Moralim düzeldi benimde vallaVuvvvvvvvv ben mankenim yyanında
Bende aynı durumdayım büyük bi kosmıno ter yoluyla atıyorum bide süt veriyoruz daha ne kaldı bence mantıklıKızlar benim çişim gelmiyor ya o kadar sıvı içiyorum tuvalete ya 1 ya 2 gidiyorum emzirmeyle mi alakalı acaba?
Aynen kuzum bende çok terliyorumBende aynı durumdayım büyük bi kosmıno ter yoluyla atıyorum bide süt veriyoruz daha ne kaldı bence mantıklı
Yaklaşık 2 saattir bakıp bakıp mutlu oluyorum halk kadını fahriyee
Benimki de bugün çok kusuyor yediğini kusuyor neden oldu anlamadım üşüttu mu acaba.Kızlar Metehan emip emip kusuyor.Az emzireyim kusmasın diyorum ama bu sefer de hala emmek istiyor diye üzülüyorum.Var mı böyle emip emip kusan bebisimiz siz ne yapıyorsunuz bu durumda
Sonunda doğum kilolarını hemen veremeyen bi ünlü gördüm.
Canım geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Duayla..Herkese merhaba,
Kızlar uzun süredir yazamıyorum. Skntili dönemler geçiriyorum . Tatile çıktığımız ilk gün kaza yaptık, neyse olan oldu dedik geldik, ama ertesi gun babam rahatsızlandı yoğun bakımda şuan. Annem ve eşim de rahatsızlandı. Evimize dönemiyoruz, babamin hastaneden sevki yapılamadı bayram tatili araya girdi vs. Derken biz buralarda kaldik.
Duaya ihtiyacım var. Hiç buraya girecek vaktim yok, halim yok, keyfim yok. Ama aklıma gelmiyor değilsiniz. Hepiniz iyisinizdir umarım.
Bebeğimde ve bende bir sknti yok ama her şey üst üste gelince ben çok bunaldim. Sütüm kesildi kesilecek . Damla damla sağıyorum resmen. Her şey bir anda alt üst oldu. Bana ve aileme dua edin
Ünlüler ikiye ayrılır doğum kilolarını hemen verip foti paylasanlar ve doğum kilolarını hemen veremeyip bir süre saklananlar.. Fayriye de hemen veremeyip ama saklanmayan türden..Sonunda doğum kilolarını hemen veremeyen bi ünlü gördüm.
Hahaha valla yaYaklaşık 2 saattir bakıp bakıp mutlu oluyorum halk kadını fahriyee
Buraya kadar kaçabildi sıkıldı demek ki odaSonunda doğum kilolarını hemen veremeyen bi ünlü gördüm.
Benim bildiğim spirallerin içinde de hormon var. 5 ve 10 yıllık koruma iceren ile adet kanamasını bir gun azaltıp bir gün arttıran türleri var. Ben de taktirmak istiyorum. Bilen varsa aydinlatsın lutfen.Kızlara aranızda spiral kullanan varmıydı? Yada kullanacak olan? Ben ilaç kullanmayı sevmiyorum. Ve artık çocuk işini de kapattım. Ne zaman spiral taktırabiliriz bir bilginiz varmı?
Pazartesi doktora gidicem kontrole ilacı Bi içip Bi içmem huyumu biliyorum o yüzden spiral istiyorum o ne dicek bakalım sorup yazarım canımKızlara aranızda spiral kullanan varmıydı? Yada kullanacak olan? Ben ilaç kullanmayı sevmiyorum. Ve artık çocuk işini de kapattım. Ne zaman spiral taktırabiliriz bir bilginiz varmı?
Yaa malzemeler süpermiş biri bana yapsa 1 gün fln yatsam içindeGerçek bal, lavanta, karanfil, kaya tuzu, gül kurusu hepsini havanda un gibi yapıyorsun balla karıştırıyorsun sonra bebeğin tüm vücuduna sürüyorsun. Kundak yap mutlaka bebek bali yalamasın. Bi 45 dk 1 saat bekletip yıkıyorsun canım pamuk gibi oluyor
Umudumuzsun fahriye
Çünkü karında kas yok canım yanlara çekildi ee memiklerde büyüdü oda bedeni iri gösteriyo illaki fazla kilomuzda var toplanıcaz 6-9 ay arasında bak görürsünüzUmudumuzsun fahriye
Bu arada ben bunalim takılınca eşim baskül alıp gelmiş, 5kilo fazlaligim varmış sadece ama olduğumdan daha iri görünüyorum ilginç. Hadi bakalım kızlar incecik dal gibi olalım eski halimize dönelim
Ay hadi İnşallahÇünkü karında kas yok canım yanlara çekildi ee memiklerde büyüdü oda bedeni iri gösteriyo illaki fazla kilomuzda var toplanıcaz 6-9 ay arasında bak görürsünüz
Bacimlar bana günlük rutininizi bı anlatır mısınız..benim oğlan gündüz sürekli ağlıyo akşamı zor ediyorum valla, gece uykulari maşallah iyi ama sabahtan akşama kadar ağlama bı yandan, gaz sancısı bı yandan, uykuya dalamamak bı yandan tüm gün koala gibi yapışık geziyoz hiçbir şey yapamıyorum. Ne yemek ne temizlik ne başka bı şey, WC ye bile gidemiyorum. Bı el atın bana
Al benden de o kadar sabaha karşı kalktı daha gözünü kırpmadı mememde 5 dakka 10 dakka tavşan uykusu ne yemek yiyebiliyorum ne ev işi ne tuvalet banyo yaptırınca uyuyordu oda uçtu gittiBacimlar bana günlük rutininizi bı anlatır mısınız..benim oğlan gündüz sürekli ağlıyo akşamı zor ediyorum valla, gece uykulari maşallah iyi ama sabahtan akşama kadar ağlama bı yandan, gaz sancısı bı yandan, uykuya dalamamak bı yandan tüm gün koala gibi yapışık geziyoz hiçbir şey yapamıyorum. Ne yemek ne temizlik ne başka bı şey, WC ye bile gidemiyorum. Bı el atın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?