Kızlar sabah oğlumun bezini almak için açtım idrarında turuncu birşeyler vardı de msn attım urit kristalleri olmuş doymuyor dedi bu kadar emip doymuyor olması çok canımı sıktı
Kızlar sabah oğlumun bezini almak için açtım idrarında turuncu birşeyler vardı de msn attım urit kristalleri olmuş doymuyor dedi bu kadar emip doymuyor olması çok canımı sıktı
Benim oğlumda da iki gündür iki kere oldu. Yarın doktora götürücem. Turuncu pembemsi böyle. Doktoru aradım. Bebek bezine bağlı olabilir dedi. Ama bizimki idrarı da biraz zor yapıyor ikiniyor. Allah Allah doymayinca da mi olurmuş
Benim oğlumda da iki gündür iki kere oldu. Yarın doktora götürücem. Turuncu pembemsi böyle. Doktoru aradım. Bebek bezine bağlı olabilir dedi. Ama bizimki idrarı da biraz zor yapıyor ikiniyor. Allah Allah doymayinca da mi olurmuş
Evet canım görüntü attım direk urat kristali doymuyor dedi yoksa idrar tahlili böbrek ultrasonu hep yeni yapıldı bende önce emzirip sonra mama veriyorum sutumu sagip veriyorum bakalım sutumun artması lazım ya
terleyince de günlük ihtiyacı olan süt miktarını yüzde 10 artırmak gerekiyormuş. Bol bol emzirmeye çalışın. Halsizse minnoş formül süt takviyesi yapın doktorunuza danışıp
Aynen önemli olan devamlı olması. Belki de o günlük sütün azdı doymadı ya da daha fazla süte ihtiyacı oldu. Bizde de yeni doğduğunda bikere olmuştu. Normal dedi doktor