2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Onu gördüm bende 272 tane 3 numara bezi 172 tlye aldım ordan:)
Sizinki daha hesaplıymış ya ben mi kandırıldım :) Neyse bende ıslak mendil havlu falan da var :) Yalnız ben 2 paket 3 numara aldım gerisi 4 aldım bebekler hızla gelişio dar gelir diye yanlış mı yaptım acaba ? . Bebeğim geçen ayın 22'sinde 4.700 gramdı.

3 numaranın kilo aralıgı 4-9, 4 numaranın 7-14 sıkıntı olmaz bence

Kızlar benim kızım kılo almıyo delirecegim artık ya saglıgı yerinde sükür ama kılosu az.
2800dogdu hastaneden 2.700ilr ayrıldık ilk ay 1.300 gram aldı 2.ay 1 kilo aldı haftaya 3.ayımıza girecegiz ama sadece 300gr almıs ve hiç ilerlemıyo boyu uzuyo sadece .boyunun uzaması da yeterlımıkı boyunun uzadıgı zaman kılo almaması normal mi ki

Hani emme, mama, hastalık vs ne değişti? Her şey aynıysa o zaman normal. Dr. 300 gr. için ne dedi? 3 aydan sonra büyüme başlara göre azalıyor. Sonra yürürken daha az büyüyor. Ve genetik devreye giriyor. Sen, eşin, akrabaların nasılsa benzer oluyor.

Kızlaaar, hanımlar sütü az olanlaar. Aşure yiyin inanın başından beri hiç bu kadar sütüm olmamısdı. Hem kaliteside artıyor biiznillah. Sizlerede söyleyeyim istedim. Öpüldünüz canlarım

Eşim ince uzun bende oyle sayılırım .zaten emmedi beni sütümde kesildi sadece mama ile beslenıyor.doktora daha gitmedim ama su 2.5ayda cok mama degiştirdim sma hipp ve suanda da bebelacgold .insallah ondandr .bugun kakasında degişik bi koku vardı enfeksiyon olabılırmı bilemedim

Kızlaaar, hanımlar sütü az olanlaar. Aşure yiyin inanın başından beri hiç bu kadar sütüm olmamısdı. Hem kaliteside artıyor biiznillah. Sizlerede söyleyeyim istedim. Öpüldünüz canlarım
Kız delirmiş olmalisin heralde
Artar tabi okadar şey var icinde ama
Yeme sakın bebek gazdan mafolur
Çok gaz yapar aşure kimse söylemedimi sana

Kız delirmiş olmalisin heralde
Artar tabi okadar şey var icinde ama
Yeme sakın bebek gazdan mafolur
Çok gaz yapar aşure kimse söylemedimi sana
Hiçde delirmedim :). insanların söylediklerinden ziyade asure süt yaptı onuda kendim keşfettim elbette içeriğinden sebep bol süt oldu. Gaz meselesininde bünyesel oluğunu ve herkesde farklı olduğunu düşünüyorum çünkü gaz konusunda sıkıntı çekmedik aşureden

Ben bu sene daha yemedim ama cidden asure asiri sut yapiyordu kizimi emzirirken simdi gene yapacagim.Hem de cok severim asureyi

Ben bu sene daha yemedim ama cidden asure asiri sut yapiyordu kizimi emzirirken simdi gene yapacagim.Hem de cok severim asureyi
Bende çokk seviyorum ama dikkat etmem gereken fazla yememek çünkü günde bir kase aşure fazla fazla süt yapıyor bende. Çok yersem göğüslerim iyice taş kesiliyor doluluktan ve mastit riski artıyor. Hem de bebeğim başa çıkamıyor emerken fışkırdığı için .

Bir kase getiren olsa da görsem süt yapıyormu diye

5 tüp kan aldılar 2 kap idrar verdik. Sonra birde karın ultrasonu. Hersey temiz ise anne sütüne bağlıyırlar. Benim bebeğimin tsh değeri yüksek çıktı hipotiroidi dediler ilaç başladık.

Canım kusmaları yada aşırı kakalaması mı oldu?

Bir kase getiren olsa da görsem süt yapıyormu diye
Beklemiyorum kimseden yapıyorum bir kazan kendim canım . Zira aşure götürdüklerim bile tabağımın boşunu zor getiriyor, hal böyleyken beklersem çok beklerim aşureyi

Ah kızlar çok mutsuzum sütümü sağarak veriyordum ya bebeğim memeyi reddetmeye başladı. Eds falan ne denediysem hikaye bir kaç dk emiyor süt yavaş gelmeye başlayınca çığlık ata ata kasıla kasıla ağlıyor. Neyse tam bu durumu kabullendim sağıp vermeye devam derken mastit oldum. 39,5 ateş düşmedi bi türlü antibiyotik de başladık semptomlar azalmayınca bi ultrason çektiler ki mastit abse olmuş. Cerrah şırıngayla boşalttı içini ama yeniden oluşursa ameliyat dedi gerçekten bezdim artık bu emzirememe işinden.

Aynen ben de unutup yedim mahfetti o gün çocuğumu korkumdan yiyemedim de bi daha süt olayını gözlemlemedim bir şey söylemeyim.
Ben bile bile dün 2 kaşik yedim canım istedi diye
Ondan bile rahatsız oldu karnı sabaha kadar gurul gurul oldu
Bidaha tövbe sürmem ağzima
Nasılda hemen geçiyo yediklerimiz çok dikkat etmeliyiz gerçekten

Kusması hep var artık mamayı uyanıkkende içmiyo delirecegim ya uyumuyo cok zorlanıyorum 5.590 olmus doktor normal dedi kilosuna

Kusması hep var artık mamayı uyanıkkende içmiyo delirecegim ya uyumuyo cok zorlanıyorum 5.590 olmus doktor normal dedi kilosuna
Benimki bu 2 gündür dahada arttı kusması fışkırır tarzla. Doktor normal diyor kilo alımı olduğu için. Benimkide 5630du 3 ay 6günlüj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…