2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
olabilir daha çok dikkat edim o zaman. Bende bez değiştirip duruyordum
Bende değiştiriyorum ya , minies kullanıyordum disina çıkarıyor benim kızın kakasını, jeny wily deneyim dedim bim in bezi o da çıkardı , goon licam sanirim ondan memnundum

Bugün gittim okula. SGK'dan yazı istiyor müdür yrd şu gün izni bitmiştir diye. Rapor aldım doktordan götürdüm.yarin da diğerini alıp goturcem

Arkadaşlar bebeğimin pişik sorunu var daha önce böyle sorunumuz yoktu. Bez değiştirip duruyorum ama uygun bezi mi bulamadık yoksa bi sorundan mı kaynaklanıyor acaba ?
Her bez değişiminde saf zeytin yağı sürebilirsin. Geceye girmeden ise pişik önleyici krem kullanıyorum ben. Bezden değil de cilt taze hassas olduğu ve sürekli bezin içinde olduğu için de olabilir.

Bende değiştiriyorum ya , minies kullanıyordum disina çıkarıyor benim kızın kakasını, jeny wily deneyim dedim bim in bezi o da çıkardı , goon licam sanirim ondan memnundum
Bizimki de gazlı ama giderek daha kolaylaşıyor veya biz alışıyoruz. Her gün akşam 9 gibi zinco damla veriyorum. Dün biz de 1 buçukta uyuduk.
Rezene kimyon çayı içebilirsin.
Kullanıorum gece kaçte kalkıyor nasıl uykuları

Aslında bimin bezinide kullandım çok memnundum bende taşmadı. Ama slepy ve Molfixten hiç memnun kalmadım. Onlarda uymadı bebeğime tabi. Şimdi a101 bezi Sofia var prima kalitesiyle aynı diolar herkes tavsiye etti şimdi ona geçtim incecik bakalım inş uyup taşma yapmaz . Yoksa elbise yetiştiremiycez.

Gazlı ve kolik anneleri benim bebeğimde ikisi de var. Yemeklerimde kimyon ve Rezene çayı içiyorum çok faydası oldu. Şimdi daha uysal oldu bebeğim bi nebzede olsa. Memede bebeğim uyuya kalırsa gazını hiç çıkarmıyorum yatırıyorum ilk başlarda sorun yaşasakta bebeğim kendi gazını çıkarmayı öğrendi. ve 2 buçuk aylık olduk. Bebeğimi emsin diye uyandırmıyorum. Annem hep kızdı bana uyandırma uyku mamadan daha değerli çocuğa uykuyla büyür dedi.Denedim acıkınca zaten uyanıyor. Daha da uysal oluyo uykuları bölünmediği için ve daha güzel kilo almıştı kontrollerimizde.

Teyzeleri dün biz sünnet olduk
Çok şükür ağrimiz,huysuzluğumuz hiç olmadı

Sadece igneyi yaparken ağladı aşı vurulurken kadar
Sonra uyuşmasini beklerken emzirdim uyudu
Sünnet olurkende hiç uyanmadı
Eve gelincede 1 tane fitil koydum sadece tedbir amaçlı gerek bile yoktu onada
Dikişlerin şişliği indi bile bitek kirmizi görunüyor pipi

Tavsiye ederim erkek annelerine erken sünneti biz cok rahat ettik

Mammamia2 canım 2 ay aşısını oldunuzmu nasıl geçti bizde olacağız çok korkuyorum
Olduk kuzu çok şükür ne ağrı ne ateş olmadı her ihtimale karşı calpol alıp eve koydum ama hiç icirmeme gerek kalmadı, İnşallah sizinki de Kolay geçer, gitmeden banyo yaptır istersen sabah çünkü 3gün banyo yok diyorlar.

Ya ben de erkenden olmasını istiyorum ama eşim istemediği için pek araştıramadım. Siz kaç günlükken yaptırdınız ?

Sleepyi denemedim ama molfix i bende sevmedim çok sert ve kalındı , birde a 101demini mi denesem deneme tahtası oldu çocuğumun totosu ya

Kullanıorum gece kaçte kalkıyor nasıl uykuları
Gece çok kalkmaz oldu çok şükür gazı olmuyor artık yapıyor rahat rahat sabaha karşı uyanıyor 5den sonra acıkıyor herhalde emziriyorum sürekli uyuyup uyuyp uyanıyor

Geçmiş olsun canım. Bence de erken sünnet mantıklı. Hayırlı olsun inş.

Geçmiş olsun kolay geçmesine çok sevindim bende çok istiyorum ama doktor bulamadık hep izindeydiler, bu ay ayarlayabilirsek randevu alıp yaptırırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…