2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet kuzu Doğru hatırladın 1 ekimde başlamam gerekiyor napcam Bilmem senin ne zaman başlangıç
Ya ben erken doğum riskinden dolayı izne hemen ayrıldım hiç aktaramicam. 21 Haziran'da doğum yaptım. O tarihten itibaren mi 8 hafta yoksa beklenen doğum tarihinden itibaren mi 8 hafta sayiyoruz

Bugün bunu düşünüyordum bende. Ay ne zaman doğacak falan derken kıyafetleri küçüldü kuzumun ne çabuk geçiyor zaman
Bende bu hafta prematüre ve newbornkarı kaldırdım insan nasıl buruklaşıyor yaa

Ya ben erken doğum riskinden dolayı izne hemen ayrıldım hiç aktaramicam. 21 Haziran'da doğum yaptım. O tarihten itibaren mi 8 hafta yoksa beklenen doğum tarihinden itibaren mi 8 hafta sayiyoruz
Benim doğum yaptığım tarihten itibaren 8 hafta eklediler, doğum yaptığım tarihle doğuracağım tarih arasındaki günleride en sona eklediler. Yani benim 1 temmuzda doğurmam gerekiyordu ben 8 haziranda doğurdum. 8 hazirana 8 hafta eklediler 3 ağustos oldu. 3 ağustostan sonrada 8 haziran1 temmuz arasındaki 23 günü eklediler 26 ağustosta doğum iznim bitti.

Kızlar bu kaka normal mi sizce böyle sümüksü bi yapısı var

Eklentiler

• DCE2CF0B-3041-4957-8F8B-7D293FEFFC16.jpeg
    79 KB · Görüntüleme: 73
Evet kuzu Doğru hatırladın 1 ekimde başlamam gerekiyor napcam Bilmem senin ne zaman başlangıç
Benim de 16 Ekim. Maaşı alırsam 14 Kasıma kadar izin rapor bir şeyler düşünmeliyim. Sonra zaten ücretsiz düşünüyorum. Direkt ücretsiz de alabilirim ben de bilmiyorum kararsızım.

Hak kaybın yok. Beklenen doğum tarihi üzerine 8 hafta sayacaksın. Mebbisde kaç gün analık iznindesin bellidir.

1 Temmuz üzerine 8 hafta saymaları gerekmiyor muydu? 32. Haftadan önce mi ayrıldın eğer öyle ise durum ondan farklı olabilir.

Sen de öğretmen misin canım. Kim hesapladı idare mi. Ben müdür yardimcisina soruyorum. Doktor bilir dedi. Anlamadım. Senin dediğin gibi hesaplarsam. 2 Eylülde biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…