• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
merhaba aynı durum bnde var suan 25 haftalk hamıleym ıkı taraflı sıvı bırıkmesı var bebegmn beynınde 11.3 ve 11.6 sızın surecınz nasıl ılerledı bılgılendırır mısnz endıselıym cok
Allah yardımcınız olsun.bizim tek taraflı denmişti sanırım. benim doktorun ultrason cihazı cok eskiydi o yuzden yanlıs ölcüm olmus .ben perinatologa gitmiştim sizde buyuk bi kadın doğum hastanesinde perinatologa görünün.umarım benimki gibi olur.

Yaa çok güzel birşey tabi ne kadar bizimkiler küçük olsada o minnicik halleri özleniyor🥰 inşallah senin için en güzeli olsun canım. Haklısın düşünceler ve hayat pek uyumasa da istediğin gibi olur inşallah. Bende şimdi büyük kızımı düşünüyorum hep, ne tepki verir, ona bu süreçte kim bakacak birsürü şey ama Allah yoluna koyar inşallah 😚🌸
Hamileyim :)

Ah cok uzuldum ya 😢Rabbim yerini saglıkla doldursun nasıl anlasıldı canım seni üzmek istemem cevaplama istersen
Detaylıda anlaşıldı canım, amin inşallah 🌸 aman pandemi var diye kontrollerini aksatma git canım, sağlıkla kucağına al inşallah..

Kuzum kızın zor bir bebek değilse düşün derim ben şuan 4 aylık hamileyim ve arkadaş olsun diye hemen istedik rabbim verdi çok şükür kızım şuanda 16 aylık, bir kızım daha olacak Allah Nasib ederse ☺️🥰 3 yaşına kadar da bekleme derim tuvalet eğitiminden dolayı mı öyle düşündün bilmiyorum ama, yaş önemli canım ben 29 yaşındayım zaten 2 yeter diyorum. Zaman ve sabır açısından en mantıklısı peş peşe olması, arada çok yaş farkı olanlar tekrar bebiş olunca çok zorlanıyor 😂 gel gel bu taraf güzel 😆
Merhaba ben de sizin gibi dusunyrm bir yandan da 2yas sendromlu ve bir küçük bebek nasıl olur diye diye düşünüp duruyorum 🤭🤭😂

Bizimde ev borcumuz var kuzu Allah hepimize ödeme kolaylığı versin. Valla erkenden büyütüp rahat etmek benimde niyetim canım 🙈 yok kuzu ister istemez rahat etmek istersin tabi, çocuk büyütmek kolay değil. İnşallah kızın da rahatlar kıskançlık açısından 🤔 inan çocuklar bize sarıyor bakıyor oynayacak kimse yok, ortam yok, kızım kıskanç değil ama benimki pek belli etmez işini soğuk kanlılıkla halleder çaktırmaz 😂 o yüzden güvenemem ne de olsa çocuklar hem illaki kıskanacaklar. Konuşması kendini ifade etmesi de çok güzel. Sanırım bu konularda babalara çok iş düşüyor ilgiyi biraz onlar vermeli. Bez konusunda bende biraz korkuyorum ama bebek ilk Doğunca daha çok uyuyor daha rahat bakımı, bu yaz sonu bende halletmeye çalışacağım inşallah. Ay ne konuştum 😆 hakkını helal et
Benim çocuğumda 20.aylik 8 günle kaçırdım temmuz annelgni 🤭 pandemi olana kadar 2. İstemyrdm ama ne kadar biriyle de olsa kardeşi gibi yok insanın diyorum. Ondan bakalım nasip olursa ben de 2. Evladım olsn istemeye başladım. Sizce 2 yas bebeyle bunu atlatnlblr muz

Benim çocuğumda 20.aylik 8 günle kaçırdım temmuz annelgni 🤭 pandemi olana kadar 2. İstemyrdm ama ne kadar biriyle de olsa kardeşi gibi yok insanın diyorum. Ondan bakalım nasip olursa ben de 2. Evladım olsn istemeye başladım. Sizce 2 yas bebeyle bunu atlatnlblr muz
Allah güç kuvvet verir inşallah canım 🤲🤍☺️

Çok ufak değiller artık canım bebek oldu olacak doğdu diyene kadar onlarada yoldaş olur inşallah
Ay ne bileyim sanki daha küçücük gibi geliyor bir yandan, bir yandan da koca adam oldu diye uzuluytm annelik sanırım delilik 😂🤭🤭 hem büyüdü diye uzulyrm hem seviniyrm

Canım bende bebegimş kaybettim .kalbi durdu covid gecirmiştim temmuz ayında bebegımın kalbını etkılemıs.kürtaj oldum 😞
Yaaa 😓 nasıl üzüldüm anlatamam arkadaşım😣 Rabbim sabrını artırsın. Ah şu illet hastalık yaa, kaç haftalıktı canım. Şimdi nasılsın 😔

Back