• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimki şu an 6 saattir çiş yapmadı. Bez kuru. Çok terliyor ondan mı acaba
[/QUOTE]
Karni tok mu canim. Her zaman oyle degilse.arada olur. Benim ayni devam kaka da ayni. Ama gecen.benimde aksam uyumustu kac saat sonra bakmistim yapmamis.

Çişte değil de kakada azalma oldu bizim doktor normal dedi
Benimkide 1,5-2 günde bi kaka yapıyor annesütü aldığı halde

Benimki şu an 6 saattir çiş yapmadı. Bez kuru. Çok terliyor ondan mı acaba
Canım huzursuzluğu varmı? Kardeşimin çok huzursuzluğu ve ağlamaları vardı ağlayarak idrar yapıyordu 2 aylıkken sünnet olmak zorunda kalmıştı

Kızlar günaydın benim 2 göğsüm de şişti yine antibiyotik kullanıyordum hafiflemişti ilaç daha bitmedi ağrı çok fazla

Kızlar günaydın benim 2 göğsüm de şişti yine antibiyotik kullanıyordum hafiflemişti ilaç daha bitmedi ağrı çok fazla
Canım sanki bugün benim de şişti çok ağrıyor elime sertlikler geliyor sağıyor musun sen ben şimdi boşaltacam çocuk da emmiyor aşıdan iştahı azaldı

Canım ben büyük oğlumda Prima premium çare kullandım onda da 3 numaradan sonra memnun kalmadım hep sırtından çıkarıyordu kakayi ama şimdi molfix de 2 numarada çıkmaya başladı birde 3 numara beze geçen bebisimiz var mı
Ben 3 numara aldim elimdeki 2 numara bugun biter yarin baslarim.

Canım ben büyük oğlumda Prima premium çare kullandım onda da 3 numaradan sonra memnun kalmadım hep sırtından çıkarıyordu kakayi ama şimdi molfix de 2 numarada çıkmaya başladı birde 3 numara beze geçen bebisimiz var mı
2 kullanıyorum ama üst bacakları hafif sıkıyor gibi 3 no aldım 1 tane kullandım iyiydi. 5 Eylülde iki aylık oluyoruz. O zaman daha güzel olur gibi.

Back