- 12 Kasım 2018
- 5.183
- 7.788
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gece 3 te degistirdim. Sabah kalktim 6 da yine baya doldurmustu degitirdim. Ama.dedigim gibi benim de gecen kac saat gecmisti yine yapmamisti ben de senin gibi dusunmustum.Benimki şu an 6 saattir çiş yapmadı. Bez kuru. Çok terliyor ondan mı acaba
6 saatte çokmuş ama uyuyorsa derin uykudayken yapmamış olabilirBenimki şu an 6 saattir çiş yapmadı. Bez kuru. Çok terliyor ondan mı acaba
Benimkide 1,5-2 günde bi kaka yapıyor annesütü aldığı haldeÇişte değil de kakada azalma oldu bizim doktor normal dedi
Canım huzursuzluğu varmı? Kardeşimin çok huzursuzluğu ve ağlamaları vardı ağlayarak idrar yapıyordu 2 aylıkken sünnet olmak zorunda kalmıştıBenimki şu an 6 saattir çiş yapmadı. Bez kuru. Çok terliyor ondan mı acaba
Tabi canım onunla kıyaslanamaz bileRahim filmi çektirmiştim onun yanında smear kolay gelmişti bana
Canım sanki bugün benim de şişti çok ağrıyor elime sertlikler geliyor sağıyor musun sen ben şimdi boşaltacam çocuk da emmiyor aşıdan iştahı azaldıKızlar günaydın benim 2 göğsüm de şişti yine antibiyotik kullanıyordum hafiflemişti ilaç daha bitmedi ağrı çok fazla
Çok endişelendim valla. Sonra yapmıştı. Şimdi yine dört saat oldu çiş yokBen gece 3 te degistirdim. Sabah kalktim 6 da yine baya doldurmustu degitirdim. Ama.dedigim gibi benim de gecen kac saat gecmisti yine yapmamisti ben de senin gibi dusunmustum.
Kakası azaldı ama idrarını iyi yapıyorBebeğinin çişinde azalma olan var mı. Sıcaktan mi yoksa doymuyor mu emin olamadim
Yok bir kere uyanmıştı6 saatte çokmuş ama uyuyorsa derin uykudayken yapmamış olabilir
Benim bu 4.şişişi canım emiyor su an bi de sagcam bana doğumdan Zor oldu bu mastitCanım sanki bugün benim de şişti çok ağrıyor elime sertlikler geliyor sağıyor musun sen ben şimdi boşaltacam çocuk da emmiyor aşıdan iştahı azaldı
Canim belki tam doymamisti acti falan.ondandir. Yine takipte ol doktora sorarsin duruma gore.Çok endişelendim valla. Sonra yapmıştı. Şimdi yine dört saat oldu çiş yok
Gecmis olsun canim baya uzadi seninkiKızlar günaydın benim 2 göğsüm de şişti yine antibiyotik kullanıyordum hafiflemişti ilaç daha bitmedi ağrı çok fazla
Benim en başta bi göğsüm oldu iki kere sanayi tipi makine ile boşalttık öyle düzeldi çok fenaydı ağlamaktan helak olduydumBenim bu 4.şişişi canım emiyor su an bi de sagcam bana doğumdan Zor oldu bu mastit
Canım ben büyük oğlumda Prima premium çare kullandım onda da 3 numaradan sonra memnun kalmadım hep sırtından çıkarıyordu kakayi ama şimdi molfix de 2 numarada çıkmaya başladı birde 3 numara beze geçen bebisimiz var mıCanım ben o yüzden prima premiuma geçtim
Ben 3 numara aldim elimdeki 2 numara bugun biter yarin baslarim.Canım ben büyük oğlumda Prima premium çare kullandım onda da 3 numaradan sonra memnun kalmadım hep sırtından çıkarıyordu kakayi ama şimdi molfix de 2 numarada çıkmaya başladı birde 3 numara beze geçen bebisimiz var mı
Ben iki bebegimde de minies kullanıyorum memnunumBende minies deneyeceğim bakalım
2 kullanıyorum ama üst bacakları hafif sıkıyor gibi 3 no aldım 1 tane kullandım iyiydi. 5 Eylülde iki aylık oluyoruz. O zaman daha güzel olur gibi.Canım ben büyük oğlumda Prima premium çare kullandım onda da 3 numaradan sonra memnun kalmadım hep sırtından çıkarıyordu kakayi ama şimdi molfix de 2 numarada çıkmaya başladı birde 3 numara beze geçen bebisimiz var mı