2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yogurtta mi yemiyor. Eger yogurt seviyorsa yedirmek istedigin yemekleri yogurtla verebilirsin ya da soyle bir sey yapabilirsin yogurdun icine Yulaf meyve ceviz falan koyup versen yavastan alisir belki. Belki de denemissindir bilmiyorum. Ayrica bebekler tarhana corbasi cok severler. Toz tarhana.yapsan icine sehriye koysan denedin mi bilmiyorum da. Sonra arada kasiklari degistir, aksam yemekelrini birlikte yemegi deneyin. kasigi red ediyosa elinizle verebilirsiniz.

Arkadaşlar ben de bu temmuzda doğum yapacağım.Aranızda öğretmen vardir.Sizler temmuzda doğurup 32/37 arasındaki 5 haftayı doğum sonrasina aktarabildiniz mi?

Arkadaşlar ben de bu temmuzda doğum yapacağım.Aranızda öğretmen vardir.Sizler temmuzda doğurup 32/37 arasındaki 5 haftayı doğum sonrasina aktarabildiniz mi?
ben temmuz 10 da doğum yaptım.seminer bitene kadar çalıştım. temmuz ayı girene kada ki günler sayılıyor. 37. hafta temmuz 3 de dolmuştu o üç gün uçtu. 4 hafta 2 gün ya da 3 gündü. zaten gün olarak sayılıyor.
Merhaba, hayırlı o
merhaba hayırlı olsun bebeğiniz. temmuz 10 da doğum yapmıştım. temmuz ayı girene kadar bütün günler sayılıyor. seminer bitene kadar çalışmıştım. 37. hafta temmuz 3 de dolmuştu. bu nedenle 4 hafta 3 ya da 4 gündü aktardığım. ekim 7 de izin bitmişti. tarihler yaklaşık tam hatırlamıyorum.

Herkese merhaba kızlar. Benim bebiş minyoncuk 9. Ayında 69 cm 7 kilo idi. Dişler şuan 6 adet. Sizde diş durumları nasıl??

Slmlar eski dostlar
Nerelerdesiniz ya .millet kayıp oldu, en ilk aklima @Meylen geliyor buarada.o hep buralarda olurdu.geri toplanalım kızlar litfen

Buarada benim kuzum ayim 5 inde yaşına girecek.ama hala 4 dişle duruyoruz.
Bu çocuk dişleri yiyip duruyormu diye düşünüyorum artık.tik yok hala
Ama beni bugün çok yordu. Umudum 5inci dış.hayirlisi bakalım.
Çok inatçı oldu kızlar yaaa.nasil yapsam bilmiyorum.ac ac uyudu inadindan

Merhaba canım bizde 15 ünde 1 yş olacak 4 dişli normal bence

Merhaba canım ben 15 temmuDa doğum yaptım aktardım ama ben 37. Haftaya kadar çalıştım 37. Haftam tam seminerin son haftasıydı öyle denk geldi

Canım o meyve kesme oyunu bime filan geliyor arada takip et oralardan al ucuza

Arkadaşlar aranızda koku duyusu giden var mi hamilelikte ama burnum açık

İyiyiz canım bebelerle uğraşıyoruz senden naber
aynen yaa biz de öyle... pazartesi 1 yaşı doldu bizimki ayağa kalkıyor tutunarak bir iki adım atıyor ama yürümeye niyeti yok daha sanki. Abisi 10 aylıkken yürümüştü ablası da 13 aylıktı bu da tembel sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…