Ben beeennnn.Kahvaltimi az önce edebildim.Çiğ badem ceviz Antep fistik kaju yaban mersini üzüm fındık dut kurusu ne bulursam yedim.Nasil ayakta durayım di mi amaSabaha kadar gaz bombası oldu yavrucum hiç rahatlayamadi babası ile zombiye döndük.Adam ise uykusuz gitti.Elemana yükle bugün işleri kestir biraz isyerinde dedim
Bize de doktor tam tersini söyledi. En güzel besleyici anne sütü. Hiç bir mama anne sütü kadar beslenmez kilo aldırmaz emzirmeye özen göster dedi. Mamanin kilo aldirmadigini kendim de tecrübe ettim ayrıca canim
Valla mama için boş kılo aldırır diyorlar bide mamayla beslenen obez olur falan ama bilemiyorum ben anne sütüyle besliyorum sadece maşşallahı var.bünye meselesi de olabilir karışık işler
Sonraki mesajı okumadan şöyle oldum
Bak sen dereotuna nelerede iyi gelirmiş
Yiyiim bari
Gerçi kim gitcek alcak kocayla da küsüm
Bak şimdide buna ağlarım ben (( evde dereotu yokk diye
Akilvar
Canım bebek reflüsü de yapısal sanırım. Benim oğlan öyleydi. Kızlar değil. Süt alerjisi vardı sanırım. Hâlâ peynir yemez. Demir damlası verirken de her yer lekeli kusma. Yine de dr bir şey demedi. Anneye diyet veren doktorlar var. 1 yaş civarı geçiyor. Aşırı bir kusma yoksa sizinkinin öyle bir şey değildir.
Reflu olunca her emmede mi kusuyor acaba. Benim her emmede kusmuyor. Dikkat ettim bazen cok.emince bazende sarsilinca. Artik altini degistirirken kafasinin altina yastik koyuyorum.
Benimki de hiçbir emziği almadı. Bu saatten sonra da almaz heralde... Kayınvalide de çok bilmiş bala batır ver dedi aynen anne balın ne kadar alerjik olduğunu bilmiyorsun heralde dedim. İlk 1 yıl verilmiyor dedim ayy doğru diyor sonra da
10. Gün ve bende de durum bu..
Hiçbir zaman sıfır beden olmadı bu göbek, hep ayva göbek vardı ama korsesiz bu kadar inmesi iyi geldi bana açıkçası.. Arada bi korse takarım artık belki bu da gider..
Benim kizin kakasi fiskirir cinsten bazen üstüm basim hatta komidine kadar uçtu kakasi bezi küçültüp kullanamiyorum o yuzden her kucuk lekede atiyorum ama ya birde genellikle kakasini ben altini temizlerken yapiyor yani benim destegimle
10. Gün ve bende de durum bu..
Hiçbir zaman sıfır beden olmadı bu göbek, hep ayva göbek vardı ama korsesiz bu kadar inmesi iyi geldi bana açıkçası.. Arada bi korse takarım artık belki bu da gider..
Ertesi gün bile baslayabılırsın canım bana oyle demişti doktorum hatta baska arkadaslarına da doktorları hep abdominal korse önermişti. Ben bir kaç gun taktım sonrasında taka adım zor geldi bana.
Kızlar bu humana still tea ne tatlı birşeymiş böyle bunun tatlı olmayanı var mı acaba? Zor bitirdim bir fincanı şekere karşı aşırı hassasiyetim vardırda
Ben düzenli ped takıyorum bi de uzun süre emmediyse boş biberon ile oturuyorum emzirmeye. Birini emerken diğeri pıt pıt akıyo, sağmıyorum yani akanı topluyorum öyle..