2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim tam bes haftalik ve firtinali doneme girmis gercekten de

Kizlar birsey soracağım on süt nekadar oluyor mesela kac cc den sonra yağlı süt geliyor acaba

Kendimde şunu farkettim on sütüm cok fazla ve cok su gibi nedeni nedir normal mi sizinde mi boyle acaba

Huggeste vardı işte hiç sizdirmiyordu o da artık Türkiye'de yokmus

Doğumu takip eden ilk 48 saatte ölçüm yaptım şeker normale döndü sonra birdaha test yapılmadı
AnladiM.benimki de o zaman yapildi hersey normal dediler ama yinede 8 hafta sonra 2 saatlik test istediler,bugün gittim oğlumla beraber 2 saat bir yere gidemezsin dedi,daha önce yaptim öyle bisey demediler yine aynı olacak sandım yapmadan döndüm eve

Benim öyle sanki rakı gibi rengi sonra mama gibi koyu oluyor
Benim baya fazla on sütüm var ve kizim az birsey emdikten sonda bırakıyor ve genelde hep on sütü aliyor.

Birde kizlar tazyikli süt sorunu olan biri vardi tam hatırlayamadım benimde oyle az sütüm de olsa cok da olsa kizim birkac çekmeden sonra yazınlı oluyor ve kizim emmeyi sınırlı bir şekilde bırakıyor. Çözümü nasil yapabiliriz ya.

Son bir sey daha soracağım kizlae hic gogsunuzuu sağınca baktınız mı meme ucunuz kaç delikten süt akıyo benim sütüm az olsada en az 9 delikten süt dökülüyor ve kizim yutkunamadık icin ememiyor ne yapsam bir fikri olan varmi acaba

Neden o kadar incelediler ki, ben bu hafta Doğum sonrası dr kontrolüme gittim diyabet için herhangi bir tahlil yapmaya gerek görmedi yalnızca Demir eksikliği anemisi tahlili yapılacak

Benim de cok.tazikli akinca bogazinda kaliyor.Ben daha az aksin diye makas yapip tutuyorum. Banu Cifcinin videosunu izlerken yaninda bir coxuk.doktoru var sutu cok tazikli akanlar icin o sekilde tavsiyede bulunmustu

Birisi önce biraz sağıyorum. Tazyik sorununu çözüyorum demişti. Sağdığını da sonradan verirsin biberonla

Sagolun kizlae bunlari deneyeceğim özellikle makas turşunu izleyeyim bir tam anlamıyla dogru yapayim

Peki göğüs deliklerinin fazla olmasi ve fazla suyun bir anda ağzına dolması sorunu var bunun için kelkebek mi kullansam acaba ozaman da memeyi bırakırsa sonradan die korkuyorum

Göğüs ucu deliklerin cok fazla kizim nefes alamadan yutkunmam zorunda kalıyor ve tıkanıklık yapip bırakıyor ve bir daha emmiyo

Neden o kadar incelediler ki, ben bu hafta Doğum sonrası dr kontrolüme gittim diyabet için herhangi bir tahlil yapmaya gerek görmedi yalnızca Demir eksikliği anemisi tahlili yapılacak
Burda o şekilde oluyor bende anlamadim neden. Sadece açlık kani verdim çıktım

Banada doktor 6 hafta sonra seker yükleme testi yaptır demişti ama ben daha 40 muayenesine bile gitmedim.

Ön sütü çok alınca kakası yeşil oluyor, bebeğin kakası nasıl?

Kızlar meraba kızım 35 günlük dün kalça çıkığı ultrasonu yaptırdık alfa 60 olması gerekirken 52 cıktı her ikisi de. Gelişme geriliği var dedi 1 ay sonra tekrar çekilecek. Ultrason sonucları sizlerde nasıl çıktı üzdü baya bu sonuç beni inşallah düzelir bu 1 ay içinde.

Canim bana doktor 45 gunlukken.kaca cikigi.ultrasonu cektir dedi. Sizin daha erken cekilmis acaba onunla.alakali olabilir mi

biz 1 aylıkken yaptırdık normal çıktı değerler konusunda bir fikrim yok ama düzelir inş canını sıkma çift bez takılması önlem olarak fayda sağlıyormuş öyle yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…