2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Maalesef çok emmiyor hatta emerken bas bas ağlıyor rahatsız olup .Benim bebeğim beş dakika ancak emiyor ,mama da yemiyor .Emdiğini çıkarıyor ,ağzına sürekli bir şeyler geliyor duyuyorum .Kilo alımı çok azaldı .Ben çocuk konusunda rahat biriyim ama bana bile normal gelmedi belirtiler .İnşallah çabuk geçer .Zaten erken doğmuştu bizim için her gramın önemi var🥹
Oyyy üzulme annesi daha cok minikler zamanla kilo alimida duzelir sen merak etme 😍🥰

Doktor ara sira emzik vermeyi dene ama 10. Ayda biraktirman lazim alismamasi lazm dedi. Ama hastanedeki hemsireler hep dediki sakn emzik verme memeyi unutur falan dediler. Doktora bunu soledim. Sen hemsirelere bakma bosver dedi. Yani kime inancagimi sasirdim. Mesela hemsireler dioduki her meme istediginde emzir. Bu doktorda dioki bu cok yanlis bisey. Yani aklim corba gibi oldu yaa
Ya banada doktor her meme istediğinde emzir dedi. Gerçekten hangi birine inanıcaz 🤦🏻‍♀️ zaten bebek ne derdi olursa olsun emmek istiyor

Ya banada doktor her meme istediğinde emzir dedi. Gerçekten hangi birine inanıcaz 🤦🏻‍♀️ zaten bebek ne derdi olursa olsun emmek istiyor
HAni diolar ya gece her 2 saatte bir emzirin. Benim doktor onuda dogru bulmuyormuş. Uyuyan bebegi emzirmek icin uyandirirsaniz uyku duzeni kalmaz dio😀

HAni diolar ya gece her 2 saatte bir emzirin. Benim doktor onuda dogru bulmuyormuş. Uyuyan bebegi emzirmek icin uyandirirsaniz uyku duzeni kalmaz dio😀
Evett biz uyandırıyorduk sonra bir daha uyutman kabus oluyordu. O uyuyana kadar bir sonraki ye emek saati geliyordu 😄 geçen gün gittiğimiz doktor 5 saat dedi de 5 saat kesintisiz uyusa şükür namazı kılarım herhalde🙏🏻😄

Kızlar ben bugün ilk defa eds (emzirme destek) yaptım, 70ml sütün 30 ml’ini bir dakika sürmedi içmesi, ama yine memede 5 dk kaldı.. hiç olmazsa karnı aç kalmadı diyerek rahatlatıyorum kendimi 😂😂😂

Evett biz uyandırıyorduk sonra bir daha uyutman kabus oluyordu. O uyuyana kadar bir sonraki ye emek saati geliyordu 😄 geçen gün gittiğimiz doktor 5 saat dedi de 5 saat kesintisiz uyusa şükür namazı kılarım herhalde🙏🏻😄

Doktor bize dediki cok emzirmekten ayarini bozmuşsunuz cocugun 😀😀 gündüzleri 2 defa kesintisiz 4 saat uyumasi lazim. Oooo hocam dedim ben 1 saat uyutana kdr canim cikiyor ne 4 saati 😁

Belli bir günü geçince genelde öyle diyorlar. Biz de uyandirmiyoruz.

Yeni takvime göre 2. Ay aşılarını ve verem aşısını bugün oldu yavrum. Sabahtan beri huzursuz sürekli ağlıyor, huysuzlaniyor, ememiyor, mama içmiyor, uyuyamıyor. İçim acıyor böyle gördükçe. Dün de zıbın üstüne tulum giydirdim diye sicaklamis uyuyamadi bir türlü. Ben bunu 3. Uyanisimizda fark ettim. Hepimiz de uykusuzuz zaten. Ateş düşürücü verdik ona rağmen ateş var hafif. Çocuklarımız aman hasta olmasın

Yeni takvime göre 2. Ay aşılarını ve verem aşısını bugün oldu yavrum. Sabahtan beri huzursuz sürekli ağlıyor, huysuzlaniyor, ememiyor, mama içmiyor, uyuyamıyor. İçim acıyor böyle gördükçe. Dün de zıbın üstüne tulum giydirdim diye sicaklamis uyuyamadi bir türlü. Ben bunu 3. Uyanisimizda fark ettim. Hepimiz de uykusuzuz zaten. Ateş düşürücü verdik ona rağmen ateş var hafif. Çocuklarımız aman hasta olmasın
Benimkini hic 2 saatte bir uyandirmadik en bastan beri saatlerce uyumuyordu zaten. Kendi uyaniyordu. Malesef uykuyla sorunu var bu cocugun

Ayy cok korkuyorum ben bu 2. Ay aşisından yaa :( yaptirmasak olmazmi acaba insan kiyamiyor gercekten :(

Benim bebeğim gündüz hep uyanik. Sürekli memede. Saatlerce memede kaldığı oluyor. Yetmiyor mama içiyor. Zaten kilo sorunumuz var. Böyle beslendigi için günde 50 Gr alıyor doktorumuzun dediğine göre. Açığı kapatmaya çalışıyor

Şimdi sorum şu hanımlar
Tum gün uyanık ve sürekli memede diye akşam üstü uyudu. En son sanıyorum 17.gibi.emdi şimdi uyanmiyor
4.5 saat oldu. Zorla uyandırdım yine memede uyudu.
Gunduz uyanık bir türlü uyumuyor diye şimdi baygın. Acıkınca uyanır diye bıraksam içim rahat etmiyor..ne yapmalıyım ?

Benim bebeğim gündüz hep uyanik. Sürekli memede. Saatlerce memede kaldığı oluyor. Yetmiyor mama içiyor. Zaten kilo sorunumuz var. Böyle beslendigi için günde 50 Gr alıyor doktorumuzun dediğine göre. Açığı kapatmaya çalışıyor

Şimdi sorum şu hanımlar
Tum gün uyanık ve sürekli memede diye akşam üstü uyudu. En son sanıyorum 17.gibi.emdi şimdi uyanmiyor
4.5 saat oldu. Zorla uyandırdım yine memede uyudu.
Gunduz uyanık bir türlü uyumuyor diye şimdi baygın. Acıkınca uyanır diye bıraksam içim rahat etmiyor..ne yapmalıyım ?
Sarılık durumu yoksa zaten senin de bir ay olmuş nerdeyse bize bir aylikken doktor sarılık da azaldığı için geceleri 6 saate kadar uyandirmana gerek yok kan şekeri düşmez demişti. Ama zqten kendi de uyanır da dedi uyaniyor da 😅 max4 saatte uyaniyor kendi açıktigi için. Kontrole vs gideceksen sor tekrar doktoruna bu durumu daha doğru bilgilendirir seni canim

Deme ya :( ben de korkuyorum yan etkilerinden bu jafta çağıracaklar bizi de bakalım nasil olacak :( inşallah çabucak atlatır bebişlerimiz ❤️

Doktor bize dediki cok emzirmekten ayarini bozmuşsunuz cocugun 😀😀 gündüzleri 2 defa kesintisiz 4 saat uyumasi lazim. Oooo hocam dedim ben 1 saat uyutana kdr canim cikiyor ne 4 saati 😁
4 saatmi🫣benımkı gunduz bol bol sekerleme yapıyor ama yarım saat maximum.aksamda 3 ssate bı kalkar,bazen gece 3 ten sabah 7 ye kadar hıc ystmaz😄çok hayalperest bır doktormus bu,kesıntısız gece bıle uyumuyo o kadar,ayrıca benımkıde sureklı ama sureklı memede.ıstedıkce verıyorum daha kucuk oldugu ıcın vermesem aglıyor,aslında 3 saatte bı emseler daha ıyı olur çözümü varmıymıs onada bısey dedımı bari😄

4 saatmi🫣benımkı gunduz bol bol sekerleme yapıyor ama yarım saat maximum.aksamda 3 ssate bı kalkar,bazen gece 3 ten sabah 7 ye kadar hıc ystmaz😄çok hayalperest bır doktormus bu,kesıntısız gece bıle uyumuyo o kadar,ayrıca benımkıde sureklı ama sureklı memede.ıstedıkce verıyorum daha kucuk oldugu ıcın vermesem aglıyor,aslında 3 saatte bı emseler daha ıyı olur çözümü varmıymıs onada bısey dedımı bari😄
Çözüm için geç kalmışız öle dedi😀 cok aglasada hemen meme vermeyin dikkatini dagitcak biseler bulun dedi. Ama bugun eve gelince eşimle denedik yok yapamadik cocuk aglamaktan kendinden gecti dayanamadim hemen aldim memeye

Sarılık durumu yoksa zaten senin de bir ay olmuş nerdeyse bize bir aylikken doktor sarılık da azaldığı için geceleri 6 saate kadar uyandirmana gerek yok kan şekeri düşmez demişti. Ama zqten kendi de uyanır da dedi uyaniyor da 😅 max4 saatte uyaniyor kendi açıktigi için. Kontrole vs gideceksen sor tekrar doktoruna bu durumu daha doğru bilgilendirir seni canim
Ben 3 saatte bir kaldırıyordum. 4 saate çıkardım geçen 5 saate gelmiş vicdanım sızladı 🥲🥹
Evet bebis aglayinca da oluyo onu diyosan peşine üstüm basım süt djndjdnd epimle bastiriyorum akmayi durdursun diye anca öyle baya da sızlıyor ya
Yok bebek düz uyuyor memikler sızlıyor dnnc ben zaten mecbur sütyen ve ped kullanıyorum yoksa tshirt yetiştiremem. Fışkiye gibi fışlıyor kekdöc

Sarılık hiç olmadı. Riski de geçti dedi. Ama bebiş küçük şu an 3250 Gr 🥹 hala uyanmadi

Back
X