Her zaman mi oyle.Benim de arada oyle yapiyor ama soyle ya uykusunu almistir ya da gazi cikmamistir. Bizim kucuk ama artik uyku saatleri uyanik saatleri belli.
Genelde uykusunu alması imknsiz cunku sürekli kucakta durmak istiyor gazını güzel cikariyor aslında ama olabilir Perşembe gideceğiz Dr bakalım derdi neymis
Günaydın enerjik ve mutlu anneler..
Hadi bakiim müzik açıyoruz..
Kıpır kıpır dans ediyoruz..
Bebişleri bi kenara koyup kendimize kahvaltı hazırlıyoruz..
Kahveler benden ️️️
Kahveler benden
Kahveler benden
Kahveler benden
Nerdee bebiş o enerji ben de batarya yüzde 15 filan kaç gündür gaz manyaklığı beni yedi bitirdi. Allah’ım lütfen 1 günü normal geçsin arada dinleneyim diyorum artık birileri bişe sölesin geçiyo di mi yaa birden süt dökmüş kedi gibi oluyo di mi. Bunu duymaya ihtiyacım var
Bugün 49. Gün zaman su gibi akıyor bebişlerimiz günden güne büyüyor ve ben her geçen gününü özlüyorum günden güne değişiyor kuzum
2gündür elini ağzına götürüp colk colk emiyor alıp içime sokasım geliyor
Elini emmeye başladığım zaman hemen emziği veriyorum bi umut alışır diye ama bir iki emip atıyor böyle böyle alıştırmaya çalışıcam
Birde gebelikte tiroidi çıkan arkadaşlar hala ilaç kullanıyormusunuz kontrole gittiniz mi ben ilacı içmeyi çoğu zaman unutuyorum bebeğe etki eder mi acaba süt aracılığıyla
bebeğin tsh ını ölçtürsemmi laiyka
canım senin bilgin var mı
Bide kafa şekli ile alakalı konuşulmuş yan yatırmadan kasıt vücuduyla birlikte mi yan pozisyon yoksa sadece kafamı artık kafayı düz tutabiliyorlar malum
Nerdee bebiş o enerji ben de batarya yüzde 15 filan kaç gündür gaz manyaklığı beni yedi bitirdi. Allah’ım lütfen 1 günü normal geçsin arada dinleneyim diyorum artık birileri bişe sölesin geçiyo di mi yaa birden süt dökmüş kedi gibi oluyo di mi. Bunu duymaya ihtiyacım var
Canım benim oğlan da acayip gazlı. Ben gaz sancısı gelince hemen bebe yağı ile masaj yapıyorum,özellikle kasıklarına yapınca çok rahatlıyo. Sonra emziriyorum, emerken patır patır yapiyo hem gazını hem kakasını cikariyo çok şükür. Çok çok zorda kalırsak da alttan uyarıyoruz. Gaz sancısı berbat bı şey hakikaten
İlk kızım hem müthiş gazlıydı hem kolikti
3 kişi olarak gündüz bütün gün pışpış yapmaktan canımız çıkmıştı
3.ayın sonunda kolik bitmişti..
Gaz daha uzun sürdü ama kolik bitince çok yormadı..
Sonra dişler başladı biraz uyku sorunu oluştu ama hepsi 1 yıl civarı sürüyor. Hayatımızda sadece 1 yıl bu denli çaresiz geçiyor. Merak etme annesi geçecek sende ileride anılarında yaşayacaksın sadece bu günleri