2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet canım kullanılıyor. İnstada hekimanne diy vir hesap var takip edin isterseniz hepiniz. Ben çok şey öğrendim.
Ay canım benim çok geçmiş olsun.

Doktorum kullan demişti ama burun tıkanıklığu için dedi kusmaya engel ılduğunu bilmiyırdu. Öğrendiğim iyi oldu

Canım ben sarılık olunca ilave olarak mamaya başladım bende korktum mamaya alışır beni emmez vs kar zarar hesabı yapınca mecbur kaldım başladım bende bazen senin gibi hissediyorum günün bir bölümü hiç süt yokmuş gibi içim rahat etmezse hemen mama hazırlıyorum bebeğimin emmesini etkilemiyor ve içim rahat oluyor doyduğunu biliyorum kırsala gideceksen ne olur ne olmaz al yanında bulunsun bence arada bir günde 1 kez bi zararı olmaz

sol bacağımın ağrısı hala geçmedi
bugün başka bi doktora gittim emar istedi yarına verdi randevuyu yarın emar çekilcek bel kalça
bel fıtığından şüpheleniyo
hastaneden çıktıktan sonra avmye gittik ilk defa
niloş biraz durdu bazen arabadan sıkıldı viyakladı
bebek odasına gidip emiştik sakinleşti sonra yine gezdik
oy yorulmuşum rezene yapıp uzanıp dinleneyim

Peki mama olarak ne aldınız? Genelde hangisi kullanılıyor ya da tavsiye ediliyor? Gerçi her bebeğe başka mama yarar herhalde değil mi

Peki mama olarak ne aldınız? Genelde hangisi kullanılıyor ya da tavsiye ediliyor? Gerçi her bebeğe başka mama yarar herhalde değil mi
Ben suan kullanmiyorum mama ama.ilk gunler.icin SMA aldim memnun kaldim. Soyle memnun kaldim hastane.aptamil.verdi sevmedi ama SMA yi sevdim. Yigenim.de SMA yi sevmisti

Sütüm yetmediği için mama kullanıyorum şimdiye kadar emmemezlik yapmadı şükür. Köye gidiceksin sonra zorda kalıp daha kötü şeyler vermek zorunda kalma. Kullandığım mama Hipp bu arada

İlk hafta kontrolümüz vardı bugün Bebeğim boydan çekmiş hastane çıkışında 57 cm demişlerdi asm de 54 çocuk dr unda 55.5 çıktı kafalar karışık kilosu da 30 gr düşük dr iyi dedi. Benim de dikişler için dr iyi baktığımı söyledi ama küçük bi kısım kalmış kaynamamış bepanten kullan dedi.
Kilo durumum da gebelik başlangıç 64, Doğuma giriş 77, güncel kilom 68
Linç geliyorsa ben kaçayım
Öpüldünüz

Canim bizimde her doktor.ayri olcuyor boyunu

Bulunduğun bölgeyi bilmiyorum canım ama altı 1 kat giydirmek iyidir bacsklsr açık kalmasın nekadar örtsekte bacakları rahat durmuyor açıyorlar Akilvar

laiyka canım biz bugün dr a gittik bize dr biraz üşütmüş dedi
Sizin durumu bilemiyorum ama fışkırır tarzda kusmalar devamlı oluyorsa üşütmeye işaret bi kontrol olsanız iyi olur

Sağol canım. Evet hastanedeyim bi kaç gün kalıcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…