• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sünnet yaptırmak isteyen arkadaşlar doktorunuz uygun gördü ise hiç beklemeden yaptırın, 18 Haziran doğumlu oğlum 20 ekimde sünnetini yaptırdık hemen iyileşti hiç haberi bile olmadı ağlamadı kanama enfeksiyon vs hiçbir sıkıntı görmedik.. anne için zor oluyor bakımı temizlemesi her gördüğünüzde içiniz kıyılıyor ama büyüdükçe daha zor olur

Slm kızlar , uzunca bir aradan sonra yine geldim.tontisim den hiç ama hiç fırsat bulamıyorum.zaten forumda baya bi sessizlesmis, herhalde herkesde durum ayni. Doğdu doğalı uyku sikintimiz vardı ama şimdi iyice kötüleşti.resmen uyma reddi bizimkisi.yatirinca catlarcasina bağırıp ağlıyor ve çok az uyuyor.bugun sabah 8 buçukta uymuştu ve saat şuan 14:30 şimdi uykuya daldı.bakalim nekadar uyuyacak. Çok yoruluyorum kızlar.tabiki canı sağolsun ama bu gidişle de ben bir yerde devrilip kalıcam.uykusuzluktan harap oldum.
Varmi bir öneriniz. Tontisim şimdi 18 haftalık
Sizlerde ek gıdaya geçen oldumu.benim doktor tavsiyesine gore .Artık biraz başlayabilirmişim. Havuç mamasını verdim ama beğenmedi.siz neler veriyorsunuz

Slm kızlar , uzunca bir aradan sonra yine geldim.tontisim den hiç ama hiç fırsat bulamıyorum.zaten forumda baya bi sessizlesmis, herhalde herkesde durum ayni. Doğdu doğalı uyku sikintimiz vardı ama şimdi iyice kötüleşti.resmen uyma reddi bizimkisi.yatirinca catlarcasina bağırıp ağlıyor ve çok az uyuyor.bugun sabah 8 buçukta uymuştu ve saat şuan 14:30 şimdi uykuya daldı.bakalim nekadar uyuyacak. Çok yoruluyorum kızlar.tabiki canı sağolsun ama bu gidişle de ben bir yerde devrilip kalıcam.uykusuzluktan harap oldum.
Varmi bir öneriniz. Tontisim şimdi 18 haftalık
Sizlerde ek gıdaya geçen oldumu.benim doktor tavsiyesine gore .Artık biraz başlayabilirmişim. Havuç mamasını verdim ama beğenmedi.siz neler veriyorsunuz
22 haziran dogumlu oğlum
Biz geçtik ek gidaya

Havuç,patates,havuç püre si veriyorum

Şeftali,muz,erik veriyorum
Bunları yoğurda kariştiripta verdim

Bazende gece yatmadan hero baby pirinç unundan veriyorum tok tutsun diye

Bizimkininde gunduz uykusu hiç yok
10,15 dk anca uyuyor
Gece sağolsun saat başı kalkıp emer

22 haziran dogumlu oğlum
Biz geçtik ek gidaya

10,15 dk anca uyuyor
Bebek anne sütü almıyor mu neden ek gıdaya geçtiniz ki daha 4 aylık

22 haziran dogumlu oğlum
Biz geçtik ek gidaya

10,15 dk anca uyuyor
Kız sen nerelerdesin 😁
Çok erken başlamışsın canım ya neden acele ettin ki en en en erken 5.5 aylık başlamayı öneriyolar

Kız sen nerelerdesin 😁
Çok erken başlamışsın canım ya neden acele ettin ki en en en erken 5.5 aylık başlamayı öneriyolar
Ah canımmm oglanla uğraşmaktan giremiyorumki hiç

Benim oglan ağlamaktan sürekli katılma nöbeti geciriyor 2 gecede bir acildeyiz nefesini tutup morarıp kalıyor
Alişkanlik edindi bunu
Korktugumuzu anlyıp bilerek yapıyomuş 😥
Bayılabilirmiş bile nefessiz kalıp
Bitmiş durumdyım canımm onu öyle görmeye dayanmiyorum
2 yasina kadar sürebilir miş

Siz nasılsınız nisa kuzu nasıl 🥰

Ah canımmm oglanla uğraşmaktan giremiyorumki hiç

Benim oglan ağlamaktan sürekli katılma nöbeti geciriyor 2 gecede bir acildeyiz nefesini tutup morarıp kalıyor
Alişkanlik edindi bunu
Korktugumuzu anlyıp bilerek yapıyomuş 😥
Bayılabilirmiş bile nefessiz kalıp
Bitmiş durumdyım canımm onu öyle görmeye dayanmiyorum
2 yasina kadar sürebilir miş

Siz nasılsınız nisa kuzu nasıl 🥰
Yaaa ne diyosun bacaksıza bak yandın her istediğini yaptırır bu dana öyleyse 🤦🏼‍♀️ Allah yardımcın olsun kuzu ya
Benim kız tam cazgırgillerden yapışık geziyoruz kucak bacak öyle yoksa çığlık kıyamet 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

İlan yayından kaldırılmış da memnun muydunuz ya da fotosu kaldı mı elinizde
Linke tıklayınca açılıyor. Fotodakinin aynısı ben memnunum alt açma ünitesinin üstüne koydum üstüne zaten alt değiştirme örtüsü seriliyor hiç görünmedi bile üstündeki kısım cırtcırtlı istendiği zaman çıkartılıp yıkanır ben uğraşmak istemedim.

Linke tıklayınca açılıyor. Fotodakinin aynısı ben memnunum alt açma ünitesinin üstüne koydum üstüne zaten alt değiştirme örtüsü seriliyor hiç görünmedi bile üstündeki kısım cırtcırtlı istendiği zaman çıkartılıp yıkanır ben uğraşmak istemedim.
Tekrar tekrar tıkladım
Yayından kaldırılmış diyor
Kalınlığı iyiyse almak isterim

İyi akşamlar, Allah acil şifalar versin. Bende de apse olmuş sanırım, doktor antibiyotik verdi geçmezse cerrahi müdahale yapılacak dedi. Sizin apseniz çok mu büyüktü ameliyat yaptılar sanırım şırınga ile de boşaltılabiliyormuş neye göre karar veriliyor buna biliyor musunuz? Ve nasıl bir süreç oldu ameliyat süreciniz acaba? Ameliyattan sonra bebeğinizi emzirebildiniz mi?
Özür dilerim mesajınızı yeni gördüm sanırım şimdiye kadar sorununuz çözülmüştür ama yine de cevap vereyim. Apse olduktan sonra antibiyotik tedavisi pek işe yaramıyor boşaltmak lazım orayı dediler. Benim de 2 defa şırıngayla boşaltıldı tekrar edince drene ettiler artık. Korkulacak birşey değilmiş, evet emzirilebiliyor o memeden. Size de geçmiş olsun 🙏🏻

Eskisi gibi niye kimse yapmiyo kizlar ya hayalet gibi herkes kayboldu :KK43: oysaki herkesin yazdiklarindan ne çok çocuklara yetiyordim tek basima ki yazmasamda yazdiklarinizdan cok sey öğreniyordum mesela suan 4 aylik olmasina 3.4 var gelisimi ayni ayda doğanlarla aynımi mesela gunde 4 bez degistiriyoruz sadece cok azaldi eskiye oranla sizlerde durum boyle mi okumak cok isterdim :\
Doğru söylüyorsunuz bayağı boşlanmış buralar 🙈 benimki de 4 gün sonra 4 aylık olacak emmiyor biberondan bile emmek istemiyor haliyle bezi de az çıkıyor. sanırım kilo alışı da çok azaldı bakalım ne kadar çıkacak tartıda...

Merhaba kuzular ya bende özledim sizi neredesiniz yahuuu 🌸 ek gıdaya geçme hazırlıkları başladı bendede yoğurt mayalanmaya başladım doğal olsun diye kitap alıcam , ya da int . De var mı onerebileceginiz ek gıda sayfaları bi bakayım diyorum.
Kızlar birde bi sorum olacak ya benim akintilarim bu aralar yoğun Neden olabilir? Sizde de var mı? Adet görmeye başlayan var Miki?

Kızlar bize bi haller oldu
Bebeğim emerek ugkuya dalıyor ve gecede 1 yada 2 kez emmeye kalkıyordu 2 haftadır gece saatte 1 hatta yarım saate bir kalkıyor ve kıtlıltan çıkmış gibi memeye yapışıyor uyuyor ve yarım saat sonra hop tekrar kollarımda derman kalmadı uykusuzluktan harab olduk bizim gibi olan var mı ne yapacağız şaştık kaldık
Bebek istedikçe emzir
Midesi büyüdü çünkü
Gelişimi iyiyse sorun yok demektir
Benim memeler hep açık bu yüzden 😆😆😆

Merhaba kuzular ya bende özledim sizi neredesiniz yahuuu 🌸 ek gıdaya geçme hazırlıkları başladı bendede yoğurt mayalanmaya başladım doğal olsun diye kitap alıcam , ya da int . De var mı onerebileceginiz ek gıda sayfaları bi bakayım diyorum.
Kızlar birde bi sorum olacak ya benim akintilarim bu aralar yoğun Neden olabilir? Sizde de var mı? Adet görmeye başlayan var Miki?
Ben adet olmaya basladım adet oncesıde sonrası da akıntı artısı oldu.aşçıanne diye bir sayfa var oradan tariflere bakabılırsın 6+ama

Tekrar tekrar tıkladım
Yayından kaldırılmış diyor
Kalınlığı iyiyse almak isterim
FE665DC9-737E-4BFE-9CB0-D9C5DAD1A7BF.png

Ekledim görselini. Kalınlığı iyi ben memnunum 😊ama şu an satılmamaktadır diyor nerden alacaksınız?

Back