Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idrari. turuncu muydu leke seklinde. Benim.yeni.dogdugun 2 defa oldu..Doktorum norma olabilir.ama devamli olursa.ultrason cektirmeliyiz kum dokuyor olabilir dedi. Bir daha tekrarlamadi sizinde oyle bir sey mi acabaKızlar sabah oğlumun bezini almak için açtım idrarında turuncu birşeyler vardı de msn attım urit kristalleri olmuş doymuyor dedi bu kadar emip doymuyor olması çok canımı sıktı
1 kere oldu ya yeni çekildi böbrek ultrasonu nasıl sütüm vardı niye böyle oldu anlamadimidrari. turuncu muydu leke seklinde. Benim.yeni.dogdugun 2 defa oldu..Doktorum norma olabilir.ama devamli olursa.ultrason cektirmeliyiz kum dokuyor olabilir dedi. Bir daha tekrarlamadi sizinde oyle bir sey mi acaba
Kilo alimi nasil. Belki de doymamakla alakali degildir ya cocuk doktoruna goster bence. Benim.yeni dogdugunda 2 gun olmustu1 kere oldu ya yeni çekildi böbrek ultrasonu nasıl sütüm vardı niye böyle oldu anlamadim
Bende kaçırdım herhalde bu ekleme olayiniEvet canımcım Bi kaç kişi kaldınız
Benim oğlumda da iki gündür iki kere oldu. Yarın doktora götürücem. Turuncu pembemsi böyle. Doktoru aradım. Bebek bezine bağlı olabilir dedi. Ama bizimki idrarı da biraz zor yapıyor ikiniyor. Allah Allah doymayinca da mi olurmuşKızlar sabah oğlumun bezini almak için açtım idrarında turuncu birşeyler vardı de msn attım urit kristalleri olmuş doymuyor dedi bu kadar emip doymuyor olması çok canımı sıktı
Evet canım görüntü attım direk urat kristali doymuyor dedi yoksa idrar tahlili böbrek ultrasonu hep yeni yapıldı bende önce emzirip sonra mama veriyorum sutumu sagip veriyorum bakalım sutumun artması lazım yaBenim oğlumda da iki gündür iki kere oldu. Yarın doktora götürücem. Turuncu pembemsi böyle. Doktoru aradım. Bebek bezine bağlı olabilir dedi. Ama bizimki idrarı da biraz zor yapıyor ikiniyor. Allah Allah doymayinca da mi olurmuş
Bana göre kilo alımı az ama Dr göre iyi attım görüntüsünü bezinin doç kadın bilir herhalde ya yine olursa götürürüm olmadıKilo alimi nasil. Belki de doymamakla alakali degildir ya cocuk doktoruna goster bence. Benim.yeni dogdugunda 2 gun olmustu
Neden olur ki baskaKilo alimi nasil. Belki de doymamakla alakali degildir ya cocuk doktoruna goster bence. Benim.yeni dogdugunda 2 gun olmustu
Nereye gittiniz kızlar yoksunuz artık buralarda benim de ins hesabım sewgiese eklemek isteyen beni de ekleyebilirEvet canımcım Bi kaç kişi kaldınız
Aldım canım az yara olan göğüsü iki günde iyileştirdi diğerinde işe yaramadı ama. Kızarmış sosis gibi olduğundan ama kullanıyorum yine deKızlar gümüş kapak kullanan oldu mı göğüs ucu yaraları için ? zilyet almısmıydın canım sen?
terleyince de günlük ihtiyacı olan süt miktarını yüzde 10 artırmak gerekiyormuş. Bol bol emzirmeye çalışın. Halsizse minnoş formül süt takviyesi yapın doktorunuza danışıpBenimki şu an 6 saattir çiş yapmadı. Bez kuru. Çok terliyor ondan mı acaba
Ayyy ben de şuan buz kompresle yazıyorum bu mesajı. Canım çok acıyor. Beceremedim şu emzirme işini diye düşünüyorum artık.Kızlar günaydın benim 2 göğsüm de şişti yine antibiyotik kullanıyordum hafiflemişti ilaç daha bitmedi ağrı çok fazla
Bizim kız da olmuştu doktor susuz kalmış demişti. Gerçekten de tartıda kilo vermişti yavrum.Kızlar sabah oğlumun bezini almak için açtım idrarında turuncu birşeyler vardı de msn attım urit kristalleri olmuş doymuyor dedi bu kadar emip doymuyor olması çok canımı sıktı
Canım aslında buralardayım okuyup çıkıyorum bebek malum bu ara mevlüd telaşım vardı bideNereye gittiniz kızlar yoksunuz artık buralarda benim de ins hesabım sewgiese eklemek isteyen beni de ekleyebilir
Acaba fazla mı terledi su az gelmis olabilir. Bence devam ederse sorun bir kereden bir sey olmaz1 kere oldu ya yeni çekildi böbrek ultrasonu nasıl sütüm vardı niye böyle oldu anlamadim
Öyle mi ayy ben de yapayim o zaman ya cok bizim doktorumuz niye sakın dediyse hayret ya. Teşekkür ederim canımBen 4 çocuk doktoru,bir tane radyolog ve bir tanede çocuk cerrahisi dr na sordum 2 bez takın dediler. Taktım çok şükür düzeldi
Mevludunizi Allah kabul etsin canımCanım aslında buralardayım okuyup çıkıyorum bebek malum bu ara mevlüd telaşım vardı bide
O resmi bana da atabilir misin canim acaba zahmet olmazsa benim kızımda da oluyor o tarz birseyler sürekli endişe ettim şimdi.Kızlar sabah oğlumun bezini almak için açtım idrarında turuncu birşeyler vardı de msn attım urit kristalleri olmuş doymuyor dedi bu kadar emip doymuyor olması çok canımı sıktı