Ay gerçekten çok sevindim bu bilgiye öyle olursa tutturuyoruz almamız gereken kiloyu. Bizim sağlık ocağındaki ebe bana sinir oluyor, onu dinlemeyip sağıp biberonla verdiğim için. Emzirmene bakayım dedi, girdik emzirme odasına bebiş uyanmadı. 2 saatte bir uyandıracaksınız diyordu, bakın uyanmıyor dedim. Kendisi de uyandıramadı, sonra oda sıcak ondan uyanmıyordur evde uyandırıp emzir dedi sonra da hiç ilgilenmedi emzirme tekniğiyle.En tabandan itibaren hesaplıyoruz ilk ay canım bizimkini öyle hesaplamislardi aylık kontrolde, :) sağlık ocağındaki ebeler de emzirme konusunda yardımcı oluyorlar sağolsunlar, aklında olsun sıkışirsan
Bugün başladım ben de tahine inşallah benim boyutumdaki yaralarda da işe yarar, teşekkür ederimCanım bana buradaki arkadaşlar tahinin üzerindeki yağı söylemişti gerçekten de faydasını gördüm bı dene istersen, sabah akşam sürekli her dk sur, emzirmden önce göğsünü iyice temizle sonra yine sur. İnşallah iyileşir yaraların Allah yardımcın olsun canım
Maşallah ona Ah şu emzirmeyi bi oturtabilsekBenim oğlum 2900 doğdu, ilk4 gün emziremedim yavrum sarilık oldu hastanede yatti 2600lere düştü dün kontrolumuz vardı, 18.gundu. 3350 olmuş kilosu çok şükür toparlamış maşallah. Sıkma canını, emzirme düzene girince kilo alır o, senin yaraların bı an önce iyilessin bak nasıl da tospik olacak annesi
Amiiin çok sağol canımGeçmiş olsun inşallah işe yarar ve umarım çabucak iyileşir
Tabiiisii de düştüğünden say Canım sonuçta o kadar kilo almış oluyor. Her bebişin doğası farklı ama bir şekilde hepsi hayata tutunup eninde sonunda düzenini kuruyo. Gün geçtikçe daha da iyi emer hiç sıkıntı yapma bence