- 2 Temmuz 2019
- 282
- 331
- 18
- 36
Bizde olduk yavrum çok ağladı iç çekti uzun süre bakalım inşallah ateşi filan çıkmazBiz olduk
Gecesi ateşi 38e yukseldi yarım fitil verdim
10 dk icinde 36.5 indi
Sonrasında sabaha kadar eşimle nöbetleşe bekledik sürekli ateşini ölçtük çok şukür bidaha ateşi çikmadı
Çıkmaz inşallahBizde olduk yavrum çok ağladı iç çekti uzun süre bakalım inşallah ateşi filan çıkmaz
Evet canım yaptırmayacağımÇıkmaz inşallah
Ebe soylemiştir belki ama 3 gun banyo yaptirmâ canim
Banyosunu yaptırıp götürdüm canım calpol fitilde aldım hazırım bakalım inşallah gerek kalmazOlduk kuzu çok şükür ne ağrı ne ateş olmadı her ihtimale karşı calpol alıp eve koydum ama hiç icirmeme gerek kalmadı, İnşallah sizinki de Kolay geçer, gitmeden banyo yaptır istersen sabah çünkü 3gün banyo yok diyorlar.
Canım nasilsiniz ateş felan cikmadı inşallahBanyosunu yaptırıp götürdüm canım calpol fitilde aldım hazırım bakalım inşallah gerek kalmaz
Ben prima premium kullanıyordum bitmişti mecburen sofia aldım a101 in. Daha ilk kullanımda taştı yeni kıyafetleri hep batti. Ben hic begenmedim naylon ya resmen primayla uzaktan yakindan ilgisi yok bence.Aslında bimin bezinide kullandım çok memnundum bende taşmadı. Ama slepy ve Molfixten hiç memnun kalmadım. Onlarda uymadı bebeğime tabi. Şimdi a101 bezi Sofia var prima kalitesiyle aynı diolar herkes tavsiye etti şimdi ona geçtim incecik bakalım inş uyup taşma yapmaz . Yoksa elbise yetiştiremiycez.
Merhaba bizde de vardı kana idrara bakıldı sonra anne sütü sarılıgı dendi bol bol emzir max 3.aya kadar gececek dedi doktorumuz geçti de insan endiseleniyor ama gecicek. Merak etmeyin.Hanımlar merhaba ağustos annesiyim sizlerden benim geçirdiğim süreci geçiren varsa bilgi almak isterim. 32 günlüğüz ve anne sütü sarılığımız var. Var mıydı bunu yaşayan nasıl bir yol izlediniz
Teşekkür ederim inşallah bizimki de geçer bir an evvelMerhaba bizde de vardı kana idrara bakıldı sonra anne sütü sarılıgı dendi bol bol emzir max 3.aya kadar gececek dedi doktorumuz geçti de insan endiseleniyor ama gecicek. Merak etmeyin.
Canım hafif bi ateşimiz oldu calpol verdim bi kaşık şimdilik iyiyizCanım nasilsiniz ateş felan cikmadı inşallah
Sağlıkla büyüsünler Kerem bebeklerTeşekkür ederim inşallah bizimki de geçer bir an evvelbenim oglumun adı da Kerem
Sarı tülbent varsa başucuna koyun işe yarıyorHanımlar merhaba ağustos annesiyim sizlerden benim geçirdiğim süreci geçiren varsa bilgi almak isterim. 32 günlüğüz ve anne sütü sarılığımız var. Var mıydı bunu yaşayan nasıl bir yol izlediniz
Sanırım bu bezler her bebekte farklı bende taşmadı ama pişiğide geçmedi. Kenarlarda çok sıktı gevşek bırakmama rağmen. Çocuğuma uygun bez bulamayanlardanım bende. Şimdi prima aldım eğer buda iyi gelmezse ne yapacağımı bilmiyorum. Bu arada yaptıkları kaka elbiselerinde geçmiyor ben çamaşır suyu kullandım mecbur yoksa atmam gerekecekti tertemiz oldular. sonra kendi sabunuyla yıkamaya verdim kokuda kalmadı.Ben prima premium kullanıyordum bitmişti mecburen sofia aldım a101 in. Daha ilk kullanımda taştı yeni kıyafetleri hep batti. Ben hic begenmedim naylon ya resmen primayla uzaktan yakindan ilgisi yok bence.
Ben sleepy natural kullanıyorum çok memnunumSanırım bu bezler her bebekte farklı bende taşmadı ama pişiğide geçmedi. Kenarlarda çok sıktı gevşek bırakmama rağmen. Çocuğuma uygun bez bulamayanlardanım bende. Şimdi prima aldım eğer buda iyi gelmezse ne yapacağımı bilmiyorum. Bu arada yaptıkları kaka elbiselerinde geçmiyor ben çamaşır suyu kullandım mecbur yoksa atmam gerekecekti tertemiz oldular. sonra kendi sabunuyla yıkamaya verdim kokuda kalmadı.
,Ben sleepy natural kullanıyorum çok memnunum
[/QUOTE
Onu gördüm bende 272 tane 3 numara bezi 172 tlye aldım ordan:),
Sleepy marketin yaptığı harika bir indirimi vardı stok olarak sipariş ettim bende 300 liraya 10 paket bez dilediğin numara 10 paket 90lı ıslak mendil, 6 paket 50li ıslak havlu, ve 10 paket hijyenik ped hepsinde dilediğiniz gibi seçim yapıyorsunuz. Bilginiz olsun.
Buradaki herkes doğurdu Allah sizede nasip etsinMeraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfen bu aşure gunu hurmetinehamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥
Ayyy insallah cok saolun dua ettiniz icinBuradaki herkes doğurdu Allah sizede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?