2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçmeyen yaralarda bebekte dudak veya dil bağı var mı bakılması lazım belki senden kaynaklı değildir

Geçmiş olsun canım. Sağmak bence daha çok yara yapıyodur. Emzirmek zor iş yaa az süt gelir artsın diye uğraş sonra çok gelir tıkanmasın diye uğraş. Mama işi rahatlık valla saati belli ne kadar içtiği belli doyduğu aç olduğu belli. Rabbim gör bizi ana sütü diye uğraşıyoruz yardım et hepimize

Bi de herkesler nerde yaa yademin peloo başak compeng meylen karamel( hadi arada kahve yapıyo yazıyo filan) sukella. Başka grup kurup ordan yazışıyolarmış gibim gizli gizli. Noldu anacıklar biz 40 a kadarı çok zor diye düşünürken 2. Ay daha mı fena yoksa

Dogru tahmin canim oyle olmuş katilmak istersen mesaj at kızlara

Arkadaşlar forumda grup kurmak falan yok o nerden çıktı ya? En son attığımız mesajlara bakabilirsiniz

Aynen valla helak olduk

Kızlar ya bebeğine biberon verip de meme reddi yaşayan var mı. Bebeğim iki gündür meme istemiyor. Çığlık kıyamet bağırıyor memeye yaklaşınca. Ne yapicam. Biberonu tamamen bırakmam gerekiyor. Oğlum memede uyurken bugün biberonda uyumak istedi ağladım üzüntüden

Canım memeyi hiç mi almak istemiyor? Kucagına alıp oksayıp iletişim kurmaya calıssan canım.Benimki de emmek istiyor fakat ikide bir cıkarıp aglıyo sonra geri istiyor süt az mı geliyor diyr düşünmeye başladım cunku bende gunde 1 defa mama veriyorum acaba biberona alıstı da memeden yavaş gelince kızıyor mu

Uff yaae bu bebeklerin dili olsada söylese benumki de aynı viyak viyak anlasilamiyor

ÜZülme arkadaşım uykuya geçmeden memeni ver öyle devam etsin işe yarar belki. Biberondan bol geliyor kolaya çabuk alışıyor bebeler

Biberon ben veriyorum 2-3 günde 1.. Ama red olmadı maşallah.. Avent bizim biberon..
Biberonla içmeyi seviyo hızlı akıyo diye. Memede süt azsa biraz tepki gösteriyo ama ben de o zaman biriktirip öyle veriyorum.
Emzik alıyo die red eder mi onu bilemiyorum ama

Eklentiler

• AE5E68C1-854F-4160-A327-CC34E7617879.jpeg
    69,6 KB · Görüntüleme: 54
  • FD872D32-B956-4654-B05D-5A9766D2EEEC.jpeg
    72,2 KB · Görüntüleme: 60
  • F4FE5D26-64AB-4F9D-8375-357C8030EAF3.jpeg
    82,9 KB · Görüntüleme: 61
Benimki de önce öyle yapıyordu. Şimdi hiç almak istemiyor. Sen neden mama veriyorsun. Benim biraz sütüm az geliyor. Ondan mama verdim mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…