2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar sabah oğlumun bezini almak için açtım idrarında turuncu birşeyler vardı de msn attım urit kristalleri olmuş doymuyor dedi bu kadar emip doymuyor olması çok canımı sıktı

Kızlar sabah oğlumun bezini almak için açtım idrarında turuncu birşeyler vardı de msn attım urit kristalleri olmuş doymuyor dedi bu kadar emip doymuyor olması çok canımı sıktı
idrari. turuncu muydu leke seklinde. Benim.yeni.dogdugun 2 defa oldu..Doktorum norma olabilir.ama devamli olursa.ultrason cektirmeliyiz kum dokuyor olabilir dedi. Bir daha tekrarlamadi sizinde oyle bir sey mi acaba

idrari. turuncu muydu leke seklinde. Benim.yeni.dogdugun 2 defa oldu..Doktorum norma olabilir.ama devamli olursa.ultrason cektirmeliyiz kum dokuyor olabilir dedi. Bir daha tekrarlamadi sizinde oyle bir sey mi acaba
1 kere oldu ya yeni çekildi böbrek ultrasonu nasıl sütüm vardı niye böyle oldu anlamadim

Benim oğlumda da iki gündür iki kere oldu. Yarın doktora götürücem. Turuncu pembemsi böyle. Doktoru aradım. Bebek bezine bağlı olabilir dedi. Ama bizimki idrarı da biraz zor yapıyor ikiniyor. Allah Allah doymayinca da mi olurmuş

Evet canım görüntü attım direk urat kristali doymuyor dedi yoksa idrar tahlili böbrek ultrasonu hep yeni yapıldı bende önce emzirip sonra mama veriyorum sutumu sagip veriyorum bakalım sutumun artması lazım ya

Kilo alimi nasil. Belki de doymamakla alakali degildir ya cocuk doktoruna goster bence. Benim.yeni dogdugunda 2 gun olmustu
Bana göre kilo alımı az ama Dr göre iyi attım görüntüsünü bezinin doç kadın bilir herhalde ya yine olursa götürürüm olmadı

Benimki şu an 6 saattir çiş yapmadı. Bez kuru. Çok terliyor ondan mı acaba
terleyince de günlük ihtiyacı olan süt miktarını yüzde 10 artırmak gerekiyormuş. Bol bol emzirmeye çalışın. Halsizse minnoş formül süt takviyesi yapın doktorunuza danışıp
Kızlar günaydın benim 2 göğsüm de şişti yine antibiyotik kullanıyordum hafiflemişti ilaç daha bitmedi ağrı çok fazla
Ayyy ben de şuan buz kompresle yazıyorum bu mesajı. Canım çok acıyor. Beceremedim şu emzirme işini diye düşünüyorum artık.
Bizim kız da olmuştu doktor susuz kalmış demişti. Gerçekten de tartıda kilo vermişti yavrum.

Aynen önemli olan devamlı olması. Belki de o günlük sütün azdı doymadı ya da daha fazla süte ihtiyacı oldu. Bizde de yeni doğduğunda bikere olmuştu. Normal dedi doktor

O resmi bana da atabilir misin canim acaba zahmet olmazsa benim kızımda da oluyor o tarz birseyler sürekli endişe ettim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…