Kızlar meraba kızım 35 günlük dün kalça çıkığı ultrasonu yaptırdık alfa 60 olması gerekirken 52 cıktı her ikisi de. Gelişme geriliği var dedi 1 ay sonra tekrar çekilecek. Ultrason sonucları sizlerde nasıl çıktı üzdü baya bu sonuç beni inşallah düzelir bu 1 ay içinde.
bu aralar yeşil canm cok nadir ara ata sarı oluyor Birde mukusu boyle bende hastalandı enfeksiyondan dır die düşünmüştüm çünkü yeşil kaka enfeksiyondan da kaynakli olur yazıyordu ona ihtimal verdim ama on sütümün bugun fazla olduğunu ve cok acik renk olduğunu yeni farkettim
biz 1 aylıkken yaptırdık normal çıktı değerler konusunda bir fikrim yok ama düzelir inş canını sıkma çift bez takılması önlem olarak fayda sağlıyormuş öyle yap istersen
Günün her vakti anneden gelen süt farklı gece sulu sütüm geliyor mesela öğleye doğru yağlı süt. Ama sık emzirirsen yağlı ya da sulu süt kavramı olmaz. Sulu süt fazla diyorsan sık emzir öyle bir sorun kalmaz
bu aralar yeşil canm cok nadir ara ata sarı oluyor Birde mukusu boyle bende hastalandı enfeksiyondan dır die düşünmüştüm çünkü yeşil kaka enfeksiyondan da kaynakli olur yazıyordu ona ihtimal verdim ama on sütümün bugun fazla olduğunu ve cok acik renk olduğunu yeni farkettim
O tazyik sorununa yazanlardan biri bendim. Makas tutuş denemedim ama ben ön sütü (tazyikli kısmını) elle yanda makinayla sağıyorum. Sakin sakin akmaya başladığında bırakıyorum sağmayı. Bebek memeden içiyo doyuyo.. Sonra memede kalan sütü yine sağıyorum ön sütün üstüne aynı biberona.. kısa süre sonra onu içiyo zaten.. LargeGemini
Kızlar meraba kızım 35 günlük dün kalça çıkığı ultrasonu yaptırdık alfa 60 olması gerekirken 52 cıktı her ikisi de. Gelişme geriliği var dedi 1 ay sonra tekrar çekilecek. Ultrason sonucları sizlerde nasıl çıktı üzdü baya bu sonuç beni inşallah düzelir bu 1 ay içinde.