• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar meraba kızım 35 günlük dün kalça çıkığı ultrasonu yaptırdık alfa 60 olması gerekirken 52 cıktı her ikisi de. Gelişme geriliği var dedi 1 ay sonra tekrar çekilecek. Ultrason sonucları sizlerde nasıl çıktı üzdü baya bu sonuç beni inşallah düzelir bu 1 ay içinde.
Benimde o zaman sorunlu çıktı 45günü bekledim hersey normaldi

Banada doktor 6 hafta sonra seker yükleme testi yaptır demişti ama ben daha 40 muayenesine bile gitmedim.

Ön sütü çok alınca kakası yeşil oluyor, bebeğin kakası nasıl?
bu aralar yeşil canm cok nadir ara ata sarı oluyor Birde mukusu boyle bende hastalandı enfeksiyondan dır die düşünmüştüm çünkü yeşil kaka enfeksiyondan da kaynakli olur yazıyordu ona ihtimal verdim ama on sütümün bugun fazla olduğunu ve cok acik renk olduğunu yeni farkettim

biz 1 aylıkken yaptırdık normal çıktı değerler konusunda bir fikrim yok ama düzelir inş canını sıkma çift bez takılması önlem olarak fayda sağlıyormuş öyle yap istersen
Bize de radyoloji uzmanı cift bez takabilirsiniz dedi bunu doktor duyduğunda sakın öyle birsey yapmayın hic dogru bir yöntem degil dedi 😕

Kizlar birsey soracağım on süt nekadar oluyor mesela kac cc den sonra yağlı süt geliyor acaba

Kendimde şunu farkettim on sütüm cok fazla ve cok su gibi nedeni nedir normal mi sizinde mi boyle acaba
Günün her vakti anneden gelen süt farklı gece sulu sütüm geliyor mesela öğleye doğru yağlı süt. Ama sık emzirirsen yağlı ya da sulu süt kavramı olmaz. Sulu süt fazla diyorsan sık emzir öyle bir sorun kalmaz

bu aralar yeşil canm cok nadir ara ata sarı oluyor Birde mukusu boyle bende hastalandı enfeksiyondan dır die düşünmüştüm çünkü yeşil kaka enfeksiyondan da kaynakli olur yazıyordu ona ihtimal verdim ama on sütümün bugun fazla olduğunu ve cok acik renk olduğunu yeni farkettim
Benim sütüm çok sulu olduğunda kakası yeşil renge dönüyor ordan anlıyorum

Günaydıııaaaann ☕☕☕☕

O tazyik sorununa yazanlardan biri bendim. Makas tutuş denemedim ama ben ön sütü (tazyikli kısmını) elle yanda makinayla sağıyorum. Sakin sakin akmaya başladığında bırakıyorum sağmayı. Bebek memeden içiyo doyuyo.. Sonra memede kalan sütü yine sağıyorum ön sütün üstüne aynı biberona.. kısa süre sonra onu içiyo zaten.. LargeGemini LargeGemini

Kızlar meraba kızım 35 günlük dün kalça çıkığı ultrasonu yaptırdık alfa 60 olması gerekirken 52 cıktı her ikisi de. Gelişme geriliği var dedi 1 ay sonra tekrar çekilecek. Ultrason sonucları sizlerde nasıl çıktı üzdü baya bu sonuç beni inşallah düzelir bu 1 ay içinde.
Burda da konuşulmuştu. Seninki erken gibi. 45 gün 2 ay daha doğru sonuç alınıyormuş.

Back