2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
SUrekli emziriyormusunuz ? Bugun dr a gittik. Doktor surekli emzirdiginz icin okdr emmeye alismiski uyku duzensizligi olmus ve oyuzden huzursuz bir bebek olmus dedi :(
Yok nerde benim ki memeyi çok zor alıyor iki gündür pik yaptı bu durum normalde gece biberon yoğunluk veriyordum gündüzde veriyorum memeyi almamak için direniyor alsada beş dk

Yok nerde benim ki memeyi çok zor alıyor iki gündür pik yaptı bu durum normalde gece biberon yoğunluk veriyordum gündüzde veriyorum memeyi almamak için direniyor alsada beş dk
UZulme karni doysunda nasil doyarsa doysun ister mama ister anne sutu. Yeterki anne ve bebek mutlu huzurlu olsun. benim bebek aksama kdr hep huzursuz. Kolik oldgunu dusunuyordum ama dr hic bahsetmedi kolikten. Zor olsada bolbol uyutmayi dene dedi. Insallah başarabilirim:(

Merhaba kızlar. Hepiniz sağlıkla büyütün bebeklerinizi. Bende 2024 mart annesi olarak. Önümüzdeki sene şimdiki zamanlar bebeleriniz pıtır pıtır yürümeye başlayacaklar. Şimdi zorlaniyorsunuz biliyorum ama geçecek bol bol sevin o minik hallerini. 😍❤️

UZulme karni doysunda nasil doyarsa doysun ister mama ister anne sutu. Yeterki anne ve bebek mutlu huzurlu olsun. benim bebek aksama kdr hep huzursuz. Kolik oldgunu dusunuyordum ama dr hic bahsetmedi kolikten. Zor olsada bolbol uyutmayi dene dedi. Insallah başarabilirim:(
Anne sütü alıyor hamdolsun ama sağmak vermek çok zor direk alsa hayatım kolaylasacak dışarı çıkamıyorum markete bile emse ver devam et sağıp çıkınca gogsum daha hızlı doluyor acılar içinde eve dönmek zorundayım paşa paşa buna şükür tabi de böyle kafasına göre takilmasi beni bitiriyo pilates topuyla bitişik yaşar oldum evde 😅 kolik bebeklerin saatlerin aynı oluyomus bende öyle sanıyorum benimkini saatler aynı ama benim

Emzik vermeyi denediniz mi hiç , emzik uykuya dalmayı biraz da olsa kolaylaştırıyor , benim oğlumda çok uykusu varsa meme istiyor , emzik vermeye çalışıyorum , büyük oğlum bağımlı gibiydi tüm gece mememdeydi , saat olmadan uyanır meme isterdi , bu bebeğim öyle olmasın diye uğraşıyorum , inşallah olmaz

Emzik vermeyi denediniz mi hiç , emzik uykuya dalmayı biraz da olsa kolaylaştırıyor , benim oğlumda çok uykusu varsa meme istiyor , emzik vermeye çalışıyorum , büyük oğlum bağımlı gibiydi tüm gece mememdeydi , saat olmadan uyanır meme isterdi , bu bebeğim öyle olmasın diye uğraşıyorum , inşallah olmaz

Anne sütü alıyor hamdolsun ama sağmak vermek çok zor direk alsa hayatım kolaylasacak dışarı çıkamıyorum markete bile emse ver devam et sağıp çıkınca gogsum daha hızlı doluyor acılar içinde eve dönmek zorundayım paşa paşa buna şükür tabi de böyle kafasına göre takilmasi beni bitiriyo pilates topuyla bitişik yaşar oldum evde 😅 kolik bebeklerin saatlerin aynı oluyomus bende öyle sanıyorum benimkini saatler aynı ama benim
BEnim genel anlamda huzursuz ama hergun aksam 5te baslayan zirveye cikan bir huzursuzligu var oyuzden bende kolik diye dusundum hep

Doktor ara sira emzik vermeyi dene ama 10. Ayda biraktirman lazim alismamasi lazm dedi. Ama hastanedeki hemsireler hep dediki sakn emzik verme memeyi unutur falan dediler. Doktora bunu soledim. Sen hemsirelere bakma bosver dedi. Yani kime inancagimi sasirdim. Mesela hemsireler dioduki her meme istediginde emzir. Bu doktorda dioki bu cok yanlis bisey. Yani aklim corba gibi oldu yaa

Merhaba kızlar. Hepiniz sağlıkla büyütün bebeklerinizi. Bende 2024 mart annesi olarak. Önümüzdeki sene şimdiki zamanlar bebeleriniz pıtır pıtır yürümeye başlayacaklar. Şimdi zorlaniyorsunuz biliyorum ama geçecek bol bol sevin o minik hallerini. 😍❤️
Cook tesekkur ederizz 😍

Gaz sancısı olabilir mi tam o saatte bizimde sabah dört buçukta başlıyor hiç sekmezz öğlene kadar ağlamalı krizli
GAzini aliyorum yine devam edio krizi. Bazen o an kakasini yapinca rahatliyor bazen hic bse yapmadan kendiliginden sakinlesmesini bekliorum cnku ne yapsam aglamasi durmuyor

Bugun gittigim doktor kusmasi cok emdigi icin dedi. Ama diger doktor arkadaslar reflu diyip ilac verio hemen dedi. Bu doktorlarinda hangisi dogru soluo anlamak zor gercekten
Maalesef çok emmiyor hatta emerken bas bas ağlıyor rahatsız olup .Benim bebeğim beş dakika ancak emiyor ,mama da yemiyor .Emdiğini çıkarıyor ,ağzına sürekli bir şeyler geliyor duyuyorum .Kilo alımı çok azaldı .Ben çocuk konusunda rahat biriyim ama bana bile normal gelmedi belirtiler .İnşallah çabuk geçer .Zaten erken doğmuştu bizim için her gramın önemi var🥹

Mesela sorun ettiğim başka konularda içimi çok rahatlattı doktor ama bu konuyu çok önemsedi .

O beze gecmeyince ben de doktora yazdim once masaj yap elinle dusta, zamanla gececek dedi, en son mememin sekli bozulmustu, beze altindaydi memenin, atesim olmuyordu ama orasi cayir cayirdi ve kirmizi oluyordu. 1 hafta o aciyi cektim ve daha kotu oldu, sonra rutin kontrolumde baska bir doktor denk geldi vebo anladi. Antibiyotigine devam ediyor musun ?
Benimde mememin üst kısmında masaj yapmaya calısıyorum ama acıyor. Dediğin gibi kırmızı oluyor orası. Antibiyotik kullanıyorum ama 1 günlük kaldı. 1 günde geçecek gibi de durmuyor

Back
X