2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar Metehan emip emip kusuyor.Az emzireyim kusmasın diyorum ama bu sefer de hala emmek istiyor diye üzülüyorum.Var mı böyle emip emip kusan bebisimiz siz ne yapıyorsunuz bu durumda
Benimki de bugün çok kusuyor yediğini kusuyor neden oldu anlamadım üşüttu mu acaba.

Canım geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Duayla..

Sonunda doğum kilolarını hemen veremeyen bi ünlü gördüm.
Ünlüler ikiye ayrılır doğum kilolarını hemen verip foti paylasanlar ve doğum kilolarını hemen veremeyip bir süre saklananlar.. Fayriye de hemen veremeyip ama saklanmayan türden.. halk kadını

Kızlara aranızda spiral kullanan varmıydı? Yada kullanacak olan? Ben ilaç kullanmayı sevmiyorum. Ve artık çocuk işini de kapattım. Ne zaman spiral taktırabiliriz bir bilginiz varmı?
Benim bildiğim spirallerin içinde de hormon var. 5 ve 10 yıllık koruma iceren ile adet kanamasını bir gun azaltıp bir gün arttıran türleri var. Ben de taktirmak istiyorum. Bilen varsa aydinlatsın lutfen.

Kızlara aranızda spiral kullanan varmıydı? Yada kullanacak olan? Ben ilaç kullanmayı sevmiyorum. Ve artık çocuk işini de kapattım. Ne zaman spiral taktırabiliriz bir bilginiz varmı?
Pazartesi doktora gidicem kontrole ilacı Bi içip Bi içmem huyumu biliyorum o yüzden spiral istiyorum o ne dicek bakalım sorup yazarım canım

Yaa malzemeler süpermiş biri bana yapsa 1 gün fln yatsam içinde saol canım karanfil ve Gül kurusu yok tuz bal lavanta karıştırıp kaşlarına süreyim bebenin tüm vücut yapmaya fırsat bulamam galiba

Bacimlar bana günlük rutininizi bı anlatır mısınız..benim oğlan gündüz sürekli ağlıyo akşamı zor ediyorum valla, gece uykulari maşallah iyi ama sabahtan akşama kadar ağlama bı yandan, gaz sancısı bı yandan, uykuya dalamamak bı yandan tüm gün koala gibi yapışık geziyoz hiçbir şey yapamıyorum. Ne yemek ne temizlik ne başka bı şey, WC ye bile gidemiyorum. Bı el atın bana

Eki Görüntüle 2298613

Bu kıyağımı unutmayın Fahriyeye bakın ve şükredin doğurduk bizde
Umudumuzsun fahriye
Bu arada ben bunalim takılınca eşim baskül alıp gelmiş, 5kilo fazlaligim varmış sadece ama olduğumdan daha iri görünüyorum ilginç. Hadi bakalım kızlar incecik dal gibi olalım eski halimize dönelim

Çünkü karında kas yok canım yanlara çekildi ee memiklerde büyüdü oda bedeni iri gösteriyo illaki fazla kilomuzda var toplanıcaz 6-9 ay arasında bak görürsünüz

Alın benden de o kadar... Fazlası var eksiği yok. Memede uyumazsa eyvahh canıma okuyor. Nefes alamıyorum. Sürekli mizik mizik susmuyor insanin sinirleri bozuluyor. Simdi esim evde bayram tatilinden dolayi , simdiden karalar bağladım o ise baslayinca napicam diye. Gece bi sekilde uyuyor ama gunduz cok yoruyor zor yemek yiyorum bazen yiyemiyorum o zaman stres yapiyorum sutum azalcak diye. Gecicek duzelicek diye diye ikna ediyorum kendimi

Al benden de o kadar sabaha karşı kalktı daha gözünü kırpmadı mememde 5 dakka 10 dakka tavşan uykusu ne yemek yiyebiliyorum ne ev işi ne tuvalet banyo yaptırınca uyuyordu oda uçtu gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…