- 2 Temmuz 2019
- 282
- 331
- 18
- 36
Canım çok geçmiş olsun ya nasıl birdenmi gelişti öncesinde hiç sinyal vermedi miSağol canım. Eşim gitti almaya bebisi beni yatırdılar şükür ondan ayrı kalmicam.
Evet canım kullanılıyor. İnstada hekimanne diy vir hesap var takip edin isterseniz hepiniz. Ben çok şey öğrendim.ya benimkide kusuyor. Bazen peynir kesiği hii bazen sulu, Direk yediğini kusuyor günde en az 5 6 kere.. Sormadım da doktora.
off bende ne bulursam yiyorum zaten şişko hamile kaldım96 ile doğuma gittim 10 günde 84 e düştüm ama 15 gündür tık yok. Zten boyum da kısa, öff darlandım.
bildiğimiz klasik serum fizyolojik bebelere kullanılır mı saryacım?
Canım geçmiş olsun, hastaneye mi yatış verdiler?
Ay canım benim çok geçmiş olsun.Doktordan gelen mastit olmuş bir adet ikiz annesinden selamlariki günlük ilaç tedavisi başarılı olmazsa hastaneye gidilecek inşallah geçer bir an önce çok şiddetli bir acı var sağ göğsümde Selmaal25 neden yattın hastaneye seninde mi Mastit?
Benim oğlan 6 kız 7 cm uzadı ilk ay çok hızlı uzayabiliyorlar
Doktorum kullan demişti ama burun tıkanıklığu için dedi kusmaya engel ılduğunu bilmiyırdu. Öğrendiğim iyi olduCanım benim balım biraz üşütmüş dr ilaç veremem Burun açıcı bi damla vereyim nefes alımını kolaylaştırsın böylelikle kusmayıda azaltır dedi
Hergün serum fizyolojik nasıl olur bilemedim dr unuza bi danış istersen sıkıntı olmasın
Canım ben sarılık olunca ilave olarak mamaya başladım bende korktum mamaya alışır beni emmez vs kar zarar hesabı yapınca mecbur kaldım başladım bende bazen senin gibi hissediyorum günün bir bölümü hiç süt yokmuş gibi içim rahat etmezse hemen mama hazırlıyorum bebeğimin emmesini etkilemiyor ve içim rahat oluyor doyduğunu biliyorum kırsala gideceksen ne olur ne olmaz al yanında bulunsun bence arada bir günde 1 kez bi zararı olmazGüzel hatunlar bir konuda istişare etmek istiyorum sizinle, simdiiii bizim gece süt olayi tamam, gündüz ikindiye kadar da sıkıntı yok ama akşam 6-10 arasi sanki süt kalmamış gibi geliyor, çok sönük oluyor göğüsler, daha uzun kalıyor kızım emme modunda ya da beş dakika on dakika sonra tekrar emmek istiyor, sadece akşamları bir kez mama mı versem? Perşembe köye gideceğiz bı kaç hafta kalmayı planlıyoruz her ihtimale karşı bı kutu mama alsam mı alırsam hangisini alayım ? Mama verince emme işinde sıkıntı yaşar mıyım onu da bilmiyorum?
Biraz uzunca oldu ama fikirlerinize çok ihtiyacim var şu an
Peki mama olarak ne aldınız? Genelde hangisi kullanılıyor ya da tavsiye ediliyor? Gerçi her bebeğe başka mama yarar herhalde değil miCanım ben sarılık olunca ilave olarak mamaya başladım bende korktum mamaya alışır beni emmez vs kar zarar hesabı yapınca mecbur kaldım başladım bende bazen senin gibi hissediyorum günün bir bölümü hiç süt yokmuş gibi içim rahat etmezse hemen mama hazırlıyorum bebeğimin emmesini etkilemiyor ve içim rahat oluyor doyduğunu biliyorum kırsala gideceksen ne olur ne olmaz al yanında bulunsun bence arada bir günde 1 kez bi zararı olmaz
benimki bazen direk süt şeklinde çıkarıyor bazende sarı süt kesiği gibi ve kıvamlı
ani ve fışkırtarak kustuğu için üşüttüğünü düşündüm ki dr da onayladı bugün kiraz çekirdeği ısıtıp ayaklarına göğsüne sırtına koydum bakalım inşallah iyi gelir
Ben zininla yatiriyorum.ama bacakalarini sariyorum. Ayaklarina da corap.giydiriyorum. Usutuyorlar mi.ki acaba. Uzun da giydirince sicak oluyor. Zibin giydirmeme.ragmen uyaninca ter icinde. Ne yapsak.bilemedim canim
Ben suan kullanmiyorum mama ama.ilk gunler.icin SMA aldim memnun kaldim. Soyle memnun kaldim hastane.aptamil.verdi sevmedi ama SMA yi sevdim. Yigenim.de SMA yi sevmistiPeki mama olarak ne aldınız? Genelde hangisi kullanılıyor ya da tavsiye ediliyor? Gerçi her bebeğe başka mama yarar herhalde değil mi
Hastane hipp i önermişti canım onu aldık aceleyle sonradan araştırınca çok önerildiğini memnun kalındığını gördümPeki mama olarak ne aldınız? Genelde hangisi kullanılıyor ya da tavsiye ediliyor? Gerçi her bebeğe başka mama yarar herhalde değil mi
Sütüm yetmediği için mama kullanıyorum şimdiye kadar emmemezlik yapmadı şükür. Köye gidiceksin sonra zorda kalıp daha kötü şeyler vermek zorunda kalma. Kullandığım mama Hipp bu aradaGüzel hatunlar bir konuda istişare etmek istiyorum sizinle, simdiiii bizim gece süt olayi tamam, gündüz ikindiye kadar da sıkıntı yok ama akşam 6-10 arasi sanki süt kalmamış gibi geliyor, çok sönük oluyor göğüsler, daha uzun kalıyor kızım emme modunda ya da beş dakika on dakika sonra tekrar emmek istiyor, sadece akşamları bir kez mama mı versem? Perşembe köye gideceğiz bı kaç hafta kalmayı planlıyoruz her ihtimale karşı bı kutu mama alsam mı alırsam hangisini alayım ? Mama verince emme işinde sıkıntı yaşar mıyım onu da bilmiyorum?
Biraz uzunca oldu ama fikirlerinize çok ihtiyacim var şu an
Evet Hipp bende arastirmistim baya iyiymis.Hastane hipp i önermişti canım onu aldık aceleyle sonradan araştırınca çok önerildiğini memnun kalındığını gördüm
Canim bizimde her doktor.ayri olcuyor boyunuİlk hafta kontrolümüz vardı bugünBebeğim boydan çekmiş hastane çıkışında 57 cm demişlerdi asm de 54 çocuk dr unda 55.5 çıktı kafalar karışık kilosu da 30 gr düşük dr iyi dedi. Benim de dikişler için dr iyi baktığımı söyledi ama küçük bi kısım kalmış kaynamamış bepanten kullan dedi.
Kilo durumum da gebelik başlangıç 64, Doğuma giriş 77, güncel kilom 68
Linç geliyorsa ben kaçayım
Öpüldünüz
Ne güzel canım benim ilk oğlan hemen tutmuştu. Çok rahat etmiştim. Bakalım bunda ne yapacağım...Benim bebede hangi emziği verdiysem tuttusanırım tutturuyorum
Doymasa ağlar canım. Sakinlesemez. Benim oğlan dan biliyorum.Normal sınırlarmış canım
Doyuyo ondan çok eminim
Ay yok Allah affetsin ama ben okadar dayanamam sanırım. Yani günde bir tane en düşük nikotinliden içerim herhalde yaAhhh sigara mıburnumda tütüyor emzirme bitene kadar içmiyoruz değil mi
Sağol canım. Evet hastanedeyim bi kaç gün kalıcam .ya benimkide kusuyor. Bazen peynir kesiği hii bazen sulu, Direk yediğini kusuyor günde en az 5 6 kere.. Sormadım da doktora.
off bende ne bulursam yiyorum zaten şişko hamile kaldım96 ile doğuma gittim 10 günde 84 e düştüm ama 15 gündür tık yok. Zten boyum da kısa, öff darlandım.
bildiğimiz klasik serum fizyolojik bebelere kullanılır mı saryacım?
Canım geçmiş olsun, hastaneye mi yatış verdiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?