2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
merhaba aynı durum bnde var suan 25 haftalk hamıleym ıkı taraflı sıvı bırıkmesı var bebegmn beynınde 11.3 ve 11.6 sızın surecınz nasıl ılerledı bılgılendırır mısnz endıselıym cok
Allah yardımcınız olsun.bizim tek taraflı denmişti sanırım. benim doktorun ultrason cihazı cok eskiydi o yuzden yanlıs ölcüm olmus .ben perinatologa gitmiştim sizde buyuk bi kadın doğum hastanesinde perinatologa görünün.umarım benimki gibi olur.

Hamileyim :)

Ah cok uzuldum ya Rabbim yerini saglıkla doldursun nasıl anlasıldı canım seni üzmek istemem cevaplama istersen
Detaylıda anlaşıldı canım, amin inşallah aman pandemi var diye kontrollerini aksatma git canım, sağlıkla kucağına al inşallah..

Merhaba ben de sizin gibi dusunyrm bir yandan da 2yas sendromlu ve bir küçük bebek nasıl olur diye diye düşünüp duruyorum

Benim çocuğumda 20.aylik 8 günle kaçırdım temmuz annelgni pandemi olana kadar 2. İstemyrdm ama ne kadar biriyle de olsa kardeşi gibi yok insanın diyorum. Ondan bakalım nasip olursa ben de 2. Evladım olsn istemeye başladım. Sizce 2 yas bebeyle bunu atlatnlblr muz

Allah güç kuvvet verir inşallah canım

Çok ufak değiller artık canım bebek oldu olacak doğdu diyene kadar onlarada yoldaş olur inşallah
Ay ne bileyim sanki daha küçücük gibi geliyor bir yandan, bir yandan da koca adam oldu diye uzuluytm annelik sanırım delilik hem büyüdü diye uzulyrm hem seviniyrm

Canım bende bebegimş kaybettim .kalbi durdu covid gecirmiştim temmuz ayında bebegımın kalbını etkılemıs.kürtaj oldum
Yaaa nasıl üzüldüm anlatamam arkadaşım Rabbim sabrını artırsın. Ah şu illet hastalık yaa, kaç haftalıktı canım. Şimdi nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…