- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
bizimkinin 36. günde çekildiŞükocum 1 aylıkta da kalça usg çekiliyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimkinin 36. günde çekildiŞükocum 1 aylıkta da kalça usg çekiliyor mu
bize doğumda 2. Ayına randevu alın dediler, öyle verdiler 2 ay olmadan net sonuç alamayız dediler debizimkinin 36. günde çekildi
Benim oğlum 2900 doğdu, ilk4 gün emziremedim yavrum sarilık oldu hastanede yatti 2600lere düştü dün kontrolumuz vardı, 18.gundu. 3350 olmuş kilosu çok şükür toparlamış maşallah. Sıkma canını, emzirme düzene girince kilo alır o, senin yaraların bı an önce iyilessin bak nasıl da tospik olacak annesiBebişi bir aydan daha büyük olan anneler, ilk bir ayda kaç gram alması gerekiyormuş bebişlerin? İnternetten baktığımda 600 gram ile 1 kilo arasında diyor. Bizim 3. Haftamız 300 gram anca alabildik daha başta kilo kaybı çok olmasaydı günlük alımımız iyi aslında ama. Başta 380 gram kaybettiğimiz için anca toparlıyoruz. Bir de biberon verme alışmasın diyorlar, sağıp vermesem iyice aç kalacak. Bu yetersizlik hissi beni mahvedecek
Geçmiş olsun inşallah işe yarar ve umarım çabucak iyileşirKızlar doktordan çıktık kolik dedi relactaz damla başladı
Tabiiisii de düştüğünden say Canım sonuçta o kadar kilo almış oluyor. Her bebişin doğası farklı ama bir şekilde hepsi hayata tutunup eninde sonunda düzenini kuruyo. Gün geçtikçe daha da iyi emer hiç sıkıntı yapma benceBenim göğüs ucum yoktu hemşireler ona odaklandı sanırım diğer kısmı göstermediler, evde videolar izledim sürekli ama sanırım beceremiyoruz biz, dudakları dışa doğru durmuyor kızımın mesela inşallah büyüyüp kuvvetlendikçe daha güzel emer
Amiiin ağzınızdan bal damlıyor. Evet doğum kilosundan sonra 300 gram, o baz alınarak hesaplanmıyor mu? Düştüğü kiloyu mu düşüneceğiz yoksa?
Pirensese de bak sen yafuu. Yerim dombalak bile çok şeker o kadar bebek özlemişim ki çok iyi geldi bu bebiş bana. İyiki de yapmışım.Bizim hanımı emzikle oyalamaya çalışıyorum, süt gelmeyince kaşları çatıyo erkek Fatma, kendini prenses sanıyor
Ben geçtim 2 numara beze biz de 4 kiloyu geçtik sanırım. Daha rahat oldu Karamelciiik seni ve kahvelerini özlemediğimizi de nerden çıkardın forumun en renkli şeysi tatliş bebiş ve güzel annelerden sonrA senin kaffelerin baban göre13. Gün Durum raporu..
3.890 gr doğan Alper beyciğim olmuş 4.170 gr..
Boyu yarın ölçülecek sanırım ama burda bi kriter olmadığından eh meh yapıolar. Sanırım 52-53 cm falan..
0-3 ay ve 3-6 ay giymeye başladık.
2 numara beze geçesim var..
İlk oğlumun 1 aylık kilosunda kendileri..
Ayrıca kimse beni ve sıcacık mis kokulu kahvelerimi özlememiş.
Sevgiler stop
Oy maşallahh alpere13. Gün Durum raporu..
Boyu yarın ölçülecek sanırım ama burda bi kriter olmadığından eh meh yapıolar. Sanırım 52-53 cm falan..
Sevgiler stop
Altına yastık koy cnnm birde yatar pozisyona getir, ben kullanmktan vazgeçtim bu yuzden port bebe aldımKızlar size bişey danismam gerek, biz yarın uzun yola çıkacağız yaklaşık 12 saat falan, bizim minik hatunu taşıma koltuklarının-pusetin içine koyunca çok oturuyor gibi oluyor, nasıl etsek? Normal mi öyle, konulur mu? Ağrımaz mı beli
MaşaAllah güzel kilo almışBebişim 35w6d 2700 doğdu
Şu an 5168 gr 55 cm. İkinci ayımızdayız aşılarımızı da vurulduk
Oy kıyamam nasıl ağladı
Amaaan boşverr illaki gidecek bu kilolar. Ben şimdi hiç moral bozmamak için gitmiyorum bişe almaya. Sadece bi çıktığımda siyah bol tişört alacam. Hem zayıf göstersin hemi de herşeyin üstüne geçiririm. Zira 10 kilo fazlam var hamile kaldığım kilodan annemle kv nin gitmesini bekliyorum. Çünkü yarışırcasına pasta börek yapıyolar. Şimdi yemesem de bisürü söyleniyorlar. Sen emzikli kadınsın Yemen lazım diye. Sankim börek süt yapıyo da Neyse bakalım. Böle işte. Yine çok konuştumbugün öğlen kızım uyur uyumaz arabasına koyup çarşıya gittik eşimle o miniğe bakarken bende 8 tane elbise deneyip 2sine sığabildim
aldım ama xl of nasıl sinirime dokunuyo
s beden giyiniyodum ya xl nedir
bide terlik alıcaktım adam hamilelikte ödem oluyo ya olduğu zaman bantlarından genişletebiliyosunuz dedi
hamile değilim beyfendi dedim of ağlıcaktım sinirimden dengesiz herif
tam işim bitti dönüyoruz bizimki uyandı ağladı arabada durmak istemedi
yine benim kucağımda geldi
boş araba sürdü eşimde
13. Gün Durum raporu..
Sevgiler stop
EMZİR CABUK BENI ALÇAK KADIN NIHAHAHAH
Geleceğin mankeni Baharın şok görüntüleri yayınlandı ❤❤
Eki Görüntüle 2296598
bize doğumda 2. Ayına randevu alın dediler, öyle verdiler 2 ay olmadan net sonuç alamayız dediler de
Ben şu doona baby arabalardan alacaktım araba olabilen oto koltuğu, o da tam yatmıyor diye tereddüt edip çocuk doktoruna sormuştum. Uzun süre içinde uyuyamaz 2, 3 saatte bir belini dinlendirmelisin demiştiKızlar size bişey danismam gerek, biz yarın uzun yola çıkacağız yaklaşık 12 saat falan, bizim minik hatunu taşıma koltuklarının-pusetin içine koyunca çok oturuyor gibi oluyor, nasıl etsek? Normal mi öyle, konulur mu? Ağrımaz mı beli
Canım karnına dokun ağladığı anlarda sağ taraf sert mi ? Yüksek ihtimal gaz var. Ama bir dr görmeli çocuğu yazık yavruma ya ilaçla hallolacak bir şey inşallahSürekli ağlayan bi bebek ve ben inanılmaz yorgunum hiçbirşey yapamıyorum elimden bişey gelmiyor çok üzülüyorum çocuğuma yetemediğimi düşünmeye başladım. Öncesinde böyle değildi çok sakin bi bebekti şimdi emzirsem de uzun uzun, sağıp biberonla da versem ağlıyor. Emerken bile bi savaş içindeyiz ve çoğu kez bu yüzden boğazına kaçıyor süt. Kucağıma alıp konuşunca gezdirince susuyor bi süre sonra yine başlıyor. Neden oluyor bu gaz sancısı mı başka bişey mi anlamıyorum. Doktora götürdük Iğdır’a gelmeden herşeyine bakıldı burada doktor sıkıntısı olduğu için. Sular berbat ben hazır suyla yıkıyorum çocuğu ama nefret ettim bu memleketten tamamen mahrumiyet. Çocuğun ateşi çıktı bir aylık çocuğa diş çıkarıyor olabilir dediler. Fena dolmuşum kızlar size patladım kusuru bakmayıverin.