2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Biz olduk
Gecesi ateşi 38e yukseldi yarım fitil verdim
10 dk icinde 36.5 indi
Sonrasında sabaha kadar eşimle nöbetleşe bekledik sürekli ateşini ölçtük çok şukür bidaha ateşi çikmadı
Bizde olduk yavrum çok ağladı iç çekti uzun süre bakalım inşallah ateşi filan çıkmaz

Banyosunu yaptırıp götürdüm canım calpol fitilde aldım hazırım bakalım inşallah gerek kalmaz

Ben prima premium kullanıyordum bitmişti mecburen sofia aldım a101 in. Daha ilk kullanımda taştı yeni kıyafetleri hep batti. Ben hic begenmedim naylon ya resmen primayla uzaktan yakindan ilgisi yok bence.

Hanımlar merhaba ağustos annesiyim sizlerden benim geçirdiğim süreci geçiren varsa bilgi almak isterim. 32 günlüğüz ve anne sütü sarılığımız var. Var mıydı bunu yaşayan nasıl bir yol izlediniz

Merhaba bizde de vardı kana idrara bakıldı sonra anne sütü sarılıgı dendi bol bol emzir max 3.aya kadar gececek dedi doktorumuz geçti de insan endiseleniyor ama gecicek. Merak etmeyin.

Merhaba bizde de vardı kana idrara bakıldı sonra anne sütü sarılıgı dendi bol bol emzir max 3.aya kadar gececek dedi doktorumuz geçti de insan endiseleniyor ama gecicek. Merak etmeyin.
Teşekkür ederim inşallah bizimki de geçer bir an evvel benim oglumun adı da Kerem

Sarı tülbent varsa başucuna koyun işe yarıyor

Ben prima premium kullanıyordum bitmişti mecburen sofia aldım a101 in. Daha ilk kullanımda taştı yeni kıyafetleri hep batti. Ben hic begenmedim naylon ya resmen primayla uzaktan yakindan ilgisi yok bence.
Sanırım bu bezler her bebekte farklı bende taşmadı ama pişiğide geçmedi. Kenarlarda çok sıktı gevşek bırakmama rağmen. Çocuğuma uygun bez bulamayanlardanım bende. Şimdi prima aldım eğer buda iyi gelmezse ne yapacağımı bilmiyorum. Bu arada yaptıkları kaka elbiselerinde geçmiyor ben çamaşır suyu kullandım mecbur yoksa atmam gerekecekti tertemiz oldular. sonra kendi sabunuyla yıkamaya verdim kokuda kalmadı.

Ben sleepy natural kullanıyorum çok memnunum

Çamaşırda bebek kakasında direkt müdehale ederseniz çamaşır suyuna gerek kalmıyor. Yani kıyafeti çıkardığınız gibi hemen elde biraz deterjanla yıkayıverin o bölgeyi ve öyle atın makineye.

Ben sleepy natural kullanıyorum çok memnunum
[/QUOTE
,
Sleepy marketin yaptığı harika bir indirimi vardı stok olarak sipariş ettim bende 300 liraya 10 paket bez dilediğin numara 10 paket 90lı ıslak mendil, 6 paket 50li ıslak havlu, ve 10 paket hijyenik ped hepsinde dilediğiniz gibi seçim yapıyorsunuz. Bilginiz olsun.

Onu gördüm bende 272 tane 3 numara bezi 172 tlye aldım ordan:)

Meraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfen bu aşure gunu hurmetine hamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥

Buradaki herkes doğurdu Allah sizede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…