2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bize değer falan söylemediler iyi bi sıkıntı yok dediler o kadar

Hadi ya bize de asla 2 bez takmayın diye uyardı doktorumuz. radyoloji uzmanı da takabilirsiniz dedi hangisini dinlesek bilemedim. Ama sizinki duzeldigine göre bir sakınca yok demekki.

35 gün çok erken canım.2.ayda yapılır kalça usg.Insallah bi sıkıntı yoktur.2.aya kadar düzelir.

Hadi ya bize de asla 2 bez takmayın diye uyardı doktorumuz. radyoloji uzmanı da takabilirsiniz dedi hangisini dinlesek bilemedim. Ama sizinki duzeldigine göre bir sakınca yok demekki.
Cnm bize bu kağıdı verdiler normal deyip yolladılar pek anlamıyorum ama hangi değer senin bahsettigin

Ben 4 çocuk doktoru,bir tane radyolog ve bir tanede çocuk cerrahisi dr na sordum 2 bez takın dediler. Taktım çok şükür düzeldi

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum bugün üçlü asimizi vurulduk inşallah bir sıkıntı çıkmaz , sizler nasilsiniz ? Kalça konusu olmuş 45gün olması gerekiyormus 3aylıkken tekrar cekinin dedi doktor bakalım 1Ay erken dedi

Evet bende 31 günlükken çektirdğimde sorunlu çıktı 45günlükken normaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…