Merhaba canım. Son bir haftadır bizim de durumlar aynı hep kucakta, pacamda yapışık ikiz gibi geziyoruz.Kızlar nerelerdesiniz ya.bebisler nasıl? Benim kuzum buaralar bende başka kimsede durmuyor.yanindan ayrılamıyorum hiç.hemen beni arıyor gözleri nazlı nazlı ağlamaya basliyor.
Varmı sizlerdede böyle durumlar
Sen evdemisin , çalışıyor musun canim?Merhaba canım. Son bir haftadır bizim de durumlar aynı hep kucakta, pacamda yapışık ikiz gibi geziyoruz.
Evdeyim canım yakın zamanda ortam değişikliği oldu uzun zamandır yazliktaydik eve gelince aşırı bağlandı banaSen evdemisin , çalışıyor musun canim?
Çok oldu görüşmeyeli inan unuttum .
Siz bu yazıyı yazalı uzun zaman olmuş ama yeni konularda bir türlü bulamıyorum yeni konu açtığımda da bana cevap vermiyor kimse yeni üyeyim belki ondan bilmiyorum.. inşallah mesajıma cevap verirsiniz.. Ben 14 haftalık hamileyim geçmek bilmeyen vajinal mantarım vardı fitil kullandım mantar akıntım kesildi şimdi de şeffaf yapışkan akıntı gelmeye başladı . Çok korkuyorum sizin bu yazınızda bahsettiğiniz akıntı böyle birşey mi?? Doktorunuza sormuş muydunuz?? İnternetten youtubeden bakıyorum hep erken doğum habercisi şeklinde yazılar çıkıyor'Hamilelikte jöle gibi akıntı artan östrojen seviyelerinin yanı sıra pelvik bölgedeki artmış kan akışının bir sonucu olarak ortaya çıkar. Bazı durumlarda serviks içindeki mukus bezleri fazla çalışmaya başlar ve gebelikte şeffaf, sümüksü akıntı şeklinde ortaya çıkar. Akıntının grimsi veya yeşilimsi bir tonu varsa veya kötü görünüyorsa doktorunuza danışmanız tavsiye edilir, çünkü bu bir vajinal enfeksiyonun göstergesi olabilir. Enfeksiyon durumunda, özellikle idrar yaparken yanma hissi veya kaşıntı oluşur.'
Canım selam merak ettim doktora gittin mi nasılsın ?Bu şeffaf yapışkan akıntısı benim gibi 14. haftada erken haftalarda gelen oldu mu hanımlar?? Lütfen olan varsa yazsın normal mi bu..??
Evet gittim canım çok şükür herşey normalmiş.. Şeffaf akıntı da normal dedi doktorum.. İlgin için teşekkür ederimCanım selam merak ettim doktora gittin mi nasılsın ?
İyi olmanıza sevindim ikinizindeEvet gittim canım çok şükür herşey normalmiş.. Şeffaf akıntı da normal dedi doktorum.. İlgin için teşekkür ederim
Slm canim, buyuduler cok Sükür.buyudukcede karekterleri huyları daha belirgin oluyor.bu aralar benim oğlum çok nazlı.cok asabi oldu.belki geçici bir dönemdir bekliyorum bakalım. Ancak bir iki gündür bezini değiştirince idrarının çok koktuğunu farkettim.acaba idrar yolunda sıkıntısımi var diye huzursuzum.bilginiz varmı? Acaba içtiği su mu az geldi yoksa enfeksiyon mu var?Günaydın hanimlar, uzunn bir ara sonrasında tekrar merhaba. Bebislerle nasil gidiyor 14. Ayınız? Nasil gecti nasıl bu kadar büyüdü inanamiyor insan.
Ben iyiyim sükür .gelen kiloları göndermeye calısıyorum.kızımda 17.ayına girecek kosuyo konusmaya calısıyo. Sen nasılsın kızın nasıl?Merhaba kızlar nasılsınız forum falan tamamen aklımdan çıktı hayat koşuşturmacasindan bebisler nasil büyüdüler mi hepiniz iyisinizdir insallah
Bizde unuttuk derken 2. Gelince tekrar forum yollarını tuttuk kuzu, iyiyiz çok şükür pandemi ile çocuk büyütmeye alışmaya çalışıyoruzMerhaba kızlar nasılsınız forum falan tamamen aklımdan çıktı hayat koşuşturmacasindan bebisler nasil büyüdüler mi hepiniz iyisinizdir insallah
Masallah cesaretlisinBizde unuttuk derken 2. Gelince tekrar forum yollarını tuttuk kuzu, iyiyiz çok şükür pandemi ile çocuk büyütmeye alışmaya çalışıyoruzElhamdülillah Bi sıkıntı yok sen nasılsın
İstiyorduk kuzu peşpeşe büyüsün ler demiştik çok şükür rabbim verdi, bende Bi korktum yapabilecek miyim vsMasallah cesaretlisinben bi düşünüyorum bı dur dıyorum kendıme süprizmi
Rabbim saglıkla huzurla hayırla gelmesini ve buyumesini nasip etsin insallah.aslında bende istiyorum 6ayından beri ama eşim hayır bekle cok zorlanırsın diyo birde ev aldık borc falan var onlarında bitmesini bekliyoruz anca 3 yasına girince insallah .Rabbimin dediği olur bakalım :)İstiyorduk kuzu peşpeşe büyüsün ler demiştik çok şükür rabbim verdi, bende Bi korktum yapabilecek miyim vssonra çok şükür rahatladım şimdi Bi güven geldi hoş gelmese napacaksın yola düşmüş düşen bence erken olsun bitsin tekrar başa dönmek istemeyebilirim
Sağlıkla gelsin kuzuinşallah, ama 2. Daha kolay oluyor tabi 1. Den eşya ve kıyafet altyapısı oluştuğu içinRabbim saglıkla huzurla hayırla gelmesini ve buyumesini nasip etsin insallah.aslında bende istiyorum 6ayından beri ama eşim hayır bekle cok zorlanırsın diyo birde ev aldık borc falan var onlarında bitmesini bekliyoruz anca 3 yasına girince insallah .Rabbimin dediği olur bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?