Evet canım iltihaplanmış göğsün dedi yatırdılar. Dün birden durduk yere bi sizi girdi göğsüme ve üşüme tuttu ateşim çıktı fena oldum gogsum şişti kıpkırmızı olmuş çok ağrıyorDoktordan gelen mastit olmuş bir adet ikiz annesinden selamlariki günlük ilaç tedavisi başarılı olmazsa hastaneye gidilecek inşallah geçer bir an önce çok şiddetli bir acı var sağ göğsümde Selmaal25 neden yattın hastaneye seninde mi Mastit?
Benim oğlan 6 kız 7 cm uzadı ilk ay çok hızlı uzayabiliyorlar
Ayyy çok geçmiş olsun canım benim yaa. Ne yapacaklar ilaç mı verecekler ?Evet canım iltihaplanmış göğsün dedi yatırdılar. Dün birden durduk yere bi sizi girdi göğsüme ve üşüme tuttu ateşim çıktı fena oldum gogsum şişti kıpkırmızı olmuş çok ağrıyorseninde mı öyle.
Çok sagol canım allah razı olsun. Hiç bişeyim yoktu birden gogsum sızladı hafiften sonra üşüme tuttu ve bu hale geldi .çok kötü bi ağrı. Ateşim çok çıkıyordu.Canım çok geçmiş olsun ya nasıl birdenmi gelişti öncesinde hiç sinyal vermedi mi
Sağol canım. Antibiyotik taktı ağrı kesici yaptı bide ilaçlı bez koyuyorlar üstüne şişliği insin diye .geçer inşallah çok kötü.Ayyy çok geçmiş olsun canım benim yaa. Ne yapacaklar ilaç mı verecekler ?
Canım ya inşallah biran önce geçerÇok sagol canım allah razı olsun. Hiç bişeyim yoktu birden gogsum sızladı hafiften sonra üşüme tuttu ve bu hale geldi .çok kötü bi ağrı. Ateşim çok çıkıyordu.
Sağol canım inşallah. Bende bilmiyorum ki nasıl oldu sık sık da emziriyorum hep .Doktor yazın çok oluyor dedi.Canım ya inşallah biran önce geçer
En korktuğum şeylerden biri sütün boşalmadığı için mi oldu acaba
Dünden beri benimde sağ göğsüm sızlıyor
Patlamaya hazır bomba gibiyiz vallahiSağol canım inşallah. Bende bilmiyorum ki nasıl oldu sık sık da emziriyorum hep .Doktor yazın çok oluyor dedi.
Ucu çok kesilmişti benim enfeksiyon kaptı büyük ihtimal.
Ayy neden oyle olmus ki tam bosaltilamdiginda mi oluyor. Cok cok gecmis.olsunEvet canım iltihaplanmış göğsün dedi yatırdılar. Dün birden durduk yere bi sizi girdi göğsüme ve üşüme tuttu ateşim çıktı fena oldum gogsum şişti kıpkırmızı olmuş çok ağrıyorseninde mı öyle.
ben zorla bitirdim onuKızlar bu humana still tea ne tatlı birşeymiş böyle bunun tatlı olmayanı var mı acaba? Zor bitirdim bir fincanı şekere karşı aşırı hassasiyetim vardırda
Bu kutu 4 yaşa kadar.. 1 yaşından sonra multivitamin şeklinde veriyolar, içinde yine D vit var..Ne zamana dek kullanılıyor? Lonrdra güneş müneş hikayesi. Bizde bir yıl sanki.
40 tas suya 40 tane taş okuyosunKizlar 40 banyosu nu nasil yapıyorsunuz yani baştan kırkını nasil uçuruyorsunuz detayli anlatın hele bi ya
Peki mama olarak ne aldınız? Genelde hangisi kullanılıyor ya da tavsiye ediliyor? Gerçi her bebeğe başka mama yarar herhalde değil mi
bizim kızda 50 cm doğmuştu 36. gün kontrolde 55 cm dediKuzucum biz de hastaneden 3500 çıkmıştık, 4400 geldi şimdi. Yalnız bizim kiz fena boy atmış 57 cm geliyor. Bebek 1 ayda kaç cm uzar ki yaa kafam karisti
çok geçmiş olsun canımSağol canım. Eşim gitti almaya bebisi beni yatırdılar şükür ondan ayrı kalmicam.
Hic anlamadim 40 taş duya 40. Taş ne okuyoruz birde illa dışarı çıkmak mi gerek ve benim kaldigim yerde kimsem yokki :)))40 tas suya 40 tane taş okuyosun
o suyla önce bebeği sonra kendin yıkanıyosun
filenin üstündekileri koyuyosun bide hepsinin ayrı ayrı anlamları var
sonra o suyu ayak değmicek biyere döküyosun sonra dışarı çıkıp geziyosun
gittiğin evlerde sana yumurta para şeker veriyolar bebeğinde yüzüne un sürüyolar
14 yıl boyunca hiç bi kuvvet sigara içmeme engel olamadıCanım hislere tercüman olmuşsun. Unutma ki yalnız değilsin canım. Eminim birçoğumuz böyle. Ağlamaklı histerik yalnız vs hissediyoruz. Bir sürü şey hissediyoruz. Ama 9 ay nasıl bittiyse bugünler de bitecek. Mesela ben sigara içeceğim anı bile düşünerek motive ediyorum kendimi☺
Sana durumumu paylaşalım mı sürekli gazdan kıvranan bir bebe birde döküntülü hastalık geçiren bir abi büyük oglumun ateşi 3 gün 40 derecelerdeydi acil önlerinde sabahladik bebeğimle büyük oğlumla babası içerde biz dışarıda arabamizi sattık ele minnet ettik o da bizi istediğimiz hastaneye goturmedi gittiğimiz hastanede oğluma bakacan doktor yok olan tahlil istedikollarını delik deşik ettiler sabaha kadar bekledik Dr odasına girmiş yatmış uyumuş benim çocuğuma bakan yok 3 ayrı doktor gezdim 5 günde elimde bebeyle annem babam sözde dibimde oturuyorlar beni bu halde bırakıp memlekete tatile gittiler ve benim yardım isteyebileceğiniz yakınında bir Allah kulu yok halam var o da yakın değil çağırdığını çok acilde geliyor ki o da hasta eşim gece geç gelir sabah gün doğmadan ise gider şimdi saçlarımı yolluyorum biri ağlıyor diğeri içeride ne alemde bilmiyorum o yüzden depresyon mepresyon yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?