2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
O resmi bana da atabilir misin canim acaba zahmet olmazsa benim kızımda da oluyor o tarz birseyler sürekli endişe ettim şimdi.
Canim surekli oluyorsa ihmal etme benim 2 defa olmustu doktorumuz normal olabilir ama takipte ol surekli olursa kum dokuyor olabilir ultrason cektiririz demisti. cok sukur devami olmadi.

Canim surekli oluyorsa ihmal etme benim 2 defa olmustu doktorumuz normal olabilir ama takipte ol surekli olursa kum dokuyor olabilir ultrason cektiririz demisti. cok sukur devami olmadi.
Işte tam olarak o mu bilemiyorum cok da turuncumsu degil kakanin bir parçası olabilir diye de düşündüm resmi görsem öyle veya değil diyeceğim. Inşallah değildir

Işte tam olarak o mu bilemiyorum cok da turuncumsu degil kakanin bir parçası olabilir diye de düşündüm resmi görsem öyle veya değil diyeceğim. Inşallah değildir
Ama idrarinki belli oluyo canim idrar bezin ust.kisminda birikiyo genellikle. Kakasida asagida oluyor. Acikca fark ediliyor.Ben o bezi atmamistim doktora gostermek icin.

Selam kizlar
40 ım ciktiktan 2 gun sonra adet oldum ama bildiginiz adet yani normal sekilde 1 hafta surdu ve bitti 10 unda oldum 16 sinda bitti simdi bugun kahverengimsi leke geliyor tekrar yeni adet olurmus gibi neyin nesi acaba sastm kaldm

Günaydın kızlar bu sıpalar her geçen gün büyüyorlar ve sanırım biz yok gazıydı yok uykusuzluktu yok çişiydi kakasıyfı kaçırıyoruz yaa büyümelerini.
Bugün bunu düşünüyordum bende. Ay ne zaman doğacak falan derken kıyafetleri küçüldü kuzumun ne çabuk geçiyor zaman

Selam kizlar
40 ım ciktiktan 2 gun sonra adet oldum ama bildiginiz adet yani normal sekilde 1 hafta surdu ve bitti 10 unda oldum 16 sinda bitti simdi bugun kahverengimsi leke geliyor tekrar yeni adet olurmus gibi neyin nesi acaba sastm kaldm
Canım biterken de kahverengi leke olur öyle olmasın ?

Günaydın kızlar bu sıpalar her geçen gün büyüyorlar ve sanırım biz yok gazıydı yok uykusuzluktu yok çişiydi kakasıyfı kaçırıyoruz yaa büyümelerini.
Evet ya ilk dogdugunda hep baygindi annesi annesi diger cagirir.uyandirmaya calisiridim babasina gel gidikla da uyansin derdim simdi en ufak dokunusta uyaniveriyor. Gerci benim.bebegim halen bazen baygin gidiyo ellerini gidikliyorum uyanmasi icin

Selam kizlar
Normal canım.doğum sonrası ilk adet böyle düzensiz olurmus benımde 18güm sürdü ki 3gün olurdum.ve 50.günde oldum

Kızlar sabah oğlumun bezini almak için açtım idrarında turuncu birşeyler vardı de msn attım urit kristalleri olmuş doymuyor dedi bu kadar emip doymuyor olması çok canımı sıktı
Geçmiş olsun canım ilk defa duydum bende böyle birşeyi inşallah sütün artar süt artırıcı besinler yemeye çalış

Maşallah canım benim kızda çok uykucu maşallah anası babası gibi rahatız şimdilik inşallah uykusu hep böyle güzel olur yavrucaklarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…