Benim tam bes haftalik ve firtinali doneme girmis gercekten deEki Görüntüle 2300731
Kızlar bunlar atak dönemleri. Bebeginizin doğması gereken tarihi baz aliyorsunuz o tarihe sıfır diyorsunuz. Sonra haftalara göre takip ediyorsunuz. Koyu renkler atak dönemleri. Açık renkler sakin olduğu dönemler. Atak dönemlerinde memeye fazla yapışma meme reddi gibi durumlar olabilirmiş
Doğumu takip eden ilk 48 saatte ölçüm yaptım şeker normale döndü sonra birdaha test yapılmadıCevap verir misin bilmiyorum ama yine de sorayim,gebelik şekeri olanlar tekrar test yaptı mi? Yine şeker yüklemesi mi yapildi?
Geçiyor bi kaç gün sürebiliyor ama sonra yine sakinliyorlar. Biraz sabır sadeceBenim tam bes haftalik ve firtinali doneme girmis gercekten de
Huggeste vardı işte hiç sizdirmiyordu o da artık Türkiye'de yokmusBen kullanmıyorum canım. Tabii gidip bi baktırmak lazım.
Züccaciyelerde mutfak eşyası satan yerlerde bulabilirsin.
Sanki bezle çok ilgili değil. Kaka çok ve sıvı olunca belden çıkıyor. Diğer çocuklarda da değişik bezler kullanmıştım. Prima, molfix, huggies vardı o zamanlar. Hepsinde oluyordu. Ama bu bel bandı olayı iyiymiş hangi bez acaba?
Tam yedi haftalık buna göre ama benim oğlan 10 gündür çok memeye düştü ve çok ağlıyor çabuk uyaniyorBenim tam bes haftalik ve firtinali doneme girmis gercekten de
AnladiM.benimki de o zaman yapildi hersey normal dediler ama yinede 8 hafta sonra 2 saatlik test istediler,bugün gittim oğlumla beraber 2 saat bir yere gidemezsin dedi,daha önce yaptim öyle bisey demediler yine aynı olacak sandım yapmadan döndüm eveDoğumu takip eden ilk 48 saatte ölçüm yaptım şeker normale döndü sonra birdaha test yapılmadı
Benim öyle sanki rakı gibi rengi sonra mama gibi koyu oluyorKizlar birsey soracağım on süt nekadar oluyor mesela kac cc den sonra yağlı süt geliyor acaba
Kendimde şunu farkettim on sütüm cok fazla ve cok su gibi nedeni nedir normal mi sizinde mi boyle acaba
Benim baya fazla on sütüm var ve kizim az birsey emdikten sonda bırakıyor ve genelde hep on sütü aliyor.Benim öyle sanki rakı gibi rengi sonra mama gibi koyu oluyor
Neden o kadar incelediler ki, ben bu hafta Doğum sonrası dr kontrolüme gittim diyabet için herhangi bir tahlil yapmaya gerek görmedi yalnızca Demir eksikliği anemisi tahlili yapılacakAnladiM.benimki de o zaman yapildi hersey normal dediler ama yinede 8 hafta sonra 2 saatlik test istediler,bugün gittim oğlumla beraber 2 saat bir yere gidemezsin dedi,daha önce yaptim öyle bisey demediler yine aynı olacak sandım yapmadan döndüm eve
Benim de cok.tazikli akinca bogazinda kaliyor.Ben daha az aksin diye makas yapip tutuyorum. Banu Cifcinin videosunu izlerken yaninda bir coxuk.doktoru var sutu cok tazikli akanlar icin o sekilde tavsiyede bulunmustuBenim baya fazla on sütüm var ve kizim az birsey emdikten sonda bırakıyor ve genelde hep on sütü aliyor.
Birde kizlar tazyikli süt sorunu olan biri vardi tam hatırlayamadım benimde oyle az sütüm de olsa cok da olsa kizim birkac çekmeden sonra yazınlı oluyor ve kizim emmeyi sınırlı bir şekilde bırakıyor. Çözümü nasil yapabiliriz ya.
Son bir sey daha soracağım kizlae hic gogsunuzuu sağınca baktınız mı meme ucunuz kaç delikten süt akıyo benim sütüm az olsada en az 9 delikten süt dökülüyor ve kizim yutkunamadık icin ememiyor ne yapsam bir fikri olan varmi acaba
Birisi önce biraz sağıyorum. Tazyik sorununu çözüyorum demişti. Sağdığını da sonradan verirsin biberonlaBenim baya fazla on sütüm var ve kizim az birsey emdikten sonda bırakıyor ve genelde hep on sütü aliyor.
Birde kizlar tazyikli süt sorunu olan biri vardi tam hatırlayamadım benimde oyle az sütüm de olsa cok da olsa kizim birkac çekmeden sonra yazınlı oluyor ve kizim emmeyi sınırlı bir şekilde bırakıyor. Çözümü nasil yapabiliriz ya.
Son bir sey daha soracağım kizlae hic gogsunuzuu sağınca baktınız mı meme ucunuz kaç delikten süt akıyo benim sütüm az olsada en az 9 delikten süt dökülüyor ve kizim yutkunamadık icin ememiyor ne yapsam bir fikri olan varmi acaba
Burda o şekilde oluyor bende anlamadim neden. Sadece açlık kani verdim çıktımNeden o kadar incelediler ki, ben bu hafta Doğum sonrası dr kontrolüme gittim diyabet için herhangi bir tahlil yapmaya gerek görmedi yalnızca Demir eksikliği anemisi tahlili yapılacak
Banada doktor 6 hafta sonra seker yükleme testi yaptır demişti ama ben daha 40 muayenesine bile gitmedim.AnladiM.benimki de o zaman yapildi hersey normal dediler ama yinede 8 hafta sonra 2 saatlik test istediler,bugün gittim oğlumla beraber 2 saat bir yere gidemezsin dedi,daha önce yaptim öyle bisey demediler yine aynı olacak sandım yapmadan döndüm eve
Ön sütü çok alınca kakası yeşil oluyor, bebeğin kakası nasıl?Benim baya fazla on sütüm var ve kizim az birsey emdikten sonda bırakıyor ve genelde hep on sütü aliyor.
Bende 40 muayenesine zar zor gittim vallaBanada doktor 6 hafta sonra seker yükleme testi yaptır demişti ama ben daha 40 muayenesine bile gitmedim.
Ön sütü çok alınca kakası yeşil oluyor, bebeğin kakası nasıl?
Canim bana doktor 45 gunlukken.kaca cikigi.ultrasonu cektir dedi. Sizin daha erken cekilmis acaba onunla.alakali olabilir miKızlar meraba kızım 35 günlük dün kalça çıkığı ultrasonu yaptırdık alfa 60 olması gerekirken 52 cıktı her ikisi de. Gelişme geriliği var dedi 1 ay sonra tekrar çekilecek. Ultrason sonucları sizlerde nasıl çıktı üzdü baya bu sonuç beni inşallah düzelir bu 1 ay içinde.
biz 1 aylıkken yaptırdık normal çıktı değerler konusunda bir fikrim yok ama düzelir inş canını sıkma çift bez takılması önlem olarak fayda sağlıyormuş öyle yap istersenKızlar meraba kızım 35 günlük dün kalça çıkığı ultrasonu yaptırdık alfa 60 olması gerekirken 52 cıktı her ikisi de. Gelişme geriliği var dedi 1 ay sonra tekrar çekilecek. Ultrason sonucları sizlerde nasıl çıktı üzdü baya bu sonuç beni inşallah düzelir bu 1 ay içinde.
Smear yaptırdın mı şekerim?Bende 40 muayenesine zar zor gittim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?