• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizim hanımı emzikle oyalamaya çalışıyorum, süt gelmeyince kaşları çatıyo erkek Fatma, kendini prenses sanıyor 🤪🤪😎 😂 😂

Eklentiler

• IMG_20190807_143419.jpg
    IMG_20190807_143419.jpg
    120,9 KB · Görüntüleme: 89
Canim sen emzirirken bir gogsu cok uzun sure veriyor musun. Eger veriyorsan ne kadar dogru emzirsen de ondan da yara olabiliyor. Ben emzirirken iki gogsu de veriyorum tek goguste uzun sure bekletmiyorum.
Benimki uyuya uyuya emdiği için mecburen bekletiyorum canım. Benim 30 dk tutmam başkalarının 10 dk tutmasına eşit bence

Emzik kullananlar siz bebeginiz uyuyunca emzigi agzindan cikariyor musunuz. Ben her zaman emzik vermiyorum gunun bazi saatleri veriyorum.Uyuynca agzindan almaya calisiyorum vermiyo emzigi.Yavas yavas zorla aliyorum bu kez uzuluyorum kendisine yanlis bir sey mi yapiyorum acaba ilk bebek cahilligi iste😊

Benimki uyuya uyuya emdiği için mecburen bekletiyorum canım. Benim 30 dk tutmam başkalarının 10 dk tutmasına eşit bence
Benim dogum yaptigim.ilk gun yara oldu dogru emzirdigim halde. Kantaron surdum fayda etmedi. En.son tahinin uzerindeki yagi surdum de fayda etmisti. Dinlene dinlene mi emiyor canim oyleyse benimki oyle yapiyor

Emzik kullananlar siz bebeginiz uyuyunca emzigi agzindan cikariyor musunuz. Ben her zaman emzik vermiyorum gunun bazi saatleri veriyorum.Uyuynca agzindan almaya calisiyorum vermiyo emzigi.Yavas yavas zorla aliyorum bu kez uzuluyorum kendisine yanlis bir sey mi yapiyorum acaba ilk bebek cahilligi iste😊
Canım ben doyduğu zamanlar, aç olmayınca mırıldanınca veriyorum, belli zamanlarım falan yok yani 🙄 uykuya dalarken de işe yarıyor, aksine çekmiyorum ben ağzından, kendisi bırakıyor iyice dalınca, onun dışında uykuya dalmadan ağzından çıkarsa basıyor zılgıt 😂 😂

Benim dogum yaptigim.ilk gun yara oldu dogru emzirdigim halde. Kantaron surdum fayda etmedi. En.son tahinin uzerindeki yagi surdum de fayda etmisti.

Canım ben doyduğu zamanlar, aç olmayınca mırıldanınca veriyorum, belli zamanlarım falan yok yani 🙄 uykuya dalarken de işe yarıyor, aksine çekmiyorum ben ağzından, kendisi bırakıyor iyice dalınca, onun dışında uykuya dalmadan ağzından çıkarsa basıyor zılgıt 😂 😂
Benim baya derin uyuyor. Emzigi cikartmiyor.

BeniMki dalınca kendisi atiyor

13. Gün Durum raporu..
3.890 gr doğan Alper beyciğim olmuş 4.170 gr..
Boyu yarın ölçülecek sanırım ama burda bi kriter olmadığından eh meh yapıolar. Sanırım 52-53 cm falan..
0-3 ay ve 3-6 ay giymeye başladık.
2 numara beze geçesim var..
İlk oğlumun 1 aylık kilosunda kendileri..

Ayrıca kimse beni ve sıcacık mis kokulu kahvelerimi özlememiş. :skandal:

Sevgiler stop:KK49:

13. Gün Durum raporu..
Boyu yarın ölçülecek sanırım ama burda bi kriter olmadığından eh meh yapıolar. Sanırım 52-53 cm falan..

Oh masallah Alper Leo'ya 😍 belli zaten tombalak olacak. Benimki belki şimdi 4500 gr olmustur bende bir kaç gün sonra 1 numarali beze gecicem.

Ben alırım gayhve please 🙋🏻‍♀️

Benim göğüs ucum yoktu hemşireler ona odaklandı sanırım diğer kısmı göstermediler, evde videolar izledim sürekli ama sanırım beceremiyoruz biz, dudakları dışa doğru durmuyor kızımın mesela 😔 inşallah büyüyüp kuvvetlendikçe daha güzel emer

Amiiin ağzınızdan bal damlıyor. Evet doğum kilosundan sonra 300 gram, o baz alınarak hesaplanmıyor mu? Düştüğü kiloyu mu düşüneceğiz yoksa?
En tabandan itibaren hesaplıyoruz ilk ay canım bizimkini öyle hesaplamislardi aylık kontrolde, :) sağlık ocağındaki ebeler de emzirme konusunda yardımcı oluyorlar sağolsunlar, aklında olsun sıkışirsan

Kızlar, gece süt sağarken bi baktım pompa, süt tamamen kan içinde. Meme ucu yaralarım almış başını gitmiş, artık kendisini çatlak olarak adlandıramıyorum. Lansinohun kremi, göğüs kalkanı, kantaron yağı fayda etmedi. Şu gümüş kalkanlardan kullanıp sonuç alan var mı??? Türk malı olanı 200 lira. İşe yaramaycaksa boşa almak istemiyorum. Bebek doğru emmezse oluyor diyorlar da ben bebeğe müdahale edemiyorum ki. Ağzını tam açmıyor ve ucunu tutuyor
Canım bana buradaki arkadaşlar tahinin üzerindeki yağı söylemişti gerçekten de faydasını gördüm bı dene istersen, sabah akşam sürekli her dk sur, emzirmden önce göğsünü iyice temizle sonra yine sur. İnşallah iyileşir yaraların Allah yardımcın olsun canım

13. Gün Durum raporu..

Alper balasından vakit kalmaz diye şeeetmiyoruzz..
Aybala uyuyunca dev fincanımla kahve yapıp içiyorum, karamelimin ellerinden olsun niyetiyle, yanına da kahvenin devasalığı ile örtüşen bi çiko 🍫
☕😋

Kızlar size bişey danismam gerek, biz yarın uzun yola çıkacağız yaklaşık 12 saat falan, bizim minik hatunu taşıma koltuklarının-pusetin içine koyunca çok oturuyor gibi oluyor, nasıl etsek? Normal mi öyle, konulur mu? Ağrımaz mı beli

Back