- 12 Kasım 2018
- 5.183
- 7.788
- 198
Ben emzigi verince besiginde kendi kendi uyuyor. Bu aralar meme.reddinden korktugum icin emzigi vermiyorum. Ayrica esimde emzigi vermemi hic istemiyorevet ama yerine koyunca uyanıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben emzigi verince besiginde kendi kendi uyuyor. Bu aralar meme.reddinden korktugum icin emzigi vermiyorum. Ayrica esimde emzigi vermemi hic istemiyorevet ama yerine koyunca uyanıyor
Mustela kullanıyorım ben canım temiz içerikli oldugu içinKızlar şampuan ne kullaniyorsunuz
Benim de sazan gibi atlamam peki:))) gözün ultrasonunun çekilebileceğini düşünmem intihar sebebi neyse lohusaligimiza verelim:)yok canim ben yanlis yazdim goz muayenesi yazacaktim
Mustela canimKızlar şampuan ne kullaniyorsunuz
Bioderma canımKızlar şampuan ne kullaniyorsunuz
Genelde uykusunu alması imknsiz cunku sürekli kucakta durmak istiyor gazını güzel cikariyor aslında ama olabilir Perşembe gideceğiz Dr bakalım derdi neymisHer zaman mi oyle.Benim de arada oyle yapiyor ama soyle ya uykusunu almistir ya da gazi cikmamistir. Bizim kucuk ama artik uyku saatleri uyanik saatleri belli.
Uykuya zor dalıyor olabilir.Genelde uykusunu alması imknsiz gazını da güzel cikariyor aslında ama olabilir Perşembe gideceğiz Dr bakalım derdi neymis
Bizim renkli gibi ama öyle HD kalitesinde bi görüntü olmadığından pek belli değil. Wifi da dışarıdan bağlanabilmeni sağlıyor kameraya canımCanım pek bilgim yok o yüzden soruyorum, wi-fi özelliği ne için? Bir de görüntü renkli mi siyah beyaz mi
Çok geçmiş olsun azalmamıştır yağlanmıştır o endişe etmeKızlar günaydın. Ben Istanbul'a döndüm. Babam hala yoğun bakımda. Istanbul a sevk edilmedi henüz
Sütüm iyice kesildi strestten. Sizce neler yapabilirim? Bebek 1 aylık oldu. Bu saatten sonra süt artar mi? Bilgisi olan var mi?
Var trdeki 120mg olması lazım paranox ditil parasetamol içeeiyorBunu kullanıyoruz canım trde var mı bilmiyorum, 8 kgdan önce şurup vermiyor doktorumuz
Eki Görüntüle 2300019
Birde bizim şampuanımızı sordun sandım ulan ben ne kullanıyorum dedim mustela aldım sürü psikolojisiKızlar şampuan ne kullaniyorsunuz
İyi hadi geçmiş olsunBen de kaçırdım ekleşme zamanını İnstagram tugba_fzt Takibe takip ☺
4-5 gibi çıkacağız hastaneden crp değerimiz düştü cok şükür
Bebikleri memiklere yapıştırıp öyle hazırlasak kahvaltıyıGünaydın enerjik ve mutlu anneler..
Hadi bakiim müzik açıyoruz..
Kıpır kıpır dans ediyoruz..
Bebişleri bi kenara koyup kendimize kahvaltı hazırlıyoruz..
Kahveler benden
Kenarda durmuyordu kahvem sogumasin hemen geliyorumGünaydın enerjik ve mutlu anneler..
Kahveler benden
Nerdee bebiş o enerji ben de batarya yüzde 15 filan kaç gündür gaz manyaklığı beni yedi bitirdi. Allah’ım lütfen 1 günü normal geçsin arada dinleneyim diyorum artık birileri bişe sölesin geçiyo di mi yaa birden süt dökmüş kedi gibi oluyo di mi. Bunu duymaya ihtiyacım varGünaydın enerjik ve mutlu anneler..
Kahveler benden
Canım benim oğlan da acayip gazlı. Ben gaz sancısı gelince hemen bebe yağı ile masaj yapıyorum,özellikle kasıklarına yapınca çok rahatlıyo. Sonra emziriyorum, emerken patır patır yapiyo hem gazını hem kakasını cikariyo çok şükür. Çok çok zorda kalırsak da alttan uyarıyoruz. Gaz sancısı berbat bı şey hakikatenNerdee bebiş o enerji ben de batarya yüzde 15 filan kaç gündür gaz manyaklığı beni yedi bitirdi. Allah’ım lütfen 1 günü normal geçsin arada dinleneyim diyorum artık birileri bişe sölesin geçiyo di mi yaa birden süt dökmüş kedi gibi oluyo di mi. Bunu duymaya ihtiyacım var
İlk kızım hem müthiş gazlıydı hem koliktiNerdee bebiş o enerji ben de batarya yüzde 15 filan kaç gündür gaz manyaklığı beni yedi bitirdi. Allah’ım lütfen 1 günü normal geçsin arada dinleneyim diyorum artık birileri bişe sölesin geçiyo di mi yaa birden süt dökmüş kedi gibi oluyo di mi. Bunu duymaya ihtiyacım var