• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar iyi aksamlar oğlum 3 buçuk aylık sünnet ettircez ..Allah izin verirsee aranızda yaptıran varmı?? Nasıl atlattınız? :110:

Hanımlar size bişey danisacagim, aranızda mantar sıkıntisi olan oldu mu? İlk kez başıma geldi bir buçuk aydır bı türlü geçmiyor, tam gitti diyorum geri geliyor, ilaç ya da fitil vermedi doktor sadece krem değiştiriyor, nasıl geçer napmali tak dedi artık :KK43:
geçmiş olsun canım çok önce yaşamıştım ne kullandıysam geçmemişti, yeşil çay çok faydalı onu tüket, ve ben buscopan, fitil antibiyotik, suya karıştırılıp içilen herşeyi kullanmıştım. birşey hissedersem yeşil çay içiyordum hemen. bağışıklık düşüncede olabiliyor.

Kızlar bize bi haller oldu
Bebeğim emerek ugkuya dalıyor ve gecede 1 yada 2 kez emmeye kalkıyordu 2 haftadır gece saatte 1 hatta yarım saate bir kalkıyor ve kıtlıltan çıkmış gibi memeye yapışıyor uyuyor ve yarım saat sonra hop tekrar kollarımda derman kalmadı uykusuzluktan harab olduk bizim gibi olan var mı ne yapacağız şaştık kaldık

Bebeğim emerek ugkuya dalıyor ve gecede 1 yada 2 kez emmeye kalkıyordu 2 haftadır gece saatte 1 hatta yarım saate bir kalkıyor ve kıtlıltan çıkmış gibi memeye yapışıyor uyuyor ve yarım saat sonra hop tekrar kollarımda derman kalmadı uykusuzluktan harab olduk bizim gibi olan var mı ne yapacağız şaştık kaldık
O mesele bizde de var maalesef 4 aydir. Kuzu gibi olan kızım son bı kaç gündür sebepsizce katıla katıla ağlıyor ne yapsam boş iyice yorulup uykuya bayılır gibi dalınca susuyor ancak :(

İnan ben de düşünüyorum sütümü kestirmeyi, mamayla büyüyen milyonlarca çocuk var diyorum ama sonra vicdanım el vermiyor. Meme ucu yaralarını geçtim iki günde bir süt düğümlenmesi yaşıyorum, abse yüzünden ameliyat da oldum 😞 Kolum kalkmıyor bebeğime bakamıyorum sütle besleyeceğim diye resmen
İnan ben de düşünüyorum sütümü kestirmeyi, mamayla büyüyen milyonlarca çocuk var diyorum ama sonra vicdanım el vermiyor. Meme ucu yaralarını geçtim iki günde bir süt düğümlenmesi yaşıyorum, abse yüzünden ameliyat da oldum 😞 Kolum kalkmıyor bebeğime bakamıyorum sütle besleyeceğim diye resmen
İyi akşamlar, Allah acil şifalar versin. Bende de apse olmuş sanırım, doktor antibiyotik verdi geçmezse cerrahi müdahale yapılacak dedi. Sizin apseniz çok mu büyüktü ameliyat yaptılar sanırım şırınga ile de boşaltılabiliyormuş neye göre karar veriliyor buna biliyor musunuz? Ve nasıl bir süreç oldu ameliyat süreciniz acaba? Ameliyattan sonra bebeğinizi emzirebildiniz mi?

https://www.welcomebaby.com.tr/bagi-bagi-travel-bebek-arabasi-57291 canım ben dışarıda mağazaları gezerken bi satış danışmanı bu arabayı önerdi mantıklı geliyo ama biraz daha araştıracağım + özellikleri travel sistemlerin aksine hantal değil kolay katlanım ve az yer kaplama özelliğine sahip fiyat performans oranı iyi gibi mamas papas markayla benzer özelliklerdeymiş şık görüntüsüde hoşuma gitti kaydırıp fotolarına bakabilirsin
Merhaba bagi bebek arabasını aldınız mı acaba ?

Ahahahahahah. Böyle yaşanmışlıklara ihtiyacımız var işte :KK9:bagi diye bir marka gelmişti en son o da çok hafif sağlam bir arabaya benziyordu. söylediklerini de not aldım teşekkür ederim :dua:
merhaba hangi bebek arabasını aldınız acaba bagiyi mi aldınız ?

Bazen oğlum da aynısını yapıyor. Gece uykusuna geçmeden önce mama verip iyice doyurup gazını çıkarıp kundaklıyorum. O zaman uzun uyuyor 5-6 saat. Cok sık kalkıyorsa tam doymuyor olabilir Ya da gazını cıkaramamış olabilir ben oğlumda öyle gözlemledim

geçmiş olsun canım çok önce yaşamıştım ne kullandıysam geçmemişti, yeşil çay çok faydalı onu tüket, ve ben buscopan, fitil antibiyotik, suya karıştırılıp içilen herşeyi kullanmıştım. birşey hissedersem yeşil çay içiyordum hemen. bağışıklık düşüncede olabiliyor.
Merhaba, yeşil çay emzirmede pek önerilmiyor diyorlar size etki etti mi? Kızılcık suyu böyle durumlarda iltihabı çok güzel söküyor

suyu böyle durumlarda iltihabı çok güzel söküyor
Atak döneminde olabilir mi ? Sütünüzün besleme değeri ne durumda çişli bez sayısı eskisi gibi mi azaldı mı?

Eskisi gibi niye kimse yapmiyo kizlar ya hayalet gibi herkes kayboldu :( oysaki herkesin yazdiklarindan ne çok çocuklara yetiyordim tek basima ki yazmasamda yazdiklarinizdan cok sey öğreniyordum mesela suan 4 aylik olmasina 3.4 var gelisimi ayni ayda doğanlarla aynımi mesela gunde 4 bez degistiriyoruz sadece cok azaldi eskiye oranla sizlerde durum boyle mi okumak cok isterdim :\

Ben 6 haftalık hamileyim ilk zaman gittiğimde her şey yolunda dedi ikici gittigim de kalp atışını duymuyor um 1 hafta sonra bakacam dedi bu haftada duymazsa bebeği ya alacağını yada düşük için ilaç vereceğini söyledi siz ce bu durumu yasan varmi aranizda
Ben kesinlikle başka doktora görün derim. 9 haftalıkken anca duyanlar var. Ben son 2 gebeliğimde zaten 10 haftada gittim ilk defa ultrasona.

Kızlar iyi aksamlar oğlum 3 buçuk aylık sünnet ettircez ..Allah izin verirsee aranızda yaptıran varmı?? Nasıl atlattınız? :110:
Ben oglumda 10 aylıkken yaptırdım ama aylar öncesinden gitmiştik randevu almaya anca sıra gelmisti. Büyük olunca daha zor iyileşiyor şişlik kanama vs oldu bizde tekrar gitmiştik:( Bence sen bir an önce yaptır küçükken daha kolay olur

Eskisi gibi niye kimse yapmiyo kizlar ya hayalet gibi herkes kayboldu :KK43: oysaki herkesin yazdiklarindan ne çok çocuklara yetiyordim tek basima ki yazmasamda yazdiklarinizdan cok sey öğreniyordum mesela suan 4 aylik olmasina 3.4 var gelisimi ayni ayda doğanlarla aynımi mesela gunde 4 bez degistiriyoruz sadece cok azaldi eskiye oranla sizlerde durum boyle mi okumak cok isterdim :\
Ben de hemen hemen 4 kere değiştiriyorum. 3 numara bez kullanıyoruz ama toto büyüdü yakında 4e geçeriz inşallah:)

Back