2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sen de öğretmen misin canım. Kim hesapladı idare mi. Ben müdür yardimcisina soruyorum. Doktor bilir dedi. Anlamadım. Senin dediğin gibi hesaplarsam. 2 Eylülde biter
Benimkini personel daire başkanlığı ayarladı, özlüğe doğum belgemi verdim yurtdışı doğumlu olduğum için. Ama sen türkiyede doğurduğun için doğum yaptığın hastanedeki doktor işe başlama tarihini hesaplıyor sekreterde doğum raporu yazıyor orda işe başlama tarihinde yazıyor ilk doğumumda öyle olmuştu.

Sen de öğretmen misin canım. Kim hesapladı idare mi. Ben müdür yardimcisina soruyorum. Doktor bilir dedi. Anlamadım. Senin dediğin gibi hesaplarsam. 2 Eylülde biter
Evet canım. İlçe memde işleniyor. Hastane sana rapor vermiş olmalı. Onu okula götürsen bile onlar ilçeye veriyor. Özlük bölümü mebbise işliyor.
Nerede yazıyor ki mebbiste göremedim canım
İzinler bölümü var ya. Sağlık, mazeret, yıllık izin gibi. Onların birinde yazıyor. Tek tek bakabilirsin. Benim son analık izni 103 gün. 8+5 beklenenden bir hafta da erken doğdu. Hepsi içinde yani.
Ben 32. Haftadan önce ayrıldım
Durum ordan biraz farklı olabilir. Veya etkisi yoktur. Onu tam bilmiyorum.

Karasya
Mebbisde kişisel bilgiler modülünde
En altta izin işlemleri
Mazeret izni içinde en üstte doğum sonrası rapor olarak kayıtlı. Gün bazından yazılmış.
Başlama tarihi orda yok tabi yine izin alabilirsin vs diye.

Baktım canım. Süre gün kısmında 57 yazıyor o ne demek. Doğum sonrası izin süresi mi

Ya ben erken doğum riskinden dolayı izne hemen ayrıldım hiç aktaramicam. 21 Haziran'da doğum yaptım. O tarihten itibaren mi 8 hafta yoksa beklenen doğum tarihinden itibaren mi 8 hafta sayiyoruz
Aynigun doğum yapmışız canım hak kaybın olmaz aktarılır iznin sende benimle aynigun başlayacaksın yüksek ihtimal

İnşallah valla özellikle geceleri sırılsıklam uyanıyorum ya ne zaman geçti canım senin yeni mi
Evet cAnım hava serin olmasına rağmen sürekli sırılsıklam olup çamaşır degistiriyordum , 40 ima kadar geçmişti canım

Evet. Tam 8 Hafta işte. 2 Eylül diyordun ya o zaman başlayacaksın veya izin alacaksın.
Raporla idare edeyim bir süre. Kadın dogumcumdan rica edeyim. Sonra da ücretsiz izin alırım şubata kadar. Aslında hazirana kadar okula gitmek istemiyorum haziran seminerlerine giderim diyordum ama olmayacak gibi bakalım

İşim olduğu zaman babaannesine bırakıyorum,ablama bırakıyorum memede meme
Nasıl alıştıracağım biberona tekrar tekrar eskiden alıyordu
Chicco natural feeling biberon memeden biberona geçişte kolaylık sağlıyormuş diye okumuştum birinden canım. Kendim tecrübe etmedim ben tam tersi için uğraşıyorum şuan ama

Bu bebiş kafasını hep sağa ceviriyor kafası şekilsiz olacak acaba yan yatıs yastıgımı alsam. Sırtüstü yatıyo ama kafası yan.

Bu bebiş kafasını hep sağa ceviriyor kafası şekilsiz olacak acaba yan yatıs yastıgımı alsam. Sırtüstü yatıyo ama kafası yan.
Artik istedikleri yone ceviriyorlar canim bende bıraktığım gibi bulamiyorum gunduzleri derin uyumadığı icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…