniyorHelal olsun zaten bu grupta kimse yok gibi virane grup bu yuzden konusalım gitsin
Ben nasipse nisan gibi korunmayı bırakırsam kızım 22aylık oluyo ins.doğumda da 31aylık oluyo 2yas sendromu korkutuyo ama bezden cıkmıs olur diye tahmin ediyorum iyice dillenir pandemide biter ozamana insallah.dısarıydı babanneydi derken 2.de buyur aradaben plan yapıyorum kader gülüyodur belkide.Rabbıme bıraktım o bi düzene koyar insallah ama heyecanlıyım dunden beri bi istek bi hayal görme gitsin
İnsallah canım.doğumda falan yalnız kalacaklar amaYaa çok güzel birşey tabi ne kadar bizimkiler küçük olsada o minnicik halleri özleniyorinşallah senin için en güzeli olsun canım. Haklısın düşünceler ve hayat pek uyumasa da istediğin gibi olur inşallah. Bende şimdi büyük kızımı düşünüyorum hep, ne tepki verir, ona bu süreçte kim bakacak birsürü şey ama Allah yoluna koyar inşallah
.İlk doktor onu yazdı 5 günlük bı ilaç zaten ben 4 gün kullandım sonra bir hafta falan ağrı geçmişti. Yeniden tekrarladı bu sefer özelde ki doktor augumentin yazdı
merhaba aynı durum bnde var suan 25 haftalk hamıleym ıkı taraflı sıvı bırıkmesı var bebegmn beynınde 11.3 ve 11.6 sızın surecınz nasıl ılerledı bılgılendırır mısnz endıselıym cokBana lateral ventrikül 12.4 dedi 10 sınırmıs benimki ileride. Kafasındaki su kesecikleri buyuk dedi .Rabbimden sabır diliyorum dua ediyorum öylede olsa böylede olsa o benim melegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?