Geçmeyen yaralarda bebekte dudak veya dil bağı var mı bakılması lazım belki senden kaynaklı değildirMaşallah, kızlarımız pek benziyor ya19 Temmuz mu sizin de doğum tarihi
Kızlar ben karar verdim mememi kesip atıcam böyle bir ay süren meme ucu yarası mı olurmuş. Nasıl olduysa biri iyileşti öbürü daha kötü oldu gibi, oradan sağdığım süt de azaldı korkuyorum mastit olacağım diye. O kadar gıpta ediyorum ki sorunsuz emzirenlere. Hata yaptım ben ama nerde? Teyzem sağıp verme emmeyi iyice öğrensin, hazıra alıştığından memeden düzgün çekemiyor diyordu. Bugün gördü yarım saat emzirdim gayet çekiyor da gözüküyor, sonra açlıktan ağlıyor yine de aranıyor elini emiyor. Kendi dedi sağdığını ver diye. Yaralı meme kanadığı için o tarafı da vermek istemiyorum mecbur o tarafı sağıp veriyorum. Bide kıza kolik teşhisi kondu. Gerçekten tükendim.
Geçmiş olsun canım. Sağmak bence daha çok yara yapıyodur. Emzirmek zor iş yaa az süt gelir artsın diye uğraş sonra çok gelir tıkanmasın diye uğraş. Mama işi rahatlık valla saati belli ne kadar içtiği belli doyduğu aç olduğu belli. Rabbim gör bizi ana sütü diye uğraşıyoruz yardım et hepimizeAy özür dileriiiim, ben sadece ikinci fotoğrafı görmüşüm, onda da arkadaki beyazlığı saç bandı sandım diye kız dedim
Tahin ağrımı almıştı ama yaraya etki etmemişti, bugün çok ağrım var iyi hatırlattınız yine süreyim.
Sağmak mı daha çok yara yapıyor, emzirmek mi kararsızım ama bebeğin ağzına kan gitmesin diye sağıyorum. Çünkü sağarken önce kan geliyor onu döküp yeniden sağıyorum falan.
Benim duru kızımla aynı gün dogmus kuzeyKız görünümlü erkek guzeli Kuzeyimiz 19 temmuz doğumlu teyzesicanım tahin yağını lütfen ama lütfen dene
Dogru tahmin canim oyle olmuş katilmak istersen mesaj at kızlaraBi de herkesler nerde yaa yademin peloo başak compeng meylen karamel( hadi arada kahve yapıyo yazıyo filan) sukella. Başka grup kurup ordan yazışıyolarmış gibim gizli gizli. Noldu anacıklar biz 40 a kadarı çok zor diye düşünürken 2. Ay daha mı fena yoksa
Neden öyle bı şey yaptılar ki haber vermeden? Ya da yazdılar da biz mi kacirdikDogru tahmin canim oyle olmuş katilmak istersen mesaj at kızlara
Açarsan yaz canım mutlaka ekleselim yanlış mesajı alıntıladım canimGeçmeyen yaralarda bebekte dudak veya dil bağı var mı bakılması lazım belki senden kaynaklı değildir
Bebek o geçmeyen tarafı emmiyor ki kuzum artık, onun emdiği taraf iyileştiGeçmeyen yaralarda bebekte dudak veya dil bağı var mı bakılması lazım belki senden kaynaklı değildir
Aynen valla helak oldukGeçmiş olsun canım. Sağmak bence daha çok yara yapıyodur. Emzirmek zor iş yaa az süt gelir artsın diye uğraş sonra çok gelir tıkanmasın diye uğraş. Mama işi rahatlık valla saati belli ne kadar içtiği belli doyduğu aç olduğu belli. Rabbim gör bizi ana sütü diye uğraşıyoruz yardım et hepimize
İnşallah diğer taraf da bir an önce iyileşir de emzirmenin keyifli kısmı başlarBebek o geçmeyen tarafı emmiyor ki kuzum artık, onun emdiği taraf iyileşti
Tamam canım..Açarsan yaz canım mutlaka ekleselim yanlış mesajı alıntıladım canim
Canım memeyi hiç mi almak istemiyor? Kucagına alıp oksayıp iletişim kurmaya calıssan canım.Benimki de emmek istiyor fakat ikide bir cıkarıp aglıyo sonra geri istiyor süt az mı geliyor diyr düşünmeye başladım cunku bende gunde 1 defa mama veriyorum acaba biberona alıstı da memeden yavaş gelince kızıyor muKızlar ya bebeğine biberon verip de meme reddi yaşayan var mı. Bebeğim iki gündür meme istemiyor. Çığlık kıyamet bağırıyor memeye yaklaşınca. Ne yapicam. Biberonu tamamen bırakmam gerekiyor. Oğlum memede uyurken bugün biberonda uyumak istedi ağladım üzüntüden
Uff yaae bu bebeklerin dili olsada söylese benumki de aynı viyak viyak anlasilamiyorCanım memeyi hiç mi almak istemiyor? Kucagına alıp oksayıp iletişim kurmaya calıssan canım.Benimki de emmek istiyor fakat ikide bir cıkarıp aglıyo sonra geri istiyor süt az mı geliyor diyr düşünmeye başladım cunku bende gunde 1 defa mama veriyorum acaba biberona alıstı da memeden yavaş gelince kızıyor mu
ÜZülme arkadaşım uykuya geçmeden memeni ver öyle devam etsin işe yarar belki. Biberondan bol geliyor kolaya çabuk alışıyor bebelerKızlar ya bebeğine biberon verip de meme reddi yaşayan var mı. Bebeğim iki gündür meme istemiyor. Çığlık kıyamet bağırıyor memeye yaklaşınca. Ne yapicam. Biberonu tamamen bırakmam gerekiyor. Oğlum memede uyurken bugün biberonda uyumak istedi ağladım üzüntüden
Biberon ben veriyorum 2-3 günde 1.. Ama red olmadı maşallah.. Avent bizim biberon..Kızlar ya bebeğine biberon verip de meme reddi yaşayan var mı. Bebeğim iki gündür meme istemiyor. Çığlık kıyamet bağırıyor memeye yaklaşınca. Ne yapicam. Biberonu tamamen bırakmam gerekiyor. Oğlum memede uyurken bugün biberonda uyumak istedi ağladım üzüntüden
G gulayavsar cnm annen meyve püresi yapmıştı degilmi o küçük cam kapları nerden aldiniz ve resim atabilirmisin acabab
Benimki de önce öyle yapıyordu. Şimdi hiç almak istemiyor. Sen neden mama veriyorsun. Benim biraz sütüm az geliyor. Ondan mama verdim mecburen.Canım memeyi hiç mi almak istemiyor? Kucagına alıp oksayıp iletişim kurmaya calıssan canım.Benimki de emmek istiyor fakat ikide bir cıkarıp aglıyo sonra geri istiyor süt az mı geliyor diyr düşünmeye başladım cunku bende gunde 1 defa mama veriyorum acaba biberona alıstı da memeden yavaş gelince kızıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?