- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Bu tsh olayını bende merak ediyorumBugün 49. Gün zaman su gibi akıyor bebişlerimiz günden güne büyüyor ve ben her geçen gününü özlüyorum günden güne değişiyor kuzum
2gündür elini ağzına götürüp colk colk emiyor alıp içime sokasım geliyor
Elini emmeye başladığım zaman hemen emziği veriyorum bi umut alışır diye ama bir iki emip atıyor böyle böyle alıştırmaya çalışıcam
Birde gebelikte tiroidi çıkan arkadaşlar hala ilaç kullanıyormusunuz kontrole gittiniz mi ben ilacı içmeyi çoğu zaman unutuyorum bebeğe etki eder mi acaba süt aracılığıyla
bebeğin tsh ını ölçtürsemmilaiyka canım senin bilgin var mı
Bide kafa şekli ile alakalı konuşulmuş yan yatırmadan kasıt vücuduyla birlikte mi yan pozisyon yoksa sadece kafamı artık kafayı düz tutabiliyorlar malum
2 gundurde aksamlari bizde de var ya gaz sancisi mi atak mi anlamadim ya baya zorluyor beni bu arada buralar baya sakinlesmis herkes baska platformdaNerdee bebiş o enerji ben de batarya yüzde 15 filan kaç gündür gaz manyaklığı beni yedi bitirdi. Allah’ım lütfen 1 günü normal geçsin arada dinleneyim diyorum artıkbirileri bişe sölesin geçiyo di mi yaa birden süt dökmüş kedi gibi oluyo di mi. Bunu duymaya ihtiyacım var
Bugun canim çay istedi demledim ama ne içtim nede bisey yedim ev islerini hallettim simdi buyugude uyutursam isitip içerim artık sonrada yemek telasi poff hic kendimize zaman yokGünaydın enerjik ve mutlu anneler..
Hadi bakiim müzik açıyoruz..
Kıpır kıpır dans ediyoruz..
Bebişleri bi kenara koyup kendimize kahvaltı hazırlıyoruz..
Kahveler benden
Hamilelikte tiroid yüksekliğim vardı 4. Ayda tamamen düzene girdi sürekli kontrol ettirdim bi sıkıntı yoktu. Bebeğinde 17. Gün tsh a bakıldı bir sorun yoktu çok şükürBugün 49. Gün zaman su gibi akıyor bebişlerimiz günden güne büyüyor ve ben her geçen gününü özlüyorum günden güne değişiyor kuzum
Elini emmeye başladığım zaman hemen emziği veriyorum bi umut alışır diye ama bir iki emip atıyor böyle böyle alıştırmaya çalışıcam
Birde gebelikte tiroidi çıkan arkadaşlar hala ilaç kullanıyormusunuz kontrole gittiniz mi ben ilacı içmeyi çoğu zaman unutuyorum bebeğe etki eder mi acaba süt aracılığıyla
Bide kafa şekli ile alakalı konuşulmuş yan yatırmadan kasıt vücuduyla birlikte mi yan pozisyon yoksa sadece kafamı artık kafayı düz tutabiliyorlar malum
Canım benim bebeğin uzamış sarılığı çıktı bunların sebeplerini araştırdılar bunlardanbiride bebekteki hipotiroidi imiş. 31 günlükken kan aldılar tsh 6,5 çıktı kontrol edicez 15gün sonra dediler. Geçen cuma kan verdik 10.26 çıktı bebişte hemen 1,5tablet tiroit ilacı başladılar. Bende doğumdan sonra hemen ilacı bırakmıştım acaba tiroidim devam ediyormu diye kan verdim herseyim normale dönmüştü ama bebişte sıkıntı çıktı.Bugün 49. Gün zaman su gibi akıyor bebişlerimiz günden güne büyüyor ve ben her geçen gününü özlüyorum günden güne değişiyor kuzum
Merhaba kafa sekli ile ilgili şimdilik düz yatırıp kafasını sağa sola çeviriyorum biraz büyüsün tamamen yan yatırımBugün 49. Gün zaman su gibi akıyor bebişlerimiz günden güne büyüyor ve ben her geçen gününü özlüyorum günden güne değişiyor kuzum
Canim ben kullaniyorum ilacimi dogum yaptigim gunden beri. Benim tsh yuksekti. dun kan tahlili sonucuma bakildi degerim Sifirlara.inmis ilacin dozu fszla gelmis malum.hamilelikteki hormonlarla suankj bir degil. Dun doktora.sordum bebegimin Tsh bakacak misiniz topuk kaninda bakiliyor zaten bebeginizde sikinti yok dedi.Bugün 49. Gün zaman su gibi akıyor bebişlerimiz günden güne büyüyor ve ben her geçen gününü özlüyorum günden güne değişiyor kuzum
Ben saglik ocaginda baktirdim hormonlar degisiyo her zsman yuksek.olan tshm yerler.altinda sifirlara inmis ilacim zdozu dusuruldu.Bu tsh olayını bende merak ediyorum
Doğuma yakın ilaç kullandım bende
Sıra aldım dahiliyeye baksınlar bakalım hormonlarıma
Sizin gebelik tiroidi idi o zaman. Benim.hamilelikten once.de vardi keske benim de gecmis olsa ama malesef hic gecmeyecek hemde hasimato tiroidi. Bebegine de cok gecmis olsun canim ilacla kontrol atina alinir.Canım benim bebeğin uzamış sarılığı çıktı bunların sebeplerini araştırdılar bunlardanbiride bebekteki hipotiroidi imiş. 31 günlükken kan aldılar tsh 6,5 çıktı kontrol edicez 15gün sonra dediler. Geçen cuma kan verdik 10.26 çıktı bebişte hemen 1,5tablet tiroit ilacı başladılar. Bende doğumdan sonra hemen ilacı bırakmıştım acaba tiroidim devam ediyormu diye kan verdim herseyim normale dönmüştü ama bebişte sıkıntı çıktı.
Çooook tatliş maşallah allah nazarlardan korusunTeyzelerim ben de 1 aylık oldum, 2gun geç çekildim fotoğrafımı ama olsuno zaman bana maşallah ❤
Amin canım tüm yavrularimizi korusun Rabbim teşekkür ederizÇooook tatliş maşallah allah nazarlardan korusun
Canım intagram kullaniyormusun senin için de sorun yoksa takiplessekBioderma canım
Canm benimde olur boyu hamilelikten once de biliyordum gerci ben daha gitmedim baktrmaya hamileyken 200 içiyordum simdi 100 e dusurdum 2 çocukla hast gitmek facia gibi biraz zaman geçtikten sonra bende batıracağım.Sizin gebelik tiroidi idi o zaman. Benim.hamilelikten once.de vardi keske benim de gecmis olsa ama malesef hic gecmeyecek hemde hasimato tiroidi. Bebegine de cok gecmis olsun canim ilacla kontrol atina alinir.
Saglik ocaginda baktir canim daha kolay hastanedenseCanm benimde olur boyu hamilelikten once de biliyordum gerci ben daha gitmedim baktrmaya hamileyken 200 içiyordum simdi 100 e dusurdum 2 çocukla hast gitmek facia gibi biraz zaman geçtikten sonra bende batıracağım.
Bu arada topuk kanında tsh bakiliyo zaten bir sıkıntı olsa arıyolar kizlar
Maşallah, kızlarımız pek benziyor yaTeyzelerim ben de 1 aylık oldum, 2gun geç çekildim fotoğrafımı ama olsuno zaman bana maşallah ❤
Kız görünümlü erkek guzeli Kuzeyimiz 19 temmuz doğumlu teyzesiMaşallah, kızlarımız pek benziyor ya19 Temmuz mu sizin de doğum tarihi
Kızlar ben karar verdim mememi kesip atıcam böyle bir ay süren meme ucu yarası mı olurmuş. Nasıl olduysa biri iyileşti öbürü daha kötü oldu gibi, oradan sağdığım süt de azaldı korkuyorum mastit olacağım diye. O kadar gıpta ediyorum ki sorunsuz emzirenlere. Hata yaptım ben ama nerde? Teyzem sağıp verme emmeyi iyice öğrensin, hazıra alıştığından memeden düzgün çekemiyor diyordu. Bugün gördü yarım saat emzirdim gayet çekiyor da gözüküyor, sonra açlıktan ağlıyor yine de aranıyor elini emiyor. Kendi dedi sağdığını ver diye. Yaralı meme kanadığı için o tarafı da vermek istemiyorum mecbur o tarafı sağıp veriyorum. Bide kıza kolik teşhisi kondu. Gerçekten tükendim.
Ay özür dileriiiim, ben sadece ikinci fotoğrafı görmüşüm, onda da arkadaki beyazlığı saç bandı sandım diye kız dedimKız görünümlü erkek guzeli Kuzeyimiz 19 temmuz doğumlu teyzesicanım tahin yağını lütfen ama lütfen dene
Kullanmıyorum canım ama sırf sizi takip etmek için açmayı düşünmüyor değilimCanım intagram kullaniyormusun senin için de sorun yoksa takiplessek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?